۹ ترفند تغذیه برای این‌که در محل کار، شاداب‌تر باشیم

۹ ترفند تغذیه برای این‌که در محل کار، شاداب‌تر باشیم

همان‌طور ما که یک سوم روز خودمان را در محل کار سپری می‌کنیم، باید به شرایط سلامت محل و سبک زندگی در آن ساعت‌ها هم توجه داشته باشیم.

یکی از اصلی‌ترین روش‌های حفظ سلامت و شادابی، تغذیه‌ی مناسب است و برای کسانی که برای ساعت‌های طولانی ممتد به یک کار مشغول هستند، این قضیه خیلی جدی و مهم می‌شود. محتوای چیزهایی که می‌خوریم روی توانایی فکر کردن و قوای جسمانی ما اثر می‌گذارد.

این ۹ مورد را برای چیزهایی که در محل کار می‌خورید، رعایت کنید.‌

۱. نوشیدنی بیش تر و غذای کم‌تر بخورید

نوشیدنی‌ها در مقایسه با غذاها عموما کالری کم‌تری دارند، پس عامل خوبی برای جلوگیری از اضافه‌وزن هستند. نوشیدنی‌های طبیعی و ویتامینه مصرف کنید.

۲. غلات و کربوهیدرات مصرف کنید

کربوهیدرات را در قالب غذاهایی مثل نان، سیب‌زمینی و پاستا بخورید. این‌ها دیرتر به شکل قند در بدن تجزیه می‌شوند و چون دیرهضم هستند،  احساس سیری طولانی مدت ایجاد می‌کنند. غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای ارزش غذایی بالایی دارند. به این ترتیب هم انرژی زیادی دارید و هم در بین روز کم‌تر گرسنه می‌شوید.

‌۳. صبحانه و ناهار را ادغام کنید

یک وعده‌ی کامل و مغذی در حوالی ساعت ۱۱ صبح می‌تواند هم صبحانه و هم ناهار باشد. حتما سالاد و مواد غذایی مفید را در این وعده بخورید و  اگر محل کار به شما ناهار می‌دهد و این‌ها را لحاظ نمی‌کند، از خانه همراه خودتان بیاورید.

‌۴. بشقاب کوچک‌تر بردارید

اگر غذاهای اشتهاآوری پیش روی شماست، بشقاب‌های کوچک‌تری بردارید تا کم‌تر غذا بکشید؛ به خصوص اگر جشن و برنامه‌ای هم هست و میز رنگینی چیده‌اند. بشقاب هر اندازه‌ای باشد، ما تمایل داریم که تمام آن را غذا بکشیم، پس چه بهتر که کوچک‌تر باشد. ضمنا سعی کنید که درصد بیش‌تر بشقاب را با سبزیجات و میوه پر کنید.

‌۵. وقت زیادی در آشپزخانه تلف نکنید

برای این‌که وقت زیادی از شما در آشپزخانه تلف نشود، هر بار که غذا یا سالاد درست می‌کنید، زیاد تهیه کنید‌ که حداقل تا دو سه روز دیگر نیازی نباشد سراغ پخت‌وپز بروید.

‌۶. سبد خرید را با غذاهای ناسالم پر نکنید

معمولا این‌جور غذاها خیلی اشتهاآور و وسوسه‌کننده هستند ولی به همین نسبت هم زود تمام می‌شوند. هر چه غذاها و خوراکی‌های ناسالم خوشمزه‌ی بیش‌تری بخریم، وسوسه می‌شویم که بیش‌تر بخوریم و این کاملا مضر است. این سبک تغذیه را کنار بگذارید و سعی کنید در محل کار هم از این غذاهای ناسالم پرهیز کنید.

‌۷. شب ها از یک ساعت به بعد غذا نخورید

توصیه می‌شود که از ساعت ۸ شب به بعد غذای سنگین نخورید. شب زمان استراحت بدن و ذهن است و وقتی از یک ساعتی به بعد غذا می‌خورید، متابولیسم بدن که قرار است استراحت کند، به کار می‌افتد و به همراه آن مغز و سایر اعضا. با این کار بدن‌تان را خسته می‌کنید و روز بعد انرژی کم‌تری برای پرداختن به کارها خواهید داشت؛ عصبی هستید و هرچه خورده بودید هم تبدیل به چربی شده است.

‌۸. موفقیت‌تان را تصور کنید

‌یک تصویر ذهنی از بهترین حالت خودتان و موفقیتی که می‌خواهید به دست بیاورید، بسازید و آن را حفظ کنید؛ با همان ظاهر و اندامی که دوست دارید داشته باشید. دانشمندان و روان‌شناسان متفق‌القول بر این باور هستند که داشتن یک تصویر ذهنی به اندازه‌ی فعالیت فیزیکی در رسیدن به هدف اهمیت دارد.

‌۹. برچسب‌های ارزش تغذیه را بخوانید

در اطلاعات ارزش تغذیه که روی بسته‌بندی مواد غذایی درج می‌شود، به مقدار فیبر، انرژی و چربی موجود در آن خوراکی توجه کنید.

‌منبع: Inc

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.