چگونه دوست پیدا کنیم؟

چگونه دوست پیدا کنیم؟

اگر از زندگی اجتماعی و دوستان خود راضی نیستید، حتما این مطلب را مطالعه کنید. این مقاله به شما کمک می‌کند از وضعیتی که در آن از دوستان خود رضایت چندانی ندارید، به وضعیتی برسید که مشتاق دیدن دوستان خود باشید، برای‌شان در دسترس باشید و با آن‌ها دوست‌های تازه‌ای پیدا کنید. در این مقاله خواهیم دید که چگونه دوست پیدا کنیم.

۱. داشتن دوست مهم‌تر از چیزی است که فکرش را می‌کنید

بیشتر مردم می‌دانند که داشتن دوست مهم است، اما دقیقا نمی‌دانند تا چه حدی. دانشمندان معتقدند داشتن دوستانی که به ما اهمیتی بدهند امری حیاتی است. آن‌ها می‌توانند سلامتی، موفقیت، خوشحالی و … برای ما به ارمغان بیاورند. قبل از اینکه ببینم چگونه دوست پیدا کنیم، بیایید ببینیم داشتن دوست چه اثراتی دارد.

سلامتی

  • اگر شما غذای خوب و سالم بخورید فردی سالم خواهید بود و اگر غذای ناسالم بخورید احتمال این‌که سلامتی شما در معرض خطر قرار گیرد افزایش می‌یابد. بر اساس مطالعاتی که گالوپ انجام داده اگر بهترین دوست شما رژیم غذایی خیلی سالمی داشته باشد، احتمال این‌که شما هم رژیم غذایی خیلی سالمی داشته باشید بیش از پنج برابر افزایش می‌یابد.
  • تنهایی برای سلامتی شما بسیار خطرناک است. دانشمندان می‌گویند تنهایی از هوای آلوده، مرض چاقی و مصرف بالای نوشیدنی‌های الکلی هم خطر بیشتری برای سلامتی ما دارد.

موفقیت

  • ارتباط شما با دیگران تاثیر چشمگیری روی شما دارد. به طوری که شما معمولا از نظر اخلاقی شبیه دوستان خود خواهید شد.
  • دوستان قدرت اراده‌ی شما را افزایش می‌دهند. به عنوان مثال افرادی که برای ترک اعتیاد به نشست‌های مخصوصی که در آن افراد معتاد شرکت می‌کنند رفته‌اند، معتقدند که به لطف دوستی‌هایی که در آن گروه‌ها ایجاد شده موفق به ترک شده‌اند. این به آن مفهوم است که وقتی در چالشی گیر افتادید، همراه داشتن دوستانی در کنارتان، گذر از آن چالش را برای‌تان آسان‌تر خواهد کرد.
  • دوستان به شما کمک می‌کنند تا به مرحله‌ی بعدی زندگی‌تان وارد شوید. به عنوان مثال محققان می‌گویند ۷۰٪ از مردم شغل‌شان را به کمک ارتباطات شخصی‌‌شان پیدا می‌کنند.

خوشحالی

  • به طور میانگین افراد تنها و غیر تنها به اندازه‌ی یکدیگر مشکل دارند، اما وقتی که شما تنها باشید مشکلات استرس بیشتری برای‌تان ایجاد می‌کند و مدت بیشتری باقی می‌ماند. تنها نبودن موجب می‌شود زودتر استرس را از خود بشویید و دوستان‌تان کمک می‌کنند تا زندگی برای شما ساده‌تر به نظر برسد.
  • در هنگام استرس، دوستان، ارزش‌تان را به شما یادآوری می‌کنند. همچنین می‌توانند با دادن اطلاعات یا دسترسی به منابعی که فراموش کرده‌اید کمک حال‌تان باشند.
  • داشتن دوستان به شما حسی می‌دهد که انگار درآمدتان دو برابر است. رابرت پوتنام می‌گوید: «بودن در گروه‌های دوستی‌ای که حداقل ماهی یک بار همدیگر را ببینند، همان درجه از شادی را به وجود می‌آورد که درآمد دو برابری برای‌تان ایجاد می‌کند».
  • دوستی بهتر از فلوکستین(داروی ضد افسردگی) است و این شاخصی تعیین‌کننده برای خوشحالی است.

مدرسه، والدین و پیدا کردن دوستان

  • مدرسه به ما روش پیدا کردن دوست را آموزش نمی‌دهد، این اتفاق بر حسب تصادف برای ما پیش می‌آید. کسانی که این اتفاق برای‌شان نیفتاده، باید خودشان تلاش کنند و این را یاد بگیرند.
  • بیشتر والدین دوستی را به فرزندان‌شان آموزش نمی‌دهند. زیرا خودشان هم دقیقا از نحوه‌ی عملکردش آگاهی ندارند.
  • پیدا کردن دوست در زمان کودکی برعکس بزرگسالی آسان است. در کودکی با هر کسی که هم‌اندازه‌ی شماست می‌توانید دوست شوید. با بزرگ شدن و به وجود آمدن پیچیدگی‌های شخصیتی در شما، پیدا کردن دوست نیز به امری پیچیده‌تر تبدیل می‌شود.

کلی بوکسور فقید آمریکایی می‌گوید:

دوستی چیزی نیست که در مدرسه یاد بگیرید، اما اگر مفهوم دوستی را نیاموزید، در واقع چیزی نیاموخته‌اید

۲. دوستی چیست

برای اینکه ببینیم چگونه دوست پیدا کنیم، اول باید ببینیم دوستی چیست. دوستی نوعی از ارتباط است که داوطلبانه، منعطف، پویا و بدون اجبار است. دوستی بسیاری از نیازهای شخصی شما را برآورده می‌کند. مانند حمایت، مهربانی و تایید شخصیت‌تان.

چیزی که باید در اینجا بر روی آن تمرکز کنید، درجات دوستی است. این درجات می‌تواند از «آشنایی» تا «بهترین دوست» تقسیم شود. بهتر است روی دوستان ساده، دوستان صمیمی و بهترین دوستان‌تان تمرکز کنید. وجود آشنایانِ دور یا جمع کردن کارت ویزیت افرادی که به سختی می‌شناسید، کم‌فایده یا بی‌فایده است.

دوستی چه ویژگی‌هایی دارد

در اینجا به ۹ ویژگی ارتباط دوستی اشاره می‌کنیم. فقدان هر یک از این ویژگی‌ها می‌تواند باعث بر هم خوردن دوستی شود. ما از این ویژگی‌ها تحت عنوان «قوانین دوستی» یاد می‌کنیم. هر چه دوستی عمیق‌تر شود، اهمیت این قوانین هم افزایش می‌یابد.

  • صمیمیت و وفاداری
  • ثبات (در شرایط خوب و بد)
  • مورد اعتماد بودن و رازداری
  • پذیرش و تصدیق کردن
  • صداقت
  • مقابله به مثل (بده بستان)
  • دوطرفه بودن دوستی (دیدن دوستی به همان شکلی که طرف مقابل می‌بیند)
  • تعهد داوطبانه (شما نمی‌توانید فشار زیادی بر دوست خود وارد کنید تا کاری را انجام دهد)

چگونه دیگران از درجه‌ی «آشنایی» به درجه‌ی «بهترین دوست» می‌رسند

پاسخ این سؤال در نوع تعامل شما با فرد دیگر است. با دوست ساده شما یک نوع تعامل دارید. با دوست صمیمی می‌توانید مجموعه‌ای از تعاملات ساده یا پیچیده را داشته باشید.

در اینجا ۴ نوع از تعاملات ساده را بر می‌شمریم:

  • همراهی، همکاری، مدرسه، کلیسا یا مسجد، سرگرمی
  • تبادل خبر، ارتباط تلفنی و…
  • لطف‌هایی که در حق یکدیگر می‌کنید
  • استراحت و تفریح

اینها هم ۴ نوع از تعاملات پیچیده‌اند:

  • انجام لطف و کمک‌های بزرگ‌تر در حق دیگری (کمک در اسباب کشی، دنبال او به فرودگاه رفتن و حضور در شرایط اورژانسی)
  • حمایت احساسی
  • درد دل کردن
  • در میان گذاشتن تصمیمات مهم زندگی

توجه به خواسته‌های طرف مقابل از دوستی

برای اینکه ببینیم چگونه دوست پیدا کنیم، اول باید بدانیم که فرد مقابل هم در دوستی نیازهایی دارد. چه به دنبال دوستی ساده یا دوستی صمیمی باشید، باید به خواسته‌ی دیگران هم توجه کنید. به عنوان مثال اگر کسی به اندازه‌ی کافی دوست صمیمی دارد و به دنبال دوست ساده است، در حالی که شما به دنبال دوستی صمیمی هستید. این باعث ایجاد عدم مطابقت در خواسته‌های‌تان می‌شود. شما باید بفهمید دیگران چه نوعی از دوستی را می‌خواهند و به آن احترام بگذارید.

اجتناب از یک اشتباه رایج

یک اشتباه رایج در دوستی نگاه کردن به این امر به عنوان امری صفر یا صدی است، مثلا بهترین دوست همدیگر تا ابد هستید یا خیر. این طرز فکر می‌تواند به زندگی اجتماعی شما لطمه وارد کند. اگر به دنبال داشتن حلقه‌ی اجتماعی جذاب و بزرگی هستید، داشتن دوستان ساده مهم است. با دوستان ساده شما وقت و انرژی کمتری صرف می‌کنید و اطلاعات کمتری از خودتان به اشتراک می‌گذارید. اما اهمیت دوستان ساده وقتی است که می‌خواهید حلقه‌ی اجتماعی بسازید. شما نمی‌توانید فقط با بهترین دوست‌تان بگردید. این واقع بینانه نیست. اگر می‌خواهید گروه بزرگ‌تری از دوستان داشته باشید، باید بودن با افرادی که چندان با شما صمیمی نیستند را هم بپذیرید.

۳. فرمول دوستی: تبدیل یک غریبه به دوست

اگر شما نفهمیدید دوستی چگونه آغاز می‌شود، پس در حال قمار کردن بر سر یک زندگی اجتماعی خوب هستید. در اینجا می‌خواهیم شما را با مفهومی تحت عنوان «فرمول دوستی» آشنا کنیم که شامل یک سری از مراحل و الزاماتی است که منجر به شروع دوستی می‌شود.

این مراحل در تمام دوستی‌ها اتفاق می‌افتند، ولی بیش‌تر مردم از آن آگاه نیستند. زیرا در سطح ناخودآگاه به وقوع می‌پیوندد. اگر شما از این مراحل آگاه شوید و آگاهانه از آن استفاده کنید، می‌توانید به روند دوستی سرعت دهید. این مراحل در زیر آمده است.

محیط باید شما را به یکدیگر برساند

دوست شدن با افرادی که در مدرسه، محل کار یا در باشگاه می‌بینید آسان است. این زمینه‌ای است که موجب شروع دوستی می‌شود. دلیل اینکه نمی‌توانید با فردی که در خیابان دیده‌اید دوست بشوید هم همین است. شما نیاز به زمینه‌ای دارید تا شما را در کنار همدیگر قرار دهد تا فرصت دوستی بین‌تان پیش بیاید.

وضعیت باید مناسب باشد

هم شما و هم فرد مقابل باید زمان و انرژی داشته باشید تا به منظور ایجاد دوستی بین‌تان صرف شود. هم‌چنین هر دوی شما باید این فرصت را داشته باشید تا یکدیگر را در آینده دوباره ببینید. به عنوان مثال اگر یکی از شما قصد نقل مکان به شهری دیگر را داشته باشد، چرا با ایجاد دوستی وقت خود را تلف کنید؟

شما نیاز به یک مکالمه‌ی اولیه‌ی خوب دارید

مکالمه‌ی اول بین شما مهم است. به این علت که می‌تواند باعث برقراری حسِ راحتی و اعتمادی بین شما شود که در سایه‌ی آن از بودن در کنار طرف مقابل حس خوشایندی پیدا کنید. این حس خوب همراهی می‌تواند انجام سایر فعالیت‌ها مانند استراحت یا تفریح را نیز خوشایندتر کند.

شما باید خوش‌مشرب و علاقه‌مند باشید

به منظور ایجاد دوستی با فردی جدید، هر دوی شما باید مکالمه‌ای متعهدانه داشته باشید که در آن از خود حرارت و علاقه نشان دهید. اگر هر کدام از شما پاسخ‌های کوتاه بدهد یا نسبت به نظرات، واکنش‌ها یا حالات دیگری توجه چندانی نکند، پایه‌ای محکم برای پیش بردن دوستی‌تان نخواهید داشت.

وجوه مشترک بین خودتان را پیدا کنید

یکی از مهم‌ترین مسایل در مسیر دوستی با دیگران یافتن علایق مشترک یا تشابهاتی در نظرها، سرگرمی‌ها، عادات یا فعالیت‌هاست. یافتن تشابهات ارتباط و ایجاد دوستی بین شما را آسان‌تر می‌کند.

باید اعتماد اولیه‌ای به یکدیگر داشته باشید

شما و فرد مقابل باید در روندی قرار بگیرید که در آن بتوانید اطلاعات شخصی‌تان را برای یکدیگر بازگو کنید. می‌توانید با اطلاعات نه چندان مهم شروع کنید. با عمیق شدن دوستی، این اعتماد افزایش می‌یابد و برخی از رازهای‌تان را می‌توانید با او در میان بگذارید.

چگونه این کارها را انجام دهید؟

ادامه‌ی این مقاله در این خصوص است که چگونه به هر یک از این شرایط دست پیدا کنید. شما را راهنمایی می‌کنیم تا بتوانید در هر شرایط به سرعت و به آسانی عکس‌العمل مناسب داشته باشید، حتی اگر در سطح مبتدی باشید. وقتی آموختید چگونه روند پیدا کردن دوست را تسریع کنید، یک قدم پیش می‌رویم و به شما در دسترس بودن، ملاقات مردم و ساختن حلقه‌ی اجتماعی را می‌آموزیم.

۴. کجا افراد جدید را ملاقات کنیم

اگر می‌خواهید افراد خوبی را ملاقات کنید، منتظر سرنوشت نباشید تا این‌ کار را برای‌تان انجام دهد. ما به شما مکان‌هایی را پیشنهاد می‌کنیم که در آنها می‌توانید افراد جدید را ملاقات کنید. اگر این کار را به درستی انجام دهید، می‌توانید با افرادی جالب و هیجان انگیز که شما را درک می‌کنند ملاقات کنید.

چگونه جاهای مناسب برای ملاقات با افراد مناسب را پیدا کنیم

یک جای مناسب برای پیدا کردن دوست جایی است که افراد هیجان انگیز و جالبی را به سرعت و آسانی وارد زندگی‌تان کند. این کار آسان است. تلاش کنید تا به جمعیت یا اجتماعاتی که در محل زندگی شما وجود دارد بروید و ببینید که به قدر کافی مناسب هستند یا خیر. پیش از این کار چند نکته‌ای است که باید به آن توجه کنید. اگر مکان یا جمعی که به آن می‌روید این ویژگی‌ها را داشت، به همان‌جا بچسبید تا افراد مناسبی را در مسیر زندگی‌تان وارد کند. در ادامه ویژگی‌های جاهای مناسب را بیان می‌کنیم.

جاهای مناسب، نیاز به انگیزه‌ی خیلی زیادی برای رفتن ندارند

به ندرت پیش می‌آید که شما انگیزه‌ی بسیار زیادی پیدا کنید که بیرون بروید و دوستان جدید بیابید. پاسخ به این مسئله در این است که باید انجمن یا جمعی را پیدا کنید تا بتوانید خود را در آن حل کنید. شما مسئولیت برخی کارها را به عهده می‌گیرید و در ازای آن هیچ یک از رویدادها را از دست نخواهید داد.

جاهای مناسب، محیطی دوستانه برای غریبه‌ها دارند

یک جای خوب برای ملاقات افراد جدید جایی است که در آن افراد غریبه برای رفتن حس بدی نداشته باشند و بتوانند خودشان را معرفی کنند. شما باید به دنبال محیط یا جمع‌هایی باشید که در آن ملاقات افراد جدید با یکدیگر یکی از اهدافش باشد.

برای تهیه مجموعه صوتی «جذابیت و کاریزما» کلیک کنید

جاهای مناسب، مرتبط با علایق شما هستند

قرار گرفتن در جمعی از افراد که با شما تشابهاتی دارند ایده‌آل است. این جمع می‌تواند گروهی از افرادی باشد که دور هم جمع می‌شوند تا در مورد سرگرمی، هنر، فرهنگ، کتاب، ورزش یا حتی بازی‌های ویدیویی صحبت کنند. برای پیدا کردنش می‌توانید از دیگران پرس‌وجو کنید یا در گوگل جستجو کنید.

جاهای مناسب، همیشه اعضای جدید دارند

جای مناسب برای ملاقات با افراد جدید جایی است که افراد جدیدی به آن مراجعه کنند. در بعضی جاها همیشه یک عده‌ی خاص حضور دارند. این مکان‌ها برای یافتن دوستان جدید چندان ایده‌آل نیستند. جستجو کنید و دنبال جایی کاملا بی‌نقص نگردید.

جاهای مناسب، دورهمی‌های منظم دارند

جای مناسب جایی است که حداقل هر ماه شما را دور هم جمع کند. اگر سالی یک بار همدیگر را ملاقات کنید و در سایر اوقات فقط از طریق اینترنت صحبت کنید، این مکان به زندگی اجتماعی شما کمک چندانی نخواهد کرد.

جاهای مناسب، افرادی با دیدگاه باز دارند

در برخی از جمع‌ها افراد به دنبال دوستانی می‌گردند که عینا شبیه خودشان باشند. دنبال جمع‌ها و گروه‌هایی باشید که افرادش منعطف بوده و دید بازی داشته باشند.

توجه

بگردید تا مکانی مناسب برای ملاقات مردم بیابید. نکاتی که گفتیم تنها قوانینی کلی بود. اگر بر مبنای این ویژگی‌ها در مکان‌ها و جمع‌های اطراف‌تان بگردید، شانس خوبی برای ملاقات افراد جدید و دوست شدن با آنها را خواهید داشت.

وسعت شهر مهم است

وسعت شهرتان مهم است. اگر در یک شهر کوچک زندگی می‌کنید، خیلی وسواسی نباشید. به جمع‌های اطراف‌تان ملحق شوید و به دنبال افرادی بگردید که بیشترین هم‌خوانی را با شما داشته باشند. شاید ۱ نفر از میان هر ۱۰ نفر بتواند دوست خوبی برای شما باشد. در شهرهای بزرگ‌تر شما قدرت انتخاب بیشتری خواهید داشت. می‌توانید افراد را به کسانی که با شما تفریحات مشابهی دارند محدود کنید. این یک فرصت خوب است که نباید به راحتی از دست بدهید.

۵. از کجا بدانید فردی آماده‌ی دوستی با شما هست یا خیر

همان‌گونه که کم‌کم شروع به شناختن یک دوست بالقوه می‌کنید، باید بدانید آیا او نیز به دنبال دوستان جدیدی می‌گردد یا نه. این شما را مطمئن می‌سازد که بر روی دوستی‌ای که ایحاد نمی‌شود سرمایه گذاری نکنید و بعدها احساس پس‌زده‌شدن یا ناامیدی نکنید.

بعضی اوقات دیگران با شما خیلی خوب برخورد می‌کنند و با اشتیاق به شما گوش می‌دهند، اما این الزاما به آن معنی نیست که آماده‌ی دوستی جدیدی با شما باشند. همان‌طوری که در فرمول دوستی اشاره کردیم، وضعیت باید درست باشد. شما باید بدانید که آنها مناسب شما هستند یا خیر. در اینجا چیزهایی است که باید آنها را بررسی کرد…

آیا آنها جایی برای دوستان تازه دارند؟

بعضی از افراد دوستان زیادی دارند و جایی برای دوست تازه ندارند. برخی دوستان کمی دارند ولی فقط از عهده‌ی همین تعداد دوست بر می‌آیند. شاید در ابتدا نتوانید متوجه شوید که آیا آنها برای شما وقت دارند یا نه. ولی به محض اینکه شروع به شناختن آنها کردید و برای ملاقات دعوت‌شان کردید، متوجه خواهید شد. اگر آنها برای بودن با شما هیچ‌وقت در دسترس نیستند، احتمالا جایی برای دوست جدید ندارند. از آنها بگذرید.

این برخورد آنها را بر مبنای مشکلی از سمت خودتان فرض نکنید. اگر این کار را بکنید، قبل از پیدا کردن دوستان جدید همه‌‌ی انرژی‌تان را از دست خواهید داد. اگر مشغله‌ی مردم اجازه‌ی به وجود آوردن دوستی‌های تازه را از آنها می‌گیرد، این از بدشانسی آنهاست.

آیا آنها از لحاظ اجتماعی افراد فعالی هستند؟

برخی در مورد توجه به زندگی اجتماعی خود تنبل‌اند. برخی در برخورد با مشکلات جدید در زندگی‌شان، تمایل به کنار گذاشتن زندگی اجتماعی خود دارند. اگر شما بخواهید آنها را ببینید، احساس خواهید کرد که باید به‌زور آنها را به سر ملاقات بیاورید. این چیز خوبی نیست.

پیش‌تر باید از آنها بپرسید که دوست دارند به چه جاهایی بروند. اگر از لحاظ اجتماعی فعال نباشند، جواب شما را زود نمی‌دهند. شاید بگویند: این روزها زیاد بیرون نمی‌روم یا وقت ندارم.

آیا برنامه‌ی خاصی در زندگی آنها در جریان است؟

وقتی افراد تازه را ملاقات می‌کنید از آنها بپرسید که در زندگی چه می‌کنند. به دنبال کارهای بزرگ و وقت‌گیر در زندگی آنها بگردید. اگر کار وقت‌گیری در زندگی آنها وجود داشت، از آنها انتظار نداشته باشید که زیاد در دسترس باشند. البته برخی در عین داشتن دغدغه‌های زیاد، زندگی اجتماعی فعالی دارند. اما باید بدانید بسیاری از افراد با ازدواج، بچه‌دار شدن، تغییر شغل، اسباب کشی و…. نمی‌توانند زندگی اجتماعی خود را به خوبی کنترل کنند. اگر درگیر کار یا برنامه‌ی خاصی بودند، با آنها در تماس باشید، ولی انتظار نداشته باشید برای دوستی زیاد در دسترس باشند.

آیا آنها واقعا علاقه‌مند به داشتن دوستان جدیدی در زندگی هستند؟

وقتی با دیگران ملاقات می‌کنید رفته‌رفته متوجه می‌شوید برخی از آنها نیاز به داشتن دوستان جدیدی در زندگی خود ندارند. برخی صرفا به دنبال یک شغل خوب یا یک مشتری خوب می‌گردند. برخی به دنبال ملاقات افراد جدیدی هستند تا بتوانند از آنها منفعتی ببرند. از همین رو انتظار نداشته باشید همه‌ی افراد یکسان باشند. همه به دنبال یافتن دوستان جدید نیستند.

احساس رد شدن یا پس‌زدگی نکنید

اگر به دنبال داشتن دوستان خوب هستید، باید از خودتان در مقابل حس پس زده شدن محافظت کنید. زیرا این حس انرژی شما را می‌گیرد و موجب می‌شود تسلیم شوید. توصیه‌ می‌کنیم سطح انتظارات خود را برای یک دوستی عالی، خیلی بالا نبرید. کمی صبر کنید تا بفهمید فرد مقابل از هم‌نشینی با شما لذت می‌برد و شخصیت شما را دوست دارد. به افراد شانس دوستی با خودتان را بدهید و اجازه دهید برای خودشان تصمیم بگیرند. اگر در دسترس نبودند، اصرار نکنید. به سرعت برای ملاقات افراد تازه اقدام کنید. وقت و انرژی خود را برای افرادی که به دنبال دوست جدیدی نیستند، تلف نکنید.

۶. مکالمات خوبی داشته باشید و به آن‌ها ادامه دهید

وقتی افراد تازه را ملاقات می‌کنید، داشتن مکالمه‌ای خوشایند بسیار مهم است. نیاز نیست بسیار سرگرم کننده یا فوق هیجان‌انگیز باشید. بر روی مکالماتی تمرکز کنید که بتواند زمینه‌ساز دوستی بین شما شود. در این قسمت به ۴ اصل برای شروع اشاره می‌کنیم. این عناصر ترکیبات پنهانی است که باعث ایجاد تفاوت بین یک مکالمه‌ی ساده با مکالمه‌ای برای ساختن دوستی می‌شود.

هر چه سریع‌تر وجوه مشترکی بین‌تان پیدا کنید

یافتن وجوه مشترک یکی از مهم‌ترین چیزهایی است که باید در مکالمه‌ی اول بر روی آن تمرکز کنید. باید علاقه‌مندی‌ها، نظرات و تجربیاتی که بین شما مشترک است را پیدا کنید. اگر بر روی آن تمرکز کنید، نیازی نیست نگران این باشید که فرد سرگرم کننده‌ای هستید یا نه.

از همان ابتدا خیلی جدی نباشید

افراد به طور ناخودآگاه می‌خواهند بدانند آیا می‌شود با شما تفریح، آرامش یا… داشته باشند. راهی که شما می‌توانید خیال‌شان را از این بابت راحت کنید این است که از جدی بودن بیش از اندازه اجتناب کنید. سعی کنید در هر چیزی حس شوخ‌طبعی بیابید و از آن به طور ظریفی در مکالمه‌ی خود استفاده کنید. وقتی که با کسی دوست شدید، می‌توانید بخش جدی‌تر خودتان را نشان دهید.

مکالمات کوتاه را در هر جایی تمرین کنید

راهی که به کمک آن می‌توانید در داشتن مکالمات کوتاه استاد شوید، این است که در هر جایی که افراد تازه‌ای ملاقات می‌کنید با آنها مکالمات کوتاهی داشته باشید. شما می‌توانید این را هنگام انتظار در صف، در تاکسی یا زمانی که در آرایشگاه هستید، تمرین کنید. نتیجه‌اش این است که می‌توانید راحت‌تر با دیگران مکالمه کنید. به عنوان قانونی کلی تلاش کنید ۵٪ بیش از حالت عادی با افراد مکالمه کنید. تلاش کنید یک یا دو جمله بیشتر بگویید.

از خودفیلتری بپرهیزید

وقتی شما افراد جدیدی را ملاقات می‌کنید، معمولا فکر می‌کنید که اجازه‌ی گفتن خیلی از حرف‌های جالب را ندارید. این باعث خفگی و سختی شما در صحبت کردن می‌شود. به جای این کار استانداردهایی که موجب گفتن خیلی از حرف‌ها نمی‌شود را پایین بیاورید. تمرین کنید که هر چیزی که به ذهن‌تان می‌رسد را بگویید. حتما نباید این حرف‌ها هیجان‌ انگیز، جالب یا تاثیرگذار باشند. وقتی شما چیزهایی که به ذهن‌تان می‌رسد را می‌گویید مردم احساس می‌کنند شما چیزی برای پنهان کردن ندارید. در نتیجه زودتر به شما اعتماد می‌کنند.

از قدرت موضوعات مرتبط استفاده کنید

روشی مناسب برای ادامه‌ی مکالمه «قدرت موضوعات مرتبط» است. توجه کنید که هر موضوع به شکل مستقیم یا غیرمستقیم با موضوعات دیگر در ارتباط است. این موضوعات شبیه سلول‌های مغزی به هم پیوسته‌اند. اگر در حال مکالمه در مورد موضوعی با دیگری هستید، می‌توانید با بردن مکالمه به موضوعی مرتبط مکالمه را ادامه دهید. به عنوان مثال به این شکل: ترافیک> آلودگی هوا> خودروهای کم کیفیت> خرابی جاده‌ها> فرهنگ رانندگی. کم‌کم متوجه می‌شوید حرف‌های زیادی برای زدن وجود دارند. نیازی نیست که نگران باشید. موضوع برای حرف زدن تا ابد وجود دارد.

۷. چگونه خوش‌مشرب باشید و تعاملات دلپذیری داشته باشید

وقتی شروع به شناختن فردی می‌کنید، باید نسبت به مکالمات‌تان متعهد و فعال باشید. اگر مکالمه‌ای ساکن و غیرمتعهد داشته باشید، دیگران تصور می‌کنند موضوع صحبت‌شان بی‌ربط است و شما هیچ علاقه‌ای به آن ندارید. باید پاسخگو باشید و نشان دهید این مکالمه برای‌تان جالب است و به آنها توجه کنید. اما چگونه؟

نسبت به مکالمه از خود علاقه نشان دهید

وقتی که با فرد جدیدی مکالمه می‌کنید، نسبت به مکالمه از خود علاقه نشان دهید و نسبت به آن متعهد باشید. به پیش بردن مکالمه کمک کنید. وقتی از شما سوالی می‌پرسند، با اشتیاق جواب دهید. مکالمه را بسط دهید و از دادن جواب‌های کوتاه و خالی از توجه خودداری کنید. می‌توانید در هنگام مکالمه به نشانه‌ی تصدیق سر تکان دهید یا با گفتن عباراتی از قبیل آها، چه جالب، این را نمی‌دانستم و … نسبت به مکالمه از خود علاقه نشان دهید. اگر عادت به انجام این کارها نداشته‌اید، در اسرع وقت آنها را تمرین کنید.

بر اساس حالات و دید آنها صحبت کنید

به جای این که در عالم خودتان باشید، نشان دهید که با او هستید. ویژگی‌های او را مدنظر قرار دهید.

  • به دانسته‌های آنها توجه کنید: به عنوان مثال اگر شما به هنر ژاپنی علاقه دارید، باید در مورد آن با فردی صحبت کنید که ارتباطی به او داشته باشد. اگر با فردی راجع به آن صحبت می‌کنید که سواد هنری ندارد، وارد جزئیات نشوید. اگر فرد مقابل مشتاق هنر بود، جزئیات بیشتری را بیان کنید. این به معنی صحبت کردن با دیگران به زبان خودشان است. اگر شما مهندس هستید، نباید شغل خود را برای یک ریاضی‌دان طوری توصیف کنید که برای یک هنرمند وصف می‌کنید.
  • به حالات روحی آنها توجه کنید: اگر فرد مقابل دلتنگ بود و در مورد خاطرات گذشته صحبت می‌کرد، شما نیز با گفتن چیزی از گذشته‌ی خود به پیش بردن مکالمه کمک کنید. بی‌توجهی شما نسبت به موضوع مورد بحث و صحبت کردن صرف در مورد علاقه‌مندی‌های خودتان، بی‌ادبانه و نشانه‌ی ضعف شما در مهارت‌های اجتماعی است. به عنوان مثال: تجسم کنید با فردی در حال نوشیدن قهوه هستید و او از مشکلات کاری‌ خود می‌گوید. در این هنگام نباید به ناراحتی او بی‌توجهی کنید و از چیزهایی که باعث شادی شما می‌شود بگویید. شما نیز از خودتان همدلی نشان دهید و از تجربیات مشابه خود یا اطرافیان‌تان سخن بگویید.

هیچ کس دوست بی‌تفاوت نمی‌خواهد

مثبت و جذاب بودن شما صرفا کافی نیست. باید بتوانید با توجه به موقعیت و وضعیت فرد مقابل از خود عکس‌العمل مناسب نشان دهید. اگر او ناراحت است از خود توجه نشان دهید. تعامل خود را با فرد بر مبنای حالت روحی او قرار دهید. با توجه کردن به دیگران و حالات‌شان می‌توانید پایه‌های دوستی خود را محکم‌تر کنید.

۸. با یافتن مشابهات روند دوستی را سرعت ببخشید

این قسمت در مورد یافتن وجوه مشترک شما با دیگران است که به واسطه‌ی آن می‌توانید بین خودتان دوستی ایجاد کنید. دوستی به این شکل عمل می‌کند و شما با افرادی که با شما تشابهاتی دارند، راحت‌تر دوست می‌شوید. این اتفاق به طور طبیعی رخ می‌دهد. افرادی که شبیه شما هستند باعث می‌شوند نسبت به چیزی که هستید احساس بهتری داشته باشید و اعتماد به نفس‌تان بالا برود. چون افراد شبیه شما توافق بیشتری با شما دارند، تعامل شما شیرین‌تر و خوشایندتر می‌شود.

تاثیر تشابهات به چه شکلی است؟

تشابهات می‌تواند افراد را به شما نزدیک‌تر کند. چیزهایی مانند سن، وضعیت سلامت، تحصیلات، عقاید، تجربیات، گذشته‌ی خانوادگی، همسایگی، ریشه‌ها و… شما مجبور نیستید بر سر همه‌ی مسائل با دیگران مشترک باشید. اما وجود تشابهات بیشتر، مخصوصا در ابتدا، به ایجاد رابطه‌ای بهتر کمک می‌کند. بنابراین باید به دنبال چیزهایی بگردید که در آن مشترک هستید. حتی برنامه‌های تلویزیونی، موسیقی و ورزش هم می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

چگونه این کار را انجام دهید؟

  • اگر به دنبال یافتن تشابهات در اطلاعات هستید، به عنوان مثال فردی را تصور کنید که می‌گوید: «من اهل مشهد هستم». اگر می‌خواهید اطلاعاتی مرتبط بدهید، می‌توانید بگویید: «واقعا، من در آنجا فامیل دارم. شما بچه‌ی کدام محله‌ی مشهد هستید؟» یا بگویید: «من هم اصلیتم برای اینجا نیست. ریشه‌ی من هم به فلان شهر برمی‌گردد». در این حالت شما در حال تبادل اطلاعات هستید و با ادامه‌ی آن می‌توانید وجوه مشترکی بین خودتان پیدا کنید.
  • اگر به دنبال یافتن تشابهات در عقاید و نظرات هستید، می‌توانید بگویید: «نظر شما راجع به مشهد چیست؟» وقتی که او نظراتش را بیان کرد، شما نیز می‌توانید نقطه نظرات خود را بگویید و اظهار کنید در کدام بخش از نظراتش با او موافقید. مثلا اگر او گفت: «جای بی‌نظیری برای زندگی کردن است، ولی کوچک است. من برای زندگی به دنبال شهری بزرگ با فرصت‌های بیشتر بودم.» شما می‌توانید بگویید: «بله. کارهای زیادی می‌توان در اینجا انجام داد. دیگران از هر جایی به اینجا آمده‌اند. زندگی در اینجا بهتر از زندگی در شهری کوچک است».

با به اشتراک گذاشتن اطلاعات و عقایدتان، به دنبال پیدا کردن وجوه مشترکی باشید که بر سر آن توافق دارید.

نکته: بپرسید «چرا». مثلا: «چرا مشهد را برای زندگی انتخاب کردید؟» این موجب می‌شود دیگران جواب‌های بلندتر با جزئیات بیشتری به شما بدهند. در خلال این جواب‌ها می‌توانید اطلاعات یا نظراتی را بیابید. این روش به شما کمک می‌کند شانس بیشتری برای یافتن تشابهات داشته باشید. وقتی که افراد صرفا جواب کوتاه بله یا خیر می‌دهند، برقراری ارتباط با آنها سخت‌تر می‌شود.

وجود تفاوت‌های شخصیتی خوب است

وجود تفاوت‌های شخصیتی یا تفاوت‌هایی در خلق و خوی شما مانع از پیدا کردن دوستان جدید نمی‌شود. به عنوان مثال فردی درون‌گرا می‌تواند دوستانی برون‌گرا داشته باشد. یا افراد احساسی می‌توانند دوستان منطقی داشته باشند. این تفاوت‌ها می‌تواند نوعی امتیاز محسوب شود و به لطف آن افراد از یکدیگر چیزهایی یاد بگیرند.

۹. چرا گفتن رازها، راهی برای برقراری دوستی است؟

اگر به دنبال پیدا کردن دوستان تازه هستید، بدانید دوستی بر پایه‌ی اعتماد است. وقتی شما فردی را تازه ملاقات کرده‌اید، به اندکی اعتماد به منظور شروع دوستی نیاز دارید. می‌توانید با فاش ساختن موضوعی که زیاد خصوصی، خجالت آور یا راز نیست، این کار را انجام دهید. این موضوع به هیچ وجه نباید حقیقت یا راز بزرگی باشد. زیرا این کار غیرطبیعی است. این کار نشانه‌ای برای دیگران است که به آنها علاقه و اعتماد دارید. چیزی که معمولا اتفاق می‌افتد این است که فرد مقابل هم یک موضوع کوچک خصوصی را بیان می‌کند. رفته‌رفته با افزایش دوستی و اعتماد بین شما، می‌توانید درجه‌ی اهمیت این مسائل یا رازهای خصوصی را بالا ببرید.

شاید شما به کمی تمرین نیاز داشته باشید

اگر شما با این موضوع غریبه‌اید، هیچ مشکلی نیست. این اتفاق ناآگاهانه برای بسیاری از مردم رخ می‌دهد. دفعه‌ی بعدی که فردی را ملاقات کردید که از او خوش‌تان می‌آید، با بیان چیز کوچکی که به آن افتخار نمی‌کنید این کار را تمرین کنید.

مثلا:

  • من خوره‌ی کتاب هستم
  • کل روز را پشت لپ‌تاپ گذراندم. این برای سلامتی من خوب نیست
  • هر بار خودم را متقاعد می‌کنم که به باشگاه بروم ولی در نهایت موفق نمی‌شوم
  • مهمانی‌ها را دوست ندارم. مکان‌های ساکت‌تر را ترجیح می‌دهم

همان‌طوری که می‌بینید اینها رازهای مهمی نیستند، به نوعی حقایقی احمقانه محسوب می‌شوند. اما با گفتن چیزهایی به این شکل می‌توانید به دیگران نشان دهید از نمایش دادن خود واقعی‌تان نمی‌ترسید، خیلی جدی نیستید، بی نقص نیستید، احتمالا چیزی برای پنهان کردن ندارید و در او احساس اطمینان به وجود آورید. مهم‌ترین نتیجه‌اش این است که دیگران هم در مقابل شما راحت‌تر برخورد خواهند کرد. آنها تصور می‌کنند: اگر او نقص‌های خودش را می‌پذیرد، پس احتمالا نقص‌های من را هم خواهد پذیرفت.

به عنوان قاعده‌ای کلی این بار که فرد جدیدی را ملاقات کردید، تلاش کنید 5% از حالت همیشگی‌تان آزادتر باشید. 5% چیزهای بیشتری از خود بگویید و ببینید چه اتفاقی می‌افتد. احتمالا دیگران نیز با حالتی بازتر از همیشه با شما رفتار خواهند کرد.

۱۰. یک گام به پیش بروید: در تماس باشید

وقتی که شروع به شناختن دیگران می‌کنید، با آنها در تماس باشید. بیشتر مردم چون خبرگیری نمی‌کنند دوستان جدیدی پیدا نمی‌کنند. برخی می‌ترسند که تلفن را بردارند و تماس بگیرند. در تماس بودن با افرادی که ملاقات کرده‌اید اگر به شکل درست انجام شود، کاری ساده خواهد بود.

در تماس بودن با دیگران مثل ستون فقرات زندگی اجتماعی شماست. در راستای نگه‌داشتن دوستان‌تان، در تماس بودن با آنها موجب می‌شود شما نیز در مدار توجه آنها قرار داشته باشید و رابطه‌ی بین‌تان زنده بماند. برای دوستان جدید اهمیت در تماس بودن دوچندان می‌شود. اگر نمی‌توانید این کار را به موقع انجام دهید، پس وقت خود را برای ایجاد دوستی تلف نکنید.

اگر شما بیرون رفتید و با عده‌ای ملاقات کردید، هر چند روز یا نهایتا هفته‌ای یک بار پیگیر احوال آنها باشید. بیشتر افراد به اندازه‌ی کافی فعال نیستند تا با شما ارتباط برقرار کنند. بنابراین اگر می‌خواهید کنترل زندگی اجتماعی‌تان در دست خودتان باشد، شما وضعیت آنان را پیگیری کنید.

قانون طلایی: این را تبدیل به عادتی برای خود کنید

اگر روی حافظه‌ی خود حساب کنید که یادتان بیندازد از دیگران خبرگیری کنید، فرد ثابت قدمی نخواهید بود. زیرا بروز هر مشکل یا استرسی در زندگی حواس شما را پرت می‌کند. اگر کارهای مربوط به زندگی اجتماعی را فقط به حافظه بسپارید، زندگی اجتماعی سخت‌تری خواهید داشت. توصیه می‌شود که بر روی تقویم خود زمانی را برای یادآوری مشخص کنید. هر هفته یک ساعت زمان بگذارید و به افرادی که در زندگی اجتماعی شما اهمیت دارند، پیام بدهید، زنگ بزنید یا به هر نحوی با آنها ارتباط برقرار کنید.

بهتر است این کار در اوایل هفته یا هر زمانی که سرتان شلوغ نیست انجام شود. اگر بتوانید از طریق تقویم تلفن همراه‌تان به خودتان یادآوری کنید، بهتر است. زیرا تلفن همراه هر جایی بروید با شماست.

در اینجا به نکات مختصری برای گفتن یا نوشتن اشاره می‌کنیم:

  • به افرادی که به تازگی ملاقات کرده‌اید می‌توانید بگویید: «خیلی خوب شد که جمعه‌ی قبلی شما را ملاقات کردم. امیدوارم به زودی همدیگر را دوباره ببینیم».
  • اگر هر دوی شما علاقه‌مند به انجام کاری (مثلا رفتن به کافه‌ای خاص) هستید، می‌توانید این کار را گاهی با همدیگر انجام دهید. مثلا بگویید: «حتما باید این بار با همدیگه به فلان کافه برویم».
  • وقتی که می‌خواهید به کسی که آشنایی بیشتری با او دارید پیام بدهید، می‌توانید به مسائل مهم اشاره کنید. مثلا بگویید: «فلان پروژه در چه مرحله‌ای است؟»
  • آنها را دعوت کنید تا با شما در فعالیتی شرکت کنند

ابزارهای آنلاین و تلفن همراه می‌تواند کمک حال شما باشد

می‌توانید از پیامک یا نرم‌افزارهای تلفن همراه مانند تلگرام، واتس اپ، لاین و … استفاده کنید. برتری این روش در آن است هر زمانی که خواستید می‌توانید پیام بدهید، چه سرِ کار باشید چه کمی ساعت دیر شده باشد. همچنین برتری دیگر این ابزار این است که با حضور در گروه‌هایی می‌توانید همزمان با چندین نفر ارتباط برقرار کنید. البته هدف از این ابزار این نیست که ارتباط شما کاملا مجازی شود. باید همچنان دوستان را ملاقات کنید و این ابزار نباید جایگزین آن شود.

۱۱. برنامه‌ریزی، ملاقات با دوستان و بیرون رفتن

اگر می‌خواهید در زندگی دوستانی داشته باشید نباید انتظار داشته باشید که همیشه دوستان‌تان برنامه‌ریزی کنند و شما را دعوت کنند. به جای این شما فعال‌تر باشید، برنامه‌ریزی کنید و دوستان خود را دعوت کنید تا به شما ملحق شوند. اگر شما این کارها را انجام ندهید، شاید کس دیگری هم انجامش ندهد. این کار سخت نیست. در اینجا نکاتی وجود دارد که برای شروع به شما کمک می‌کند.

این کار را تبدیل به بخشی از عادات خود کنید

خودتان را متعهد کنید که به فردی تبدیل شوید که هر هفته (یا یک هفته در میان به انتخاب خودتان) بیرون می‌رود و فعالیتی اجتماعی را انجام می‌دهد. لحظه‌ای خود را به عنوان چنین فردی تجسم کنید و خود را در حال اجرای این عادت ببینید.

وقتی که با دوستان جدید و قدیمی در ارتباط هستید، آنها را به ملاقاتی دعوت کنید. نکته‌ی مهم این است که باید به این عادت بچسبید. اگر در بعضی از هفته‌ها کسی برای بیرون رفتن در دسترس نبود، اشکالی ندارد. خودتان می‌توانید برای خرید کتاب یا هر کاری که از انجامش لذت می‌برید به بیرون بروید. شاید دوستان‌تان هفته‌ی بعد در دسترس باشند. شاید هم دوستان شما کافی نیستند و باید به دنبال دوستان جدیدی بگردید. در مدت کمی دوستان زیادی در اطراف شما خواهند بود که می‌توانید هر هفته آنها را ببینید. تنها چیزی که نیاز دارید این است که این عادت را در خود پرورش دهید.

شهر خود را بشناسید

به منظور برنامه‌ریزی بهتر باید مکان‌های تفریحی شهر خود را بشناسید. می‌توانید این مکان‌ها را از طریق پرس‌و‌جو از دیگران یا گشتن در موتورهای جستجو مانند گوگل بیابید.

از آخر هفته‌ها استفاده کنید

ملاقات دوستان در آخر هفته‌ها کار آسان‌تری است. تا سه‌شنبه یا چهارشنبه صبر نکنید تا برنامه‌های خود را پیشنهاد دهید. به برنامه‌های خوب فکر کنید و آنها را در اوایل هفته مطرح کنید. به این روش احتمال اینکه دوستان‌تان برنامه‌ای برای آخر هفته چیده باشند، کاهش می‌یابد و همراه شما می‌آیند.

ملاقات دوستان جدید

وقتی می‌خواهید کسانی که به تازگی با آنها آشنا شده‌اید را ملاقات کنید، استفاده از روزهای ابتدایی هفته‌ آسان‌تر است. شنبه، یک‌شنبه، دوشنبه روزهای بهتری هستند. می‌توانید به جاهای آرام‌تر بروید و در آن‌جا با یکدیگر به مکالمه بپردازید. افراد معمولا روزهای آخر هفته را ترجیح می‌دهند با دوستان قدیمی‌تر بگذرانند. پس روزهای اول هفته را از دست ندهید و دوستان تازه‌ی خود را ملاقات کنید.

چند وقت است که بیرون نرفته‌اید؟

اگر چند وقتی می‌شود که بیرون نرفته‌اید و فعالیت اجتماعی چندانی نداشته‌اید و احساس می‌کنید تمام اتفاقات اخیر برای شما جهش بزرگی بوده، کمی استراحت کنید. نیازی نیست که شما فرد کاملی باشید. تا می‌توانید تجربه کسب کنید. جاهای جدید در شهرتان را پیدا کنید و ببینید کدام‌شان برای شما مناسب‌تر است. اگر مجبور بودید تنها باشید، به تنهایی بیرون بروید. کاری را انجام دهید که با آن راحت باشید و از لحظات خود لذت ببرید.

۱۲. چگونه حلقه‌ی اجتماعی بسازید و آن را گسترش دهید

وقتی شما حلقه‌ی اجتماعی ساختید، کارها برای شما آسان‌تر پیش می‌رود. شما خودتان را عضوی از گروهی می‌بینید که به شما اهمیت می‌دهند و زندگی شما را جالب‌تر می‌کنند. شما می‌توانید تلاش‌تان را در زندگی اجتماعی خود کمتر کنید. زیرا دیگران نیز از لحاظ اجتماعی فعال‌اند و حتی می‌توانند افراد جدیدی را وارد زندگی‌تان کنند. در این‌جا به اصول و تکنیک‌هایی اشاره می‌کنیم که به کمک آنها می‌توانید حلقه‌ای از دوستان بسازید و آن را گسترش دهید.

ایجاد دوستی‌های دونفره را متوقف کنید و گروه‌های دوستی بسازید

اگر شما تعدادی دوست دارید که همدیگر را نمی‌شناسند این اتفاقات می‌افتد:

  • همیشه شما مجبورید تماس بگیرید، برنامه ریزی کنید و قرار بگذارید
  • مجبورید به آنها یادآوری کنید که شما وجود دارید
  • و تعجب می‌کنید که چرا هرگز به جایی دعوت نمی‌شوید

وقتی شما گروهی از دوستان ساختید، این اتفاقات می‌افتد:

  • وقتی که برای بیرون رفتن برنامه‌ای می‌ریزند، این را به گروه اعلام می‌کنند. این موجب می‌شود آنها نیز به شما زنگ بزنند و برنامه بریزند
  • دیگران که احساس می‌کنند فعالیت گروهی جالب‌تر است، بیش‌تر به شما به عنوان عضوی از گروه گرایش پیدا می‌کنند
  • دوستان‌تان، دوستان خود را می‌آورند و می‌توانید بدون تلاش زیادی با افراد دیگری آشنا شوید

البته این نکات به این مفهوم نیست که دوستی‌های دونفره بی‌ارزشند، بلکه داشتن گروهی از دوستان مدیریت زندگی اجتماعی شما را آسان‌تر می‌کند.

این‌گونه این کار را انجام دهید…

حال که یاد گرفتید چگونه یک غریبه را تبدیل به دوست کنید و او را دعوت کنید که با هم بیرون بروید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که دوستان‌تان را با هم آشنا کنید. این نکته‌ای کلیدی در دوستی است.

وقتی بین شما و دیگران پیوند به وجود آمد، به طور ناخودآگاه در آنها حس قدردانی ایجاد می‌شود. این نشان می‌دهد شما فرد بخشنده‌ای هستید و شما از اینکه ترک‌تان کنند نمی‌ترسید. بیش‌تر مردم از این اتفاق می‌ترسند. همین ترس عاملی است که موجب می‌شود فرد دوستانی داشته باشد که یکدیگر را نمی‌شناسند و در نهایت زندگی اجتماعی بدی داشته باشد.

وقتی که قرار است یکی از دوستان‌تان را ببینید، می‌توانید به یکی دیگر از دوستان خود هم زنگ بزنید تا به شما ملحق شود. همچنین در موقعیتی دیگر اگر می‌خواهید کسی را ببینید، می‌توانید به او بگویید که اگر دوست داشت می‌تواند با خودش دیگران را هم بیاورد. در نتیجه فرد به این نتیجه می‌رسد که گروه باز و دوستانه‌ است.

زندگی اجتماعی خود را به کمک این تکنیک‌ها بهبود بدهید

این تکنیک اصطلاحا «به تیم بپیوندید» نام دارد. در بخش ۴ گفتیم که جمع‌ها و گروه‌هایی که افراد جذابی در آن هستند، برای ملاقات افراد جدید خوب است. با این تکنیک می‌توانید به این گروه‌ها نفوذ کنید و خیلی خیلی زود برای خود دوستانی پیدا کنید.

  1. یک یا دو جمع در نزدیکی خود بیابید
  2. در یکی از اتفاقات یا دورهمی‌های آن‌ها شرکت کنید و ببینید فردی مناسب دوستی در آنجا وجود دارد
  3. نزد فرد یا افرادی که این جلسات را سازماندهی می‌کنند بروید و بگویید به کاری که انجام می‌دهند علاقمندید، و دوست دارید به عنوان داوطلب به آن‌ها کمک کنید
  4. احتمالا آن‌ها از درخواست شما خوشحال شده و کار جالبی را به شما می‌سپرند
  5. تبریک. شما اکنون عضوی از یک تیم شده‌اید و این اتفاقی است که رخ داده

آن پس شما افرادی را که مسئول سازماندهی این گروه‌ها هستند می‌شناسید. اگر مناسب بودند با آنها نیز می‌توانید دوست شوید. کم‌کم شروع به شناختن سایرین در جمع خواهید کرد. زیرا شما هم اکنون عضوی از آن هستید.

حتی قبل از اینکه آنها شما را بشناسند، دید آنها نسبت به شما به عنوان فردی خوب و بخشنده است. زیرا در چیزی که به آن علاقه‌مندند کمک می‌کنید. پس از آن می‌توانید فرمول دوستی (گفته شده در بخش ۳) را به کار ببندید و در آن جمع، برای خود دوستی به وجود آورید. این سریع‌ترین راهی است که به کمک آن می‌توانید دوستانی بیابید و حلقه‌ی اجتماعی خود را بسازید.

اولین حلقه‌ی دوستان‌تان

آخرین گام برای اینکه بدانیم چگونه دوست پیدا کنیم، این است که یک حلقه خودمانی بسازیم. بهتر است از ابتدا با ساخت گروهی سه نفره (شامل خودتان) شروع کنید. این به شما اطمینان می‌دهد که افرادی هستند که می‌توانید با آن‌ها بیرون بروید. این افراد دوستانی می‌شوند که هر زمان کاری داشتید، می‌توانید با آن‌ها تماس بگیرید. باید آن‌ها را دو سه باری دعوت کنید تا همدیگر را ببینید. اگر آن‌ها بی بهانه آمدند، نشان می‌دهد که نسبت به یکدیگر حس خوبی دارند. برخی از افراد خوب با هم ترکیب نمی‌شوند و شاید شما مجبور باشید ترکیب دیگری از دوستان را ایجاد کنید. پس از ساخت حلقه‌ای مقدماتی از دوستان می‌توانید با آوردن افراد دیگری به این گروه حلقه‌ی دوستان خود را گسترش دهید.

برگرفته از: getthefriendsyouwant

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
8 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.