هوندا سیویک یکی از موفقترین محصولات این کمپانی ژاپنی در آمریکاست.
معرفی دهمین نسل از سیویک تغییرات هیجانانگیزی را به ارمغان آورد. از طراحی بیرونی برجسته گرفته تا تکنولوژیهای نوآورانه پیشرانه باعث شدهاند سیویک همواره محصولی موفق برای این خودروساز باشد.
مدل سال ۲۰۱۸ سیویک پذیرای دو عضو جدید Si سدان تایپ R کوپه بوده که این آخری برای اولین بار در آمریکا حضور مییابد. با همدیگر نگاهی جامع به نقاط قوت و ضعف این خودروی محبوب میاندازیم تا شما را بیشتر با سیویک جدید آشنا کنیم. با ما همراه باشید!
- نقاط قوت
پیشرانههای متنوع:
سیویک با پیشرانههای گوناگونی در دسترس است که با نسخه ۴ سیلندر ۲ لیتری ۱۵۸ اسب بخاری کار را شروع میکنیم. یک پله بالاتر پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربویی قرار میگیرد که خروجی ۱۷۴ اسبی داشته و البته همین پیشرانه در مدلهای Si قدرت بیشتر ۲۰۵ اسبی را ارائه میکند. نهایتاً در بالاترین سطح از سیویک پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو قرار میگیرد که تنها مختص سیویک تایپ R بوده و قدرت آن به ۳۰۶ اسب بخار میرسد. یک گیربکس CVT بصورت استاندارد در تمامی تریم ها به جز تریم LX وجود دارد که در این تریم گیربکس ۶ سرعته دستی ارائه میشود. سیویک تایپ R نیز منحصراً به گیربکس ۶ سرعته دستی عرضه شده است.
کابین پیشرو در کلاس:
کابین مدلهای متنوع سیویک از متریال نرم روی دربها و داشبورد ساخته شده است. صندلیهای جلو و عقب به خوبی با فرم بدن سرنشین هماهنگ است. حتی مدلهای پایه LX نیز از کابین سطح بالایی برخوردار بوده و متریال ارزانقیمت در آن دیده نمیشود. تریم تاپ تورینگ دارای صندلیهای چرمی باکیفیت و گرم شونده صندلیهای عقب است. هوندا با کابین سیویک حرفهای زیادی برای گفتن در این کلاس دارد.
تکنولوژیهای نوآورانه:
پکیج هوندا Sensing به عنوان یک آپشن هزار دلاری عرضه میشود و دارای طیف وسیعی از سیستمهای کمکراننده همچون دستیار حفظ خودرو بین خطوط، هشدار برخورد از جلو، ترمز اضطراری خودکار و کروز کنترل تطبیقی میباشد. حتی سیستم قفل ریموتی هوشمند وجود دارد که باعث میشود با دور شدن راننده خودرو بصورت خودکار قفل شود.
سواری مناسب در جاده:
این نسل از سیویک راحتی جاده را برای تواناییهای رانندگی بالا قربانی نکرده است. یکی از نویسندگان اتوگاید در توصیف این خودرو گفته است: “شاسی سیویک به خوبی پاسخ داده و بیشتر شبیه یک کوپه عمل میکند تا سدان. سیستم هدایت گشتاور که بر پایه ترمز عمل میکند بهطور موفقیتآمیزی کم فرمانی خاص یک خودروی دیفرانسیل جلو را کنترل کرده و به عبور بهتر خودرو از پیچها کمک میکند.”
این خودرو آرام و راحت بوده و بهطور شگفتانگیزی لذتبخش است.
فرمهای بدنه متنوع:
سیویک در سه فرم بدنه متفاوت در دسترس است: کوپه، سدان و هاچبک. اگر یک جوان یا خانواده کوچک هستید مدل جذاب دو درب و کوپه در دسترس است. مدل هاچبک با صندوق بزرگتر مناسب خانوادههایی است که به دنبال کاربرد بیشتر هستند. نسخه سدان نیز ابعاد ایده آلی برای یک خودروی خانواده داشته و ظرفیت صندوق بار آن بیشتر از حد متوسط کلاس است.
قابلیت اعتماد و اطمینان:
سیویک محصول هونداست و این خودروساز ژاپنی از نظر میزان اعتماد زبان زد خاص و عام است. سیویک نیز به خاطر همین موضوع شناخته شده و البته ارزش فروش دوباره بالایی را نشان میدهد. همچنین هزینه بیمه این خودرو نسبتاً مناسب بوده و از شبکه وسیع نمایندگیهای هوندا بهره میبرد بنابراین از نظر سرویسها و گارانتی مشکلی نخواهید داشت.
- نقاط ضعف
استایل بیرونی دو قطبی:
طراحی ظاهری سیویک از همان ابتدا نظرات گوناگونی را در پی داشته است. برخی از پروفایل فست بک و نمای جلوی گوشهدار آن خوششان میآید. برخی نیز فکر میکنند این طراحی پیچیده بوده و مخصوصاً در مدلهای هاچبک و تایپ R چندان راضی کننده نیست.
سیستم اطلاعات سرگرمی گیجکننده:
سیستم صفحه لمسی سیویک واضح و خوب است. حتی با استفاده از این صفحهنمایش میتوان به عملکردهای سیستم تهویه دسترسی پیدا کرد اما استفاده از برخی از عملکردهای ساده نیز با مشکل روبرو است. صفحه لمسی سیویک پاسخهای سریعی نداشته و منوهای حیاتی همچون رادیو و تنظیمات سیستم تهویه نیز به راحتی پیدا نمیشوند؛ اما بدترین جنبه این موضوع تنظیم کننده صدای لمسی بجای دکمههای معمولی است. مشخص نیست چرا از دکمههای سنتی برای این کار استفاده نشده است.
آپشن های گرانقیمت:
تریم تورینگ سیویک دارای اکثر تجهیزات و تکنولوژیهای لوکس برای توجیه قیمت خود است اما رقبای قدرتمندی در بازار هستند که از جمله آنها میتوان به هیوندای الانترا و شورولت کروز اشاره کرد. این خودروها همین میزان تجهیزات را با بهایی ارزانتر عرضه میکنند.
انحصاری بودن کمتر:
اگر میخواهید متمایز باشید سیویک از این نظر کمکی به شما نخواهد کرد. به عنوان یکی از محبوبترین خودروهای بازار سیویک های زیادی را در جاده خواهید دید (هرچند این موضوع را شاید نتوان به عنوان یک نقطهضعف محسوب کرد).
منبع: autoguide