فکر میکنید طولانی ترین سریال های تاریخ، چند قسمت داشته باشند؟ در این مقاله ما سریالهایی را به شما معرفی کردیم که حتی به ذهنتان هم نمیرسد چقدر طولانی بودند. با میدونی همراه باشید.
در این دوره و زمانه اگر از شما بپرسند که طولانی ترین مجموعه های تلویزیونی کدام هستند، احتمالا اول از همه اسم سریال Supernatural (ماوراطبیعی) یا سریال Grey’s Anatomy را میآورید؛ یا در نهایت احتمالا تصور میکنید که طولانیترین سریال ساخته شده در تاریخ، سریال The Simpsons (سیمپسونها) با ۳۲ فصل و ۷۰۶ است. شاید هم آثار مختلف کشور ژاپن مانند انیمه One Piece را در نظر داشته باشید که ۹۸۴ قسمت از آن پخش شده است.
اما اصلا اینطور نیست. باید بگویم که اگر چنین تصوری دارید، سخت در اشتباه هستید؛ زیرا چیزهایی در گذشتهی تاریخ تلویزیون وجود دارد که شما از آن خبر ندارید. درست است که مجموعههای نامبرده مدت زیادی را مهمان خانههای بینندگان و تلویزیونهای آنها بودند، اما بحث طولانی ترین سریال های تاریخ، چیز دیگری است. در تاریخ آثار تلویزیونی، مجموعههایی وجود دارند که بینندگان رسما با آنها بزرگ شدند.
یعنی یک سری از بینندگان هم در دوران کودکی آنها را تماشا میکردند و هم در دوران بزرگسالی به تماشای ادامهی آن مینشستند. در عین حال که ممکن است برای خیلیها تماشای سریالهای به این طولانیای خسته کننده باشد، اما برخی افراد شخصیتها و بازیگران این مجموعهها را به نوعی عضوی از خانواده خود میدانند. تا به حال اسم سریالهایی را شنیدهاید که بالای ۱۵۰۰۰ قسمت دارند؟ ما در این مقاله قصد داریم دقیقا همین سریالهایی را به شما معرفی کنیم که مدت زمان خیلی خیلی زیادی را در دنیای تلویزیون و خانهی بینندگان هستند؛ در صورتی که ممکن است برخی از آنها آنقدرها شناخته نشدند. لازم به ذکر است که برخی از موارد این فهرست، همچنان در حال پخش هستند و خدا میداند که چند قسمت و فصل دیگر قرار است از آنها ساخته و در تلویزیون پخش شود.
توجه داشته باشید که سریالهای این فهرست براساس تعداد قسمتهای آنها، از کمترین به بیشترین، مرتب شده است.
فهرست طولانی ترین سریال های جهان
۱۷- سریال Casualty
سریال تلفات
- تعداد فصل: ۳۵
- تعداد قسمت: ۱۲۱۰
- سال پخش: ۱۹۸۶ تا کنون
تلفات که یکی دیگر از طولانیترین سریالهای تاریخ به شمار میرود، یک اثر درامِ انگلیسی با سبک پزشکی است که هفتهای یک بار به روی آنتن میرفت. این مجموعه قدیمیترین سریال درام پزشکی در سرتاسر دنیا است. داستان این مجموعه در یک بیمارستان ساختگی رخ میدهد و تمرکز اصلی آن روی کادر درمان و بیماران بخش اورژانس است. این سریال قدیمی انگلیسی و درام، زندگی کاری و البته شخصی این کارمندان، بیماران و دیگر افرادی را که در این بیمارستان کوچک اما بسیار شلوغ حضور دارند، به تصویر میکشد.
سریال تلفات با سریال Holby City (شهر هالبی) که عضوی از خانوادهاش محسوب میشود، ارتباط قویای دارد؛ داستان این دو سریال، در یک بیمارستان جریان دارد. از آنجایی که محبوبیت و موفقیت این مجموعه خیلی زیاد بود، آثار دیگری هم از دل آن بیرون آمد که سریال شهر هالبی یکی از همان آثار اسپین آفی محسوب میشود. سریال تلفات در جشنوارههای مختلف و بخشهای زیادی نامزد دریافت جایزه شد که توانست تعداد زیادی از آنها را از آنِ خود کند.
۱۶- سریال Play School
سریال مهد کودک
- تعداد فصل: ۴۹
- تعداد قسمت: ۴۵۱۶
- سال پخش: ۱۹۶۶ تا کنون
مهد کودک یا مدرسه بازی یک مجموعه آموزشی و تلویزیونی است که در کشور استرالیا برای کودکان ساخته شده است. این مجموعه، طولانیترین سریال کودکانه در کشور استرالیا به شمار میرود. بعد از سریال Blue Peter، این مجموعه بهعنوان دومین سریال طولانی کودکان در سرتاسر دنیا به حساب میآید. چیزی حدود ۸۰ درصد کودکان زیر ۶ سال که هنوز به مدرسه نرفتهاند، حداقل یک بار در طی هفته این سریال را تماشا کردند. این مجموعهی کودکانه هر روز پخش میشد و روزی سه بار به روی آنتن میرفت. هدف اصلی مدرسه بازی این بود که بینندگان کوچک خود را به شگفتزده شدن، فکر کردن، احساس کردن و تخیل داشتن وا دارد؛ این کار را هم با بازیها و موسیقیهای جذاب و متنوع انجام میداد.
در هر قسمت دو فرد خونگرم و دوستداشتنی در برنامه حضور پیدا میکردند تا از یک کودک مراقبت کنند و زمان را با او سپری کنند. یکی از دلایل موفقیت و محبوبیت خیلی زیاد مجموعه این بود که بیشتر از هر چیزی برای نیاز اصلی انسان نسبت به برقراری ارتباط با دیگران و ارزش گرفتن توسط آنها اهمیت قائل بود.
۱۵- سریال Sesame Street
سریال سسمی استریت
- تعداد فصل: ۵۱
- تعداد قسمت: ۴۵۹۱
- سال پخش: ۱۹۶۹ تا کنون
سریال سسمی استریت که یکی از طولانیترین سریالهای تاریخ محسوب میشود، یکی از مجموعههای طولانی آموزشی آمریکایی است که برای کودکان ساخته شده است؛ مجموعهای که لایو اکشن، اسکچ کمدی، انیمیشن و عروسکگردانی را با یکدیگر ترکیب کرده است. سریال سسمی استریت به خاطر فیلمهای کوتاه، اشارههای فرهنگی و همچنین طنزی که درون خودش دارد، معروف شده است. این سریال از همان ابتدا که به روی آنتن رفت، با استقبال خیلی زیادی روبهرو شد و بینندههای زیادی داشت. سسمی استریت المانها و تکنیکهای مختلفی در خود داشت که باعث شد تغییرات زیادی در فرهنگ آمریکایی و عادتهای تماشایی آنها ایجاد شود.
در ابتدا این دولت و سازمانهای خصوصی بودند که نیازهای مالی این پروژه را تامین میکردند اما بعد از گذشت مدتی، به خاطر موفقیتهایی که به دست آمده بودند، اعضای تیم توانستند خودشان نیازهای پروژه را تامین کنند. تا به امروز سریال سسمی استریت در بیش از ۱۴۰ کشور دنیا نمایش داده شده است و تا سال ۲۰۰۱ چیزی بیش از ۱۲۰ میلیون بیننده داشت. تا سال ۲۰۱۸، سسمی استریت ۱۸۹ جایزه امی و ۱۱ جایزه گرمی برده بود؛ بیشتر از هر سریال کودکانه دیگر.
۱۴- سریال Blue Peter
سریال بلو پیتر
- تعداد فصل: ۱
- تعداد قسمت: ۵۱۷۳
- سال پخش: ۱۹۵۸ تا کنون
درست است که بلو پیتر یکی از طولانیترین سریالهای تاریخ محسوب نمیشود اما قدیمیترین سریال کودکانه در دنیا به شمار میرود؛ یک مجموعه انگلیسی که سبک جدیدی را در تلویزیون به نمایش گذاشت. این سریال به خاطر محبوبیت زیاد، هنوز هم در حال پخش است و تا به امروز ۴۰ مجری در این برنامه حضور پیدا کردند. بلو پیتر که فرمت خاصی دارد، برای بینندگان و مجری خود چالشها، رقابتها، مصاحبهها، فرهنگهای محبوب و بخشهایی را نمایش میدهد که در طی آنها، همگی بتوانند از وسایل خانه، آثار هنری و دستساز درست کنند.
یکی از دلایلی که باعث شد بلو پیتر تا این اندازه محبوب شود و بعد از این همه سال هنوز هم در تلویزیون باقی بماند، این است که بخش زیادی از آن، از فرهنگ انگلیسی و نژاد این کشور تشکیل میشود. نکته بامزهای هم که در این مجموعه وجود دارد، حیوانات خانگی زیادی هستند که در جای جای ماجراهای این سریال دیده میشوند؛ حیوانات جذابی که هر کدام برای خودشان یک اسم دارند.
۱۳- سریال Shortland Street
سریال خیابان شورتلند
- تعداد فصل: ۳۰
- تعداد قسمت: ۷۲۸۶
- سال پخش: ۱۹۹۲ تا کنون
احتمالا اصلا فکرش را هم نمیکردید که مجموعهای از کشور نیوزلند در فهرست طولانیترین سریالهای تاریخ قرار داشته باشد؛ اما باور کنید یا نه، این اتفاق افتاده است. این مجموعه هم حول محور یک بیمارستان خیالی در خیابانی ساختگی به نام شورتلند میچرخد. این مجموعه، طولانیترین سریال درام و آبکی کشور نیوزلند محسوب میشود. از طرف دیگر هم رکورد تماشا را در میان برنامههای تلویزیونی دیگر این کشور به نام خود ثبت کرد. این مجموعه در همان ابتدای کار خود، خیلی با استقبال زیادی روبهرو نشد و حتی امتیازهای پایینی هم دریافت کرد. تا حدی که اگر شبکهی TVNZ به اندازه یک سال از این سریال تولید نکرده بود، آن را کنسل میکرد.
اما به مرور زمان، امتیازات خیابان شورتلند افزایش پیدا کرد و حالا به یکی از مجموعههای مورد علاقهی مردم این کشور تبدیل شده است؛ حتی به حدی رسیده که حالا یکی از سریالهایی به شمار میرود که بالاترین امتیاز را دارد و مدام یکی از ۵ برنامه برتر هفته محسوب میشود.
۱۲- سریال The Edge of Night
سریال در آستانه شب
- تعداد فصل: ۲۸
- تعداد قسمت: ۷۴۲۰
- سال پخش: ۱۹۵۶ تا ۱۹۸۴
سریال در آستانه شب که یکی دیگر از طولانی ترین سریال های تاریخ است، سبکی متفاوت با دیگر موارد این فهرست دارد و در ژانر جنایی، درام و اسرارآمیز قرار میگیرد. در شهر مانتیسلو، وکیلی به نام مایک کار و همکاران او درگیر حل جرم و جنایتها و همچنین فتنههایی هستند که زندگی شهروندان زیادی را تحت تاثیر قرار داده است. تمام المانهای معمولی که در سریالهای آبکی و همسبک همین سریال وجود دارد، در این سریال هم دیده میشود؛ از جمله فراموشی طولانی مدت، اختلال تجزیه هویت، مافیاهای قاتل، هویتهای غصب شده و همچنین قتلهایی با مظنونین زیاد.
البته نکته مثبتی که وجود دارد، این است که همین المانها خیلی خوب در طی داستان استفاده شدند. اصلا میتوان گفت که یکی از دلایل اصلی طول عمر زیاد این مجموعه، استفاده درست و مناسب از همین المانهایی است که مردم علاقه زیادی به آنها دارند. علاوهبر این، سریال در آستانه شب موفق به دریافت چندین جایزه از مراسم امی شده است.
۱۱- سریال Sazae-san
سریال آقای سازای
- تعداد فصل: ۱
- تعداد قسمت: ۲۵۴۷/بیش از ۷۵۰۰ بخش
- سال پخش: ۱۹۶۹ تا کنون
سازای سان یا همان آقای سازای یک سری مانگای ژاپنی با سبک چهار سلولی محسوب میشود که توسط ماچیکو هاسِگاوا نوشته و طراحی شده است. هاسگاوا هنگام نوشتن این مانگا به توکیو سفر کرد تا به این طریق برای مخاطبان خود توضیح دهد که شخصیتهای اصلی داستان هم از کیوشو به توکیو سفر کردند. این سری مانگا، موضوعاتی معاصر داشت که مردم توکیو در آن زمان با آن مسائل دست و پنجه نرم میکردند و درگیر بودند. این مجموعه تا سال ۱۹۷۴ ادامه داشت که بعد از آن هاسگاوا خود را بازنشسته کرد. آقای سازای هم که یکی از طولانیترین سریالهای تاریخ محسوب میشود، براساس همین سری مانگا ساخته شده است.
این مجموعه توانست در سال ۱۹۶۲ رتبه هشتم را در مراسم Bungeishunjū کسب کند. از طرف دیگر هم در گینس، رکوردی را بهعنوان طولانی ترین سریال انیمیشنی تاریخ کسب کرد. بعد از گذشت مدتی، یک برنامه تلویزیونی، تئاترهای نمایشی و موسیقیهای مختلف براساس آن ساخته شد.
۱۰- سریال Emmerdale
سریال امردیل
- تعداد فصل: ۵۲
- تعداد قسمت: ۹۱۱۴
- سال پخش: ۱۹۷۲ تا کنون
برای این مورد از طولانیترین سریالهای تاریخ، دوباره به کشور انگلیس میرویم تا به مزرعه امردیل برسیم. امردیل یک روستای تخیلی است که در یورکشایر دیلز قرار دارد. این سریال از همان ابتدا شخصیتهای خیلی زیادی در داستان خود داشت و به مرور زمان هم تعداد بازیگران این پروژه بیشتر و بیشتر میشد. این سریال در طی خط داستانی خود، چندین بار محل زندگی و همچنین شغل شخصیتهایش را تغییر داد. این مزرعه خانهی یکی از خانوادههای اصلی داستان به نام ساگدن بود که تا حد ممکن از آن استفاده میکردند و سودش را در جیب خود میگذاشتند.
تا سال ۲۰۲۰ هر قسمت از این مجموعه تلویزیونی توانست چیزی حدود ۶ الی ۷ میلیون بیننده را به سمت خود جذب کند. این در صورتی است که در دهه ۱۹۹۰، هر قسمت چیزی بالغ بر ۱۰ الی ۱۱ میلیون بیننده داشت. در سال ۱۹۹۳ این سریال رکورد زد و بینندگان خود را به ۱۸ میلیون رساند. همین محبوبیت زیاد باعث شده تا بعد از گذشت ۴۹ سال، این مجموعه همچنان ادامه داشته باشد و بینندههای زیادی هم به تماشای آن بنشینند.
۹- سریال Coronation Street
سریال خیابان کورونیشن
- تعداد فصل: ۶۲
- تعداد قسمت: ۱۰۳۹۱
- سال پخش: ۱۹۶۰ تا کنون
سریال خیابان کورونیشن ساخته کشور انگلستان است که حول محور ساکنان همین خیابان میچرخد؛ یک خیابان ساختگی و تخیلی که براساس شهر کوچک سالفورد خلق شده است. در سال ۲۰۱۰ بود که خیابان کورونیشن به طولانیترین سریال دنیا تبدیل شد و به خاطر مدت زمان پخش آن در تلویزیون، رکوردی را در گینس به نام خود ثبت کرد. از آنجایی که این مجموعه با نگاهی واقعبینانه جامعه سطح کارگر را نشان داده بود و داستان خود را با طنزی دوستداشتنی و شخصیتهای قدرتمند ترکیب کرده بود، توانست محبوبیت خیلی زیادی کسب کند.
خیابان کورونیشن در تلاش بود تا با داستان خود، زندگی روزمره و هرروزهی مردم سطح کارگر این خیابان را به تصویر بکشد و مشکلات و چالشهای زندگی آنها را به نمایش بگذارد. بهصورت میانگین، هر قسمت از این سریال چیزی حدود ۶ میلیون بیننده داشت.
سریال All of My Children
سریال تمام فرزندان من
- تعداد فصل: ۴۲
- تعداد قسمت: ۱۰۷۵۵
- سال پخش: ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۳
عنوان این سریال به ارتباط و پیوند بین انسانهای روی زمین اشاره دارد. تمام فرزندان من هم مانند موارد قبلی فهرست طولانیترین سریالهای تاریخ، با قسمتهای نیم ساعته کار خود را آغاز کرد و بعد به قسمتهای یک ساعته رسید. تمام فرزندان من سومین سریال در نوع خودش بود که با کیفیت HD ضبط و به همان شکل هم در تلویزیون نمایش داده شد. این سریال خیلی زود توانست محبوبیت زیادی کسب کند و بهعنوان یکی از بهترین مجموعههای زمان خودش باشد. در سال ۷۸ تا ۷۹، این سریال توانست رتبه ۱ را در امتیازدهی نیلسن در میان مجموعههای روزانه را کسب کند.
البته در اکثر سالهای دهه ۸۰ و ۹۰، تمام فرزندان من، جایگاه دوم را در این امتیازدهی کسب کرد. برخلاف دیگر سریالهای این فهرست، این مجموعه یکی از بدترین سقوطها را در دهه ۲۰۰۰ تجربه کرد. تا دهه ۲۰۱۰، این سریال به یکی از سریالهای روزانهای تبدیل شد که کمترین میزان بیننده را داشت. به همین ترتیب هم در سال ۲۰۱۱ شبکه ABC بعد از ۴۱ سال ادامه پخش این مجموعه را به خاطر امتیاز کم، متوقف کرد.
۷- سریال One Life to Live
سریال یک زندگی برای زندگی کردن
- تعداد فصل: ۴۵
- تعداد قسمت: ۱۱۱۳۶
- سال پخش: ۱۹۶۸ تا ۲۰۱۲
سریال یک زندگی برای زندگی کردن، اولین مجموعه درام و روزانه بود که بهصورت عمده شخصیتهایی داشت که از لحاظ قومی و اقتصادی/اجتماعی با یکدیگر متفاوت بودند و تمرکز اصلی داستان بر روی مشکلات اجتماعی بود. این مجموعه هم مثل خیلی موارد دیگر فهرست طولانیترین سریالهای تاریخ، در ابتدا کار خود را با قسمتهای نیم ساعته آغاز کرد و بعد به خاطر محبوبیت زیاد، به ۴۵ دقیقه افزایش پیدا کرد و بعد هم به یک ساعت تبدیل شد.
داستان این مجموعه بهصورت عمده روی اعضای خانوادهی لرد و ارتباطات آنها تمرکز داشت. در کنار این خانواده ثروتمند، دو خانواده دیگر هم به نام ولِک و رایلی در داستان وجود داشتند که از طبقه متوسط جامعه میآمدند و نقش مهمی در ماجرا داشتند. بعد از تقریبا ۴۳ سال، به جای اینکه این مجموعه هم مثل خیلی سریالهای دیگر کار خود را به خوبی به پایان برساند، در سال ۲۰۱۱ توسط شرکت ABC کنسل شد.
۶- سریال The Young and the Restless
سریال جوان و خستگی ناپذیر
- تعداد فصل: ۴۹
- تعداد قسمت: ۱۲۰۰۰
- سال پخش: ۱۹۷۳ تا کنون
جوان و خستگیناپذیر که یکی دیگر از طولانیترین سریالهای تاریخ محسوب میشود، در ابتدا کار خود را با پنج روز در هفته با قسمتهای نیم ساعته آغاز کرد. اما وقتی محبوبیت زیادی را به دست آورد، هر قسمت از آن از نیم ساعت به یک ساعت تبدیل شد. این مجموعه روی دو خانواده اصلی داستان خود تمرکز بیشتری داشت: یکی خانواده ثروتمند بروکس و دیگری خانواده فاستر که از طبقه کارگر بودند. بعدها این دو خانواده کم کم حذف شدند و دو خانواده دیگر به نام ابوت و ویلیامز به داستان آمدند. البته در طی این سالها خانوادههای دیگری هم وارد داستان شدند.
اما در میان تمام این تغییرات، رقابت و نبرد بین جیل ابوت و کترین چنسلر همچنان بعد از ۴ دهه پابرجا بود که یکی از قدیمیترین و طولانیترین رقابتها در تاریخ سریالهای آبکی آمریکایی محسوب میشود. این مجموعه توانست ۱۱ جایزه را در بخش بهترین سریال درام از مراسم Daytime Emmy را کسب کند. در حال حاضر این مجموعه بالاترین امتیاز را در میان سریالهای روزانه آمریکایی دارد و ۳۲ سال است که این جایگاه را حفظ کرده است.
۵- سریال As the World Turns
سریال وقتی دنیا می چرخد
- تعداد فصل: ۵۴
- تعداد قسمت: ۱۳۸۵۸
- سال پخش: ۱۹۵۶ تا ۲۰۱۰
وقتی دنیا میچرخد، اسپین آف سریال چراغ راه نیست اما بهنوعی عضوی از خانواده آن محسوب میشود؛ به این شکل که داستان این مجموعه هم در همان جهان جریان دارد. این مجموعه به مدت ۵۴ سال روی آنتن تلویزیون رفت و بهنوبهی خودش رکوردهای مختلفی را به نامش ثبت کند. جالب است بدانید که این سریال، یکی از اولین مجموعههایی بود که هر قسمت آن ۳۰ دقیقه بود؛ زیرا پیش از آن، تمام سریالها قسمتهای ۱۵ دقیقهای بود. در ابتدا بینندگان خیلی اهمیت زیادی برای این مجموعه قائل نمیشدند اما در فصل دوم، به مرور زمان امتیازها بیشتر شد و در نهایت به بالاترین جایگاه این امتیازدهی رسید.
این سریال توانست چیزی حدود ۱۲ سال این جایگاه بالا را حفظ کند و امتیازات خوبی را هر هفته کسب کند. اما در سال ۱۹۶۷ بود که رنگ امتیازهای آن تغییر کرد. محوریت اصلی داستان این سریال، خانوادهی سطح بالای هیوز و استوارت و همچنین مشکلاتی که تحمل میکند، است. به مرور زمان خانواده استوارت از داستان خارج میشوند و سرانجام توسط یک خانواده ثروتمند دیگر جایگزین میشوند.
۴- سریال Days of Our Lives
سریال روز های زندگی ما
- تعداد فصل: ۵۶
- تعداد قسمت: ۱۴۰۰۰
- سال پخش: ۱۹۶۵ تا کنون
به احتمال خیلی زیاد شما هم با شنیدن اسم Days of Our Lives، یاد شخصیت محبوب سریال Friends (دوستان) یعنی جویی تریبیانی افتادید. اما واقعیت این است که این مجموعه خیلی قبلتر از آغاز پخش سریال دوستان کار خود را در دنیای تلویزیون آغاز کرده بود. روزهای زندگی ما یکی از طولانیترین سریالهای تاریخ تلویزیون در کل دنیا است که از سال ۱۹۶۵ تقریبا هر روز روی آنتن میرفت و پخش میشد. بیشتر تمرکز این مجموعه روی خانوادههای اصلی داستان یعنی هورتون و بردی بود. در طی مدت زمان پخش این مجموعه، خانوادههای مختلفی به داستان اضافه شدند که تعداد زیادی از آنها هنوز هم در داستان حضور پیدا میکنند.
در سال ۱۹۷۵ بود که مدت زمان قسمتهای سریال روزهای زندگی ما، از ۳۰ دقیقه به ۶۰ دقیقه افزایش پیدا کرد؛ آن هم به خاطر محبوبیت خیلی زیادی که به دست آورده بود. خیلیها لقب شجاعترین سریال درام را هم در دهه ۷۰ به این مجموعه دادند؛ زیرا یک سری موضوعاتی را در داستان نمایش میداد که هیچ سریال آبکی و همتراز خودش، جرأت انجام آن را نداشتند.
۳- سریال General Hospital
سریال بیمارستان عمومی
- تعداد فصل: ۵۸
- تعداد قسمت: ۱۴۰۰۰
- سال پخش: ۱۹۶۳ تا کنون
بیمارستان عمومی یکی دیگر از طولانیترین سریالهای تاریخ است که بعد از چراغ راه توانست رکورد گینس را به نام خود ثبت کند. این مجموعه در کل دنیا توانسته رتبه سومین سریال طولانی را از آنِ خود کند. لازم به ذکر است که این سریال همچنان در حال تولید است و خبری مبنی بر متوقف شدن آن منتشر نشده است. سریال بیمارستان عمومی توانسته بیشترین تعداد جایزه را در بخش بهترین سریال درام را در مراسم Daytime Emmy را کسب کند؛ با ۱۴ جایزه رکوردی را به نام خودش ثبت کرد. داستان این سریال با جان برادینو و امیلی مکلافلین آغاز شد که هر دوی آنها تا پای مرگ در این پروژه حضور داشتند.
همانطور که از اسم این مجموعه هم مشخص است، خط داستانی اصلی حول محور یک بیمارستان عمومی که در یک شهر ساختگی و تخیلی قرار دارد، میچرخد و ماجراهایی را که داخل این بیمارستان رخ میدهد، حکایت میکند. این سریال در طی این سالها توانسته رکوردهای مختلف زیادی را به نام خود ثبت کند و هنوز هم جا برای رکوردهای بیشتر دارد.
۲- سریال Guiding Light
سریال چراغ راه
- تعداد فصل: ۷۲
- تعداد قسمت: ۱۸۲۶۲
- سال پخش: ۱۹۳۷ تا ۲۰۰۹
سریال چراغ راه برخلاف اسم معنیداری که دارد، یک مجموعه به اصطلاح آبکی در دنیای رادیو و تلویزیون محسوب میشود. این مجموعه توانسته رکورد خود را در گینس ثبت کند و رتبه دوم را در میان طولانیترین سریالهای تاریخِ آمریکا و ژانر درام، به نام خود بزند. چراغ راه به مدت ۵۷ سال در تلویزیون پخش شد و در طی این سالها چندین بار شبکه خود را تغییر داد. البته در کنار دنیای تلویزیون، این سریال در رادیو هم برنامه مخصوصی داشت. اگر بخواهیم بهصورت کلی مدت زمان پخش این سریال را در تلویزیون و رادیو حساب کنیم، چیزی حدود ۷۲ سال میشود. در کل دنیا، چراغ راه چهارمین سریال طولانی تاریخ تلویزیون سرتاسر دنیا محسوب میشود.
داستان این مجموعه حول محور شخصیتی به نام کشیش جان روتلج و زندگی اطرافیان او میچرخد. اسم «چراغ راه» هم در حقیقت به چراغی اشاره دارد که در اتاق مطالعه روتلج قرار دارد؛ چراغی که هروقت مردم به این کشیش نیاز داشتند، از آن بهعنوان یک علامت استفاده میکردند.
۱- سریال Sandmännchen
سریال مرد شنی
- تعداد فصل: ۶۱
- تعداد قسمت: ۲۲۲۰۰
- سال پخش: ۱۹۵۹ تا کنون
۹۹ درصد احتمال میدهم که حتی اسم این سریال را هم نشنیده باشید. اما برای این مورد از طولانیترین سریالهای تاریخ، میخواهیم به کشور آلمان برویم تا یکی از مجموعههای طولانی آن را به شما معرفی کنیم. سریال مرد شنی یک برنامه تلویزیونی آلمانی محسوب میشود که شب هنگام خواب برای کودکان پخش میشد و سبکی استاپ موشنی داشت. داستان این مجموعه، حول محور زندگی روزمره سندمن، مسافرتها و ماجراجوییهای فوقالعادهی او میچرخد. این کاراکتر اغلب اوقات دستاوردهای تکنولوژیکی سوسیالیستی نشان میداد؛ از جمله استفاده از وسایل نقلیه بسیار جذاب مانند ماشینهای متعلق به آینده و دستگاههای پروازکننده.
عروسک اصلی این مجموعه براساس یکی از شخصیتهای خلق شده توسط هانس کریستیان آندرسن یعنی اوله لوکویه شاخته شده است. لازم به ذکر است که دو نسخه از مجموعه Sandmännchen ساخته شده است؛ یکی از آنها در آلمان شرقی و دیگری در آلمان غربی پخش میشد. این مجموعه در نوع خودش، تعداد قسمتهای بیشتری نسبت به آثار دیگر دارد و طولانیترین سریال انیمیشنی تاریخ محسوب میشود که هنوز در حال پخش است.