بهترین سریال های خارجی دنیا که بیننده را معتاد خود می‌کنند

بهترین سریال های خارجی دنیا که بیننده را معتاد خود می‌کنند

فصل تابستان است و یکی از بهترین فرصت‌ها برای تماشای فیلم و سریال های خارجی. صنعت فیلم و سریال به‌ویژه در کشور آمریکا امروزه سریال‌های جذابی در ژانرهای مختلف تولید می‌کند. در این مقاله، با بهترین و پرطرفدارترین سریال‌های خارجی‌ای آشنا می شوید که تا آخرین سکانس شما را معتاد خود می‌کنند.

طی سال‌های اخیر، تماشای فیلم و سریال به‌ویژه سریال های خارجی به یکی از موضوعات موردعلاقه مردم تبدیل شده است. شاید این موج، از زمان سریال‌ های جذابی چون فرار از زندان، لاست و ۲۴ شروع شد و حالا به سریال‌های جذاب دیگری چون برکینگ‌بد، بازی تاج‌وتخت (گیم آو ترونز) و وست‌ورلد رسیده است.

هم‌زمان، استفاده روزافزون از گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها و ارتقای فرهنگ استفاده از این ابزارهای الکترونیکی نشان می‌دهد بیشتر مردم در بخش عمده‌ای از زمان بیداری، یک صفحه نمایش پیشِ‌روی خود دارند. به‌زودی شاهد تماشای طولانی‌مدت محتوای ویدئویی یا به‌اصطلاح «تماشای ماراتن‌گونه فیلم و سریال» خواهیم بود. با این اوصاف، مخاطبان ساعت‌ها به‌صورت پیوسته، محتوای ویدئوییِ موردعلاقه خود را تماشا می‌کنند.

البته نیازی به گفتن نیست و خودتان بهتر می‌دانید؛ چندین دهه است مردم دیگر زمان زیادی صرف تماشای برنامه‌های تلویزیون نمی‌کنند. اما از آنجایی که سال‌هاست امکان ضبط کردن برنامه‌ها وجود دارد، بسیاری از مردم مخاطبان انبوه برنامه‌های تلویزیونی می‌توانند برنامه موردعلاقه خود را روی دی‌وی‌دی یا حافظه‌های ذخیره‌سازی به‌صورت ضبط‌شده تماشا کنند.

از طرف دیگر، به‌تازگی تماشای مداوم و ماراتن‌گونه نه‌تنها به یکی از کارهای اصلی مردم تبدیل شده است، بلکه سبب شده است که برخی از سرگرمی‌ها براساس همین سطح از علایق مردم شکل بگیرند.

باوجود این، فرقی نمی‌کند که عمر خود را پای تماشای ماراتن‌گونه محتوای ویدئویی گذاشته باشید یا به‌تازگی چنین اعتیادی پیدا کرده باشید! مهم این است که برنامه‌ها و سریال‌ هایی وجود دارند که خیلی زود می‌توانند بین مخاطبان نفوذ کنند و به اولین انتخاب‌ها تبدیل شوند.

۱. بازی تاج‌وتخت (Game Of Thrones)

بی‌صبرانه، هفته‌به‌هفته برای تماشای قسمت‌های جدید یا سال‌به‌سال برای عرضه فصل جدیدی از یک سریال انتظار کشیده‌اید؟! این یعنی تماشای آن سریال واقعا ارزشش را دارد. بازی «تاج‌و‌تخت» یا «گیم آو ترونز»، از آن دست سریال‌‌ های خارجی‌ای است با داستان شوکه‌کننده و فانتزی‌اش شما را معتاد خودش می‌کند.

بازی تاج‌وتخت از شبکه HBO پخش می‌شد و ساخته دیوید بنیاف و دی‌بی وایس است. این سریال درام براساس مجموعه‌کتاب پرفروش «ترانه یخ و آتش» با داستان‌های فانتزی‌اش نوشته جرج آر. آر. مارتین ساخته شده است. در سریال بازی تاج‌وتخت شاهد ترکیبی هنرمندانه از دسیسه‌های سیاسی، فتنه‌ها و فریب‌کاری‌های سلطنتی و یک فانتزی آخرالزمانی هستیم. مجموعه این موضوعات به‌خوبی در قالب یک سریال تلویزیونی جذاب نمایش داده می‌شوند.

شبکه‌ی HBO با تمام قدرت و با هزینه سرسام‌آوری از سریال بازی تاج‌وتخت پشتیبانی می‌کند. همین حمایت باعث شده است این سریال شاید جذاب‌ترین برنامه‌ای باشد که روی آنتن رفته و توانسته است توجه خیلی‌ها را جلب کند.

این سریال شما را در دنیای خود غرق می‌کند، دنیایی که در آن هر لحظه امکان وقوع هر اتفاقی وجود دارد؛ هرکدام از شخصیت‌ها ممکن است از بین بروند و تک‌تک سکانس‌های خشونت‌آمیز و تغییرات ناگهانی داستان شما را برای دیدن ادامه ماجرا کنجکاوتر می‌کنند.

Game of Thrones یکی از بهترین سریال‌های خارجی فهرست ماست. این سریال تاکنون جوایز بسیاری دریافت کرده است. پیشنهاد می‌کنیم آن را تماشا کنید!

۲. فصل اول سریال کارآگاه حقیقی (True Detective)

نیک پیزولاتو و کری فوکوناگا مجموعه‌ای خارق‌العاده و رمزآلود خلق کرده‌اند که بینندگانش، بیش از آنچه فکر کنید، پیگیرِ پیدا کردن قاتل خواهند بود. سریال «کارآگاه حقیقی» یکی از بهترین سریال‌ های خارجی پیشنهادی ماست. ماجرای فصل اول این سریال، درباره دو مأمور پلیس با بازی متیو مک‌کانهی و وودی هارلسون است که در لوئیزینا به‌دنبال قاتلی زنجیره‌ای هستند.

داستان فصل اول سریال کارآگاه حقیقی، علاوه بر نمایش جنایت‌های وحشتناکی که «پادشاه‌ زردپوش» مرتکب شده است، تمرکز زیادی روی رابطه پیچیده میان دو شخصیت پلیس داستان دارد.

۳. چیزهای عجیب (Stranger Things)

یکی دیگر از بهترین سریال های خارجی که در این فهرست به شما معرفی می‌کنیم، سریال «چیزهای عجیب» است. این سریال یکی از بهترین نمونه‌هایی است که به‌خوبی توانسته است مرزهای میان سریال تلویزیونی و فیلم را از بین ببرد. این سریال به‌وضوح در سبک سریال‌های سنتی تلویزیون است و شما را مجبور می‌کند ساعت‌ها برای تماشای آن پای تلویزیون بنشینید.

البته، ماهیت سریال چیزهای عجیب، بیش از اینکه در قالب برنامه‌ای تلویزیونی باشد، در فرمت فیلم ساخته شده است. این موضوع را نه‌تنها در تعداد قسمت‌های کم آن، بلکه در ساختار سریال نیز می‌توان مشاهده کرد.

بازیگران و ماجراها به‌جای اینکه در قالب اپیزودهای مستقل ایفای نقش کنند، بیشتر در هر قسمت در قالب بخشی از داستان کلی دیده می‌شوند. این سریال جذاب به‌گونه‌ای شما را مسحور خود می‌کند که گویی به‌جای تماشای چندین برنامه تلویزیونی به‌طور همزمان، یک رمان عالی را در یک روز خوانده‌اید.

در واقع، مت و راس دافر این مجموعه را طوری ساخته‌اند که هر فصل از آن، بیش از آنکه سریال تلویزیونی باشد، فیلم بلند است. همین موضوع سبب شده است که این سریال را وارد فهرست‌مان کنیم؛ اثری جذاب و درگیرکننده که ساعت‌ها برای تماشای آن وقت صرف خواهید کرد.

حتی اگر با تماشای قسمت نهایی، پرسش‌های بی‌پاسخ زیادی در ذهن ما باقی بماند و مانند پایان فیلم‌های اصغر فرهادی، باز باشد، همچنان هرکدام از دو فصل اول این سریال، ارزش ساعت‌ها زمان برای تماشای مداوم را دارد.

۴. برکینگ بد (Breaking Bad)

درباره ترجمه فارسی نام سریال «برکینگ بد» اختلاف هست. برخی آن را «افسارگسیخته»، برخی دیگر «ازراه‌به‌درشده» و بعضی هم «قانون‌شکن» ترجمه کرده‌اند. به هر حال، ما این سریال درام آمریکایی را همان برکینگ بد خطاب می‌کنیم.

برکینگ بد یکی از بهترین سریال های خارجی فهرست ماست. وینس گیلیگان و پیتر گولد، اثری تلویزیونی خلق کرده‌اند که در زمینه ماراتن‌های عاطفی، فصلی طلایی از سریال‌ های تلویزیونی را رقم می‌زند. سریال برکینگ بد اثری درخشان در روایت یک داستان بلند است. سریالی است که در لحظات حساس، برخلاف تصور شما که فکر می‌کنید می‌توانید همه‌چیز را حدس بزنید، مسیر داستان را تغییر می‌دهد. کارگردان هیچ‌گاه از این نمی‌ترسد که برای نمایش رفتارهای نفرت‌انگیز انسانی پا را فراتر از تصور شما بگذارد.

در این سریال، «والتر وایت»، با بازی برایان کرانستون، آموزگار درس شیمی در یکی از دبیرستان‌های آمریکا است. داستان این سریال از جایی شروع می‌شود که او بعد از اینکه می‌فهمد سرطان ریه دارد، با همراهی گروهی از هم‌سن‌وسال‌ها و دانش‌آموز قدیمی خود شروع به تولید و توزیع شیشه می‌کند.

برکینگ بد یکی از بهترین سریال های خارجی است که می‌توانید برای تماشای آن، کارهای دیگر خود را لغو کنید! در هر قسمت روایتی بی‌نقص از ماجرا شکل می‌گیرد و بخشی از یک ماجرای بزرگتر فاش می‌شود. تمام فکروذکر شما تا پایان ماجرا درگیر خواهد بود و هنگام تماشای هرکدام از شخصیت‌های اصلی و فرعی داستان و لحظات مجازات این سریال درام، نفس‌تان در سینه حبس خواهد شد.

۵. بافی، قاتل خون‌آشام‌ها (Buffy the Vampire Slayer)

«بافی، قاتل خون‌آشام‌ها» سریال بعدی ماست که در بین بهترین سریال های خارجی این فهرست قرار می‌گیرد. جاس ویدون با مجموعه تلویزیونی خود در قالب درامی جوان‌پسند، یک بار دیگر توانسته است این ژانر تلویزیونی را بر سر زبان‌ها بیندازد.

ماجرای این سریال از جایی شروع می‌شود که هیولاهای بزرگ و شاید در بعضی مواقع، کوچک باید بر خون‌آشام‌کُش‌هایی غلبه کنند که در فیلم به آنها «کُشنده‌» گفته می‌شود. ۲۰ سال بعد، بافی با شور و اشتیاق خود تلاش می‌کند گروهی از شخصیت‌های موردعلاقه‌اش به نام «گروه ممتاز» را دور هم جمع کند که از دوستان باوفای او در دوران دبیرستان هستند.

بافی آخرین بازمانده از کشنده‌هاست که باید در برابر خون‌آشام‌ها و دیوها ایستادگی کند. جلوه‌های‌ویژه این سریال و سبک روایتگری‌اش باعث شده است با اثری پرکشش روبه‌رو باشیم که باید ساعت‌ها پای آن زمان بگذاریم.

۶. توئین پیکس (Twin Peaks)

یکی دیگر از بهترین سریال های خارجی که می‌خواهیم به شما معرفی کنیم، مجموعه جذاب «توئین پیکس» است. پخش آن را شبکه نتفلکیس برعهده داشته است. این ساخته دیوید لینچ و مارک فراست را مجله «تایم» جزء صد سریال برتر تاریخ انتخاب کرده است. این سریال سبکی سنتی و قدیمی دارد و طرفداران آثار سوررئال دیوید لینچ را راضی خواهد کرد.

نکته قابل‌توجه درباره سریال توئین پیکس این است که دو فصل اول این مجموعه سال‌های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۱ میلادی پخش شد، ولی به‌شکل عجیبی، فصل سوم آن بعد از ۲۵ سال انتظار، سال ۲۰۱۷ در اختیار مخاطبان قرار گرفت!

شاید توئین پیکس یکی از بهترین آثار لینچ نباشد ولی بی‌تردید، خاص‌ترین اثر اوست. در داستان این سریال، چند مأمور FBI برای کار روی پرونده قتلی وارد شهری فرضی به نام توئین پیکس در آمریکا می‌شوند. ماجراهایی که در این زمینه پیش می‌آید، شما را لحظه‌به‌لحظه درگیر خود می‌کند. تماشای ماراتن‌گونه این سریال تا حدی لذت‌بخش است که بخواهید برای تماشای فصل بعدی آن ۲۵ سال صبر کنید!

۷. ناوبر فضایی گالاکتیکا (Battlestar Galactica)

عنوان بعدی از بهترین سریال های خارجی، مربوط به مجموعه‌ای تخیلی است که سبکی علمی‌ـ‌جنگی دارد. سریال «ناوبر فضایی گالاکتیکا» را رونالد دی. مور و گلن لارسن ساخته‌اند و پخش آن برعهده وب‌سایت Hulu بوده است. این سریال سال ۲۰۰۹ به‌اتمام رسید. باوجود این، سبک آن همچنان مرجع ساخت سریال‌های تلویزیونی علمی‌ـ‌تخیلی با چاشنی سیاست است.

این مجموعه را اولین بار گلن لارسن در سال ۱۹۷۸ میلادی ساخت. بعدها در سال ۲۰۰۳ یک سریال دوقسمتی و در ادامه، ۷۵ قسمت از آن تولید شد.

البته در فصل‌های پایانی، داستان کش‌دار می‌شود. با تبدیل شدن ماجرای حضور در کهکشان به خلق یک افسانه، شاهد مشکلاتی هستیم. گاهی نیز سؤالاتی که در ذهن مخاطب ایجاد شده است، بی‌پاسخ می‌ماند. باوجود این، سریال ناوبر فضایی گالاکتیکا آن‌قدر ظرفیت‌های ویژه دارد که ساعت‌ها شما را پای تلویزیون می‌نشاند.

داستان این سریال مربوط به بازماندگان یک جنگ هسته‌ای است که در یکی از سیاره‌های دورافتاده ساکن‌اند. با وقوع اتفاقاتی ناخواسته، این افراد باید در جست‌وجوی محلی جدید باشند.

۸. آرچر (Archer)

سریال «آرچر» یکی از سریال‌های متفاوت فهرست ماست! کمتر پیش می‌آید که برنامه‌ای تلویزیونی ۷ فصل ادامه داشته باشد و همچنان جذاب، شگفت‌آور، سرگرم‌کننده و اعتیادآور باقی بماند. این سریال ساخته آدام رید است. تفاوت آرچر با دیگر عناوین فهرست ما این است که در سبک انیمیشن و FX ساخته شده است. همین موضوع مخاطبان زیادی را جذب کرده است.

باوجود اینکه در هر فصل و قسمت درگیر داستان‌های مختلفی می‌شویم، ولی از همان ابتدا تمرکز اصلی سریال روی یک داستان بلند است که تمام فصل‌ها را پوشش می‌دهد. ماجراهای معماگونه هر قسمت و داستان پرکشش هر فصل باعث شده است سریال آرچر سرگرمی اعتیادآوری باشد!

۹. وست ورلد (دنیای غرب) (Westworld)

بی‌شک سریال «وست ورلد» یا «دنیای غرب» یکی از بهترین سریال های خارجی‌ای است که در فهرست ما جای دارد. فصل دوم این سریال جذاب و دیدنی هم‌اکنون در حال نمایش است و مخاطبان زیادی به‌صورت جدی این مجموعه را دنبال می‌کنند.

ساخت این سریال علمی‌ـ‌تخیلی برعهده جاناتان نولان و لیزا جوی بوده است. وست ورلد از شبکه HBO پخش می‌شود و فصل دوم آن نیز مانند فصل اولش ۱۰ قسمت دارد. شخصیت‌های این مجموعه در شهری فرضی به‌سبک وسترن و غرب‌ وحشی در آمریکا زندگی می‌کنند. به‌طور کلی ساکنان این شهر «میزبان» نامیده می‌شوند. میزبان‌ها انسان‌های مصنوعی هستند. انسان‌های واقعی‌ای که در ازای پرداخت هزینه به آنها ملحق می‌شوند، «مهمان» نام دارند.

با پخش هر قسمت از این سریال، چه در فصل اول چه در فصل دوم، هفته‌به‌هفته تکه‌ای از داستان پازل‌گونه وست ورلد کامل می‌شود. بسیاری از مخاطبان این سریال گفته‌اند که هر قسمت را بیش از یک بار تماشا می‌کنند تا جزئیات بیشتری بفهمند.

سریال دنیای غرب را باید تلفیقی هنرمندانه از مجموعه فانتزی و تخیل بدانیم. ماجراهای پیچیده و درگیرکننده آن حتی اجازه پلک زدن و نفس کشیدن به شما نمی‌دهد!

۱۰. اجتماع (Community)

به‌نظر می‌رسد بعد از پخش ۶ فصل جذاب و دیدنی از سریال کمدی «کامیونیتی»، ماجراهای این مجموعه به‌پایان رسیده باشد؛ باوجود این، هنوز هم بسیاری از مخاطبان منتظر ارائه فصل جدید این سریال هستند. سریال کمدی «اجتماع» یکی از بهترین سریال های خارجی در ژانر کمدی است. پیشنهاد می‌کنیم آن را تماشا کنید!

این سریال کمدیِ ساخته دن هارمون در طول فصل‌های مختلفش فرازونشیب‌هایی دارد. باوجود این، یکی از متفاوت‌ترین کمدی‌های تلویزیونی بوده است. سریال اجتماع داستان‌های مختلفی را دربرمی‌گیرد که ساعت‌ها مخاطب را جذب خود می‌کند. شعار فیلم 6 Seasons and a Movie (۶ فصل و یک فیلم) است. این نشان می‌دهد که همه فصل‌ها جذاب و یکپارچه بوده‌اند.

داستان سریال کامیونیتی درباره گروه پژوهشیِ هفت‌نفره‌ای است که به دلایل مختلف از کالجی به نام Greendale سر در آورده‌اند. هرکدام از این هفت نفر نماینده قشری از جامعه هستند که داستان‌های این سریال نیز درباره آنها رخ می‌دهد.

۱۱. فصل اول سریال برادچرچ (Broadchurch)

گم شدن پسر بچه‌ای کوچک در شهری آرام و ساحلی در انگلستان و بعد از آن، اعلام خبر مرگ او سرآغاز سریالی جنایی معمایی به نام «برادچرچ» است. تمام روستاییان منطقه زندگی خود را برای یافتن پسربچه و قاتل او زیرورو می‌کنند. در حالی که سرانجام جنازه پسربچه کنار ساحل پیدا می‌شود، به‌نظر می‌رسد همه‌چیز به گونه‌ای صحنه‌سازی شده که مرگ او تصادفی به‌نظر برسد.

با رسانه‌ای شدن مرگ پسر بچه ۱۱ ساله و حضور دو کارآگاهِ نام‌آشنا در ادامه داستان، سریال برادچرچ آبستن حوادث جدیدی می‌شود. این مجموعه با موضوعات پرکشش و پرتعلیق خود، در فهرست بهترین سریال‌ های خارجی قرار می‌گیرد و می‌تواند شما را ساعت‌ها درگیر خود کند.

۱۲. ریک و مورتی (Rick and Morty)

درباره سریال انیمیشنی «ریک و مورتی» حرف‌وحدیث زیاد است و موافقان و مخالفان خودش را دارد. موافقان و طرفداران این اثر آن را مجموعه‌ای سرگرم‌کننده حاوی لحظات مفرح و ناب می‌دانند که فصل‌به‌فصل ادامه پیدا می‌کند.

در طرف مقابل، مخالفان این مجموعه می‌گویند موضوعات این سریال و قسمت‌های مختلف هر فصل، یکپارچگی لازم را ندارد و تمام ماجرا درگیرکننده نیست.

اما هرچه باشد این سریال به دلایل مختلف در بین بهترین سریال های خارجی جای می‌گیرد و باید از جنبه‌های مختلف به آن توجه کرد. شاید در لایه بیرونی سریال ریک و مورتی نشانه‌هایی از طنز و سرگرمی به‌چشم بخورد؛ باوجود این، در هر قسمت ۳۰ دقیقه‌ای از این سریال، موضوعات درگیرکننده و جذابی در لایه‌های درونی وجود دارد که باعث می‌شود ساعت‌ها برایش زمان بگذارید.

۱۳. یتیم سیاه (Orphan Black)

یکی دیگر از بهترین سریال های خارجی که ارزش ساعت‌ها زمان گذاشتن دارد، سریال «یتیم سیاه»، محصول آمازون پرایم است. این اثر علمی‌ـ‌تخیلی جذاب مجموعه‌ای کانادایی به کارگردانی جان فاست است. اگر بخواهیم به‌صورت کلی درباره موضوع این سریال صحبت کنیم، باید بگوییم ماجرای اصلی این مجموعه درباره شبیه‌سازی است.

خیلی مهم نیست که پلان‌های ضبط‌شده تا چه اندازه جذاب هستند یا چند کلون به داستان اصلی اضافه می‌شود؛ مهم عملکرد و بازی خیره‌کننده تاتیانا ماسلانی در نقش عضو چندگانه «Clone Club» است که هر نگاهی را مجذوب خود می‌کند.

او به‌زیبایی در نقش افراد مختلفی چون آلیسون، کوسیما، سارا، هلنا، راشل و افراد دیگر بازی می‌کند؛ به‌صورتی‌که از هرکدام یک شخصیت جدید ارائه می‌دهد. بی‌تردید سریال یتیم سیاه یکی از بهترین آثار علمی‌ـ‌تخیلی دنباله‌دار است که شاید بعد از تماشای آن نتوانید شخصیت اصلی داستان را تشخیص دهید!

۱۴. مارسلا (Marcella)

سریال «مارسلا» شاید مجموعه‌ای فوق‌العاده نباشد، ولی سرعت روایت داستان و رمزورازی که در آن جریان دارد، باعث می‌شود برخی نواقص سریال را نادیده بگیرید و ساعت‌ها برای تماشای آن زمان بگذارید.

یکی از نقاط خوب یا بد سریال‌های نفس‌گیر و جذاب این است که تلاش می‌کنند تمرکز بیننده روی جزئیات هر قسمت را کم‌رنگ کنند تا او به درگیری با داستان اصلی بپردازد. سریال مارسلا یکی از بهترین سریال های خارجی فهرست ماست که با بازی چشمگیر و خارق‌العاده آنا فریل همراه شده است.

داستان مربوط به کارآگاهی به نام مارسلا است که مشکلات شخصی و خانوادگی او باعث شده بنیان خانواده‌اش از هم گسسته شود. مارسلا ازنظر رفتاری نیز دچار مشکل شده و دائما پرخاشگر و عصبانی است. همین موضوعات در کنار درگیری او با پرونده‌ای پیچیده باعث می‌شود ماجراهای این سریال رقم بخورد.

۱۵. فیوچراما (Futurama)

«فیوچراما» یکی دیگر از سریال‌های انیمیشنی جذابی است که در فهرست بهترین سریال های خارجی قرار می‌گیرد. به‌نظر می‌رسد مخاطبان از اینکه زمان زیادی صرف تماشای یک انیمیشن سریالی کنند تا نیم ساعت پای یک سریال کمدی بنشینند بیشتر احساس رضایت دارند.

این موضوع به‌خوبی در مورد فیوچراما درست است. هر فصل شامل چندین قسمت است که به‌نوعی ماجراهای تازه‌ای در آن رخ می‌دهد و بیننده را درگیر خود می‌کند؛ انیمیشنی تخیلی و به‌شدت سرگرم‌کننده که دنیایی خیالی همراه با شخصیت‌های بامزه و منحصربه‌فرد را به مخاطب معرفی می‌کند. اما چیزی که باعث شده جذابیت سریال فیوچراما دوچندان شود، قدرت شخصیت‌های اصلی داستان است که به‌نظر می‌رسد به‌خوبی به آنها پرداخته شده است.

۱۶. کیمی اشمیت شکست‌ناپذیر (Unbreakable Kimmy Schmidt)

«کیمی اشمیت شکست‌ناپذیر» نام طولانی یکی از سریال‌های جذاب نتفلیکس است که در قسمت‌های مختلف باعث می‌شود چشم از صفحه تلویزیون بر ندارید. این کمدی دیدنی را رابرت کارلاک و تینا فِی ساخته‌اند. شاید موضوعات مطرح‌شده در آن، در نگاه اول خنده‌دار به‌نظر برسند، ولی با کمی دقت به واقعیت پشت آنها پی می‌‌برید.

داستان‌های این سریال بسیار جذاب و سریع روایت می‌شود. حتی اگر ۵، ۶ یا ۷ قسمت از آن را یک‌باره تماشا کنید، متوجه گذر زمان نخواهید شد.

۱۷. دره خوشحالی (Happy Valley)

حتما سریال‌های معمایی و جنایی زیادی را تا امروز دیده‌اید که نظر شما را جلب کرده‌اند. سریال «دره خوشحالی» یکی از بهترین سریال‌ های خارجی است. شاید این سریال در بین عناوین جنایی منحصربه‌فرد نباشد، ولی اگر تماشای آن را در برنامه خود بگذارید پشیمان نخواهید شد.

ماجرای این سریال در یکی از مناطق فقیرنشین انگلستان رخ می‌دهد. پلیس وظیفه‌شناسی به‌ نام کاترین کاوود با بازی سارا لنکشایر، بعد از خودکشی دخترش، پسر او را بزرگ کرده است. نوه کاترین حاصل رابطه نامشروع مادرش با زندانی‌ای به نام رویس است. با آزاد شدن او، کاترین تلاش می‌کند رویس نزدیک نوه‌اش نشود.

۱۸. دختر سخن‌‌چین (Gossip Girl)

«دختر سخن‌چین» نام یکی از بهترین سریال های خارجی است که طرفداران زیادی دارد. این درام جذاب روایتگر داستان نوجوانان و جوانانی از محله‌های بالای شهر و مرفه‌نشین نیویورک است که بسیار شیک‌پوش، دلسوز، همگام با مد روز و جذاب‌اند.

ماجراهای این سریال جذاب با اقتباس از کتابی با همین نام در ۶ فصل تولید و پخش شد که توانست نظر مخاطبان زیادی را جلب کند. سریال دختر سخن‌چین درباره دو دختر رقیب به نام سرنا و بلیر است. این‌دو ابتدا در تمامی موارد با هم کل‌کل دارند ولی در ادامه داستان به بهترین دوستان یکدیگر تبدیل می‌شوند. ماجرا از جایی آغاز می‌شود که دختری مرموز و ناشناخته تمامی اتفاقات رخ‌داده در بین دانشجویان را بلافاصله منتشر می‌کند.

۱۹. بال غربی (The West Wing)

شاید سریال‌هایی که دهه ۹۰ میلادی و اوایل سال‌ ۲۰۰۰ به‌نمایش درآمدند، خیلی مانند سریال‌های امروزی فرصت نمایش ماراتن‌گونه را نداشتند. ولی سریال «بال غربی» کمی تفاوت دارد؛ حتی در همان زمان جزء سریال‌هایی بود که حاضر بودید ساعت‌ها برای آن زمان بگذارید.

این سریال درام سیاسی محصول شبکه‌ی NBC بود که در ۷ فصل به‌نمایش درآمد و جوایز متعددی هم گرفت. ماجرای این سریال درباره یکی از رؤسای جمهور آمریکا و کابینه اوست.

۲۰. خانه پوشالی (House of Cards)

سریال «خانه پوشالی» یکی از بهترین سریال های خارجی است. تولید این سریال برعهده نتفلکیس بوده است. این سریال ۶۵ قسمت دارد. شاید بتوان سریال خانه پوشالی را جزء اولین سریال‌هایی دانست که مخاطبان زیادی برای تماشای آن ساعت‌ها وقت می‌گذاشتند. این سریال جوایز زیادی از آنِ خود کرده است و نقش‌آفرین اصلی آن کوین اسپیسی است.

کارگردانی قسمت‌های اول به یکی از فیلم‌سازان تراز اول آمریکا یعنی دیوید فینچر سپرده شده بود تا بتواند به‌خوبی خط اصلی داستان را هدایت کند. ماجرای این فیلم درباره انتخابات است. ماجرای یکی از نمایندگان به نام فرانک آندروود را روایت می‌کند که با سنگدلی می‌خواهد رشد کند.

۲۱. شنود (The Wire)

آخرین سریال در لیست بهترین سریال های خارجی، به‌معنای واقعی کلمه یکی از بهترین‌هاست. سریال «شنود» هر آنچه برای میخکوب کردن‌تان پای تلویزیون نیاز دارید را یکجا در خود دارد. درام جنایی و خلافکارانه‌ای با داستانی جذاب و خیره‌کننده در کنار بازی‌های بی‌نقص، همه‌و‌همه دست به دست هم می‌دهند تا بینندگان همیشه منتظر قسمت و فصل جدید این مجموعه باشند.

سریال شنود در ۵ فصل و ۶۰ قسمت در شهر بالتیمور روایت می‌شود که رفته‌رفته شما را با داستان همراه می‌کند. ماجرا درباره گروه‌های گنگستری و توزیع‌کنندگان مواد مخدر است. نکته جالب درباره نویسنده این سریال (دیوید سایمون) این است که خودش سال‌ها در بالتیمور، مأمور پلیس بوده است.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.