رنو برنامههای بزرگی برای کاهش هزینهها دارد که بخشی از آن صرفهجویی ۲ میلیارد یورویی تا سال ۲۰۲۲ است. برای رسیدن به این مهم، طبق گزارشها رنو چندین کارخانهٔ خود در فرانسه را تعطیل خواهد کرد. اتونیوز با استناد به رسانههای محلی ادعا میکند که یکی از کارخانههای در معرض خطر، کارخانهٔ دیپه است. این یکی از کوچکترین کارخانههای رنو بوده و تنها حدود ۴۰۰ کارگر دارد.
کارخانهٔ دیپه قبلاً برای ساخت محصولات رنواسپرت استفاده میشد اما امروزه علاوه بر تولید خودروی الکتریکی بلوکار (هاچبک کوچکی ساخت شرکت Bolloré که طبق قراردادی در کارخانهٔ رنو تولید میشود)، به تولید آلپاین A110 هم مشغول است یعنی کوپهٔ اسپرتی که با احیای برند آلپاین در سال ۲۰۱۷ به بازار آمد. A110 اما در بازار اروپا چندان موفق نبوده است زیرا در ماه فوریه تنها ۶۱ دستگاه در سراسر این قاره فروش داشته است. فروش این کوپهٔ موتور وسط فرانسوی سال گذشته نیز ۴,۳۷۶ دستگاه بوده و در سال ۲۰۱۸ تنها ۱,۹۵۰ دستگاه از آن به فروش رسیده است.
کارخانهٔ فلینز در نزدیکی پاریس که در سال ۱۹۵۲ به بهرهبرداری رسید نیز میتواند در این طرح جای گیرد. این کارخانه که هماکنون به تولید هاچبک الکتریکی Zoe و نیسان میکرا میپردازد، سال گذشته بخش عمدهای از فعالیت خود را کاهش داد زیرا خط تولید رنو کلیو به ترکیه و اسلوونی منتقل شد. علاوه بر این، ظاهراً دو کارخانهٔ دیگر رنو هم تعطیل خواهد شد که شامل سایت Choisy با حدود ۲۵۰ کارگر و کارخانهٔ Morbihan در غرب فرانسه با تقریباً ۴۰۰ کارگر میشود.
در این طرح کاهش هزینهها و تعطیل کارخانهها، علاوه بر آلپاین A110 مجموعاً شش محصول دیگر رنو شامل مگان، کولئوس، تالیسمان، سنیک و اسپیس در خطر مرگ قرار دارند. البته به گزارش رویترز، رنو که بخشی از سهام آن در اختیار دولت فرانسه است، در آستانهٔ دریافت وام ۵ میلیارد یورویی دولتی برای کمک به مقابله با ضررهای ناشی از شیوع ویروس کرونا قرار دارد. بااینحال هنوز مشخص نیست که آیا این مبلغ کافی خواهد بود تا رنو در تصمیمگیری خود برای تعطیلی کارخانههای مذکور تجدیدنظر کند یا نه.