روزنامه سازندگی در گزارش اصلی خود نوشت: مجله آمریکایی تایم افشا میکند که دو برادر رئیس سازمان صداوسیما به غرب رفته و به دنبال پناهندگی از کشورهایی مانند کانادا و آمریکا هستند.
پیمان جبلی، رئیس ســازمان صداوسیما در مخمصه گرفتار شده است. در دورانی که مرجعیت خبری از ایران رخت بربسته است و تلویزیونهای فارسیزبان در ضدیت با ایران و جمهوری اسلامی گوی سبقت را از هم میربایند و هر یک تلاش میکنند با فیکنیوز راست و دروغ را به هم بچسبانند و مردم را به حضور در خیابانها تهییج کنند، مجله آمریکایی تایم افشا میکند که دو برادر رئیس سازمان صداوسیما به غرب رفته و به دنبال پناهندگی از کشورهایی مانند کانادا و آمریکا هستند.
انتشار این خبر بیشک علیه پیمان جبلی است که یک سال و اندی پیش به سازمان عریض و طویل صداوسیما رفت تا تحولی صورت دهد اما چرخ آنچنان که باید میچرخید، نچرخید. سیاستهای جدید دولت رئیسی برای جراحی اقتصادی باعث افزایش فوران قیمتها شد و گرانیها از راه رسید و توفان تورم کشور را درنوردید. در این میان، صداوسیما آچمز شد. از چه کسی باید انتقاد میکرد؟ میکروفن را به سمت چه کسی میگرفت تا سخنی به تندی بیان نکند؟ اینچنین بود که صداوسیما در موضوع گرانی برای آنکه از دولت رئیسی انتقاد نکرده باشد، جا ماند و بعد از آن حوادث دیگری رخ داد.
ماجراهایی مانند گشت ارشاد و سختگیریها و نهایتاً داستان غمانگیز مهسا امینی. صداوســیما باز هم جا ماند. اعتراضات که شروع شد دیگر صداوسیما عقب افتاده بود و این رسانههای خارجی بود که مرجعیت را در دست داشتند. هر روز خبر و شانتاژ را به هم آمیخته میکردند و روی خروجیهای خود میفرستادند. صداوسیما عقب افتاد. رسانههای داخلی دیگر هم عقبافتادند و روایتگری دست بیگانه بود تا نیروهای داخلی.
مدیران رسانهای در آماج انتقاد بودند و در این میان، صداوسیما بیــش از همه مورد تیر و تیغ بود که منفعل است و عقب است و هیچی برای دیدن ندارد. صداوسیما پیش از این هم به دلیل یک نگاه خودخواهانه و سـلبی، مجریان توانمندش را رانده بود و به آنها احساس نیاز نمیکرد.
پ