عکس اولین موشک هایپرسونیک ساخته آمریکا

عکس اولین موشک هایپرسونیک ساخته آمریکا

دیجیاتو نوشت: نیروی هوایی آمریکا اعلام کرده که نخستین سلاح هایپرسونیک آن‌ها در حال پشت سر گذاشتن آخرین مراحل آماده‌سازی است.

نیروی هوایی آمریکا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با موفقیت اولین قدم‌ها برای نهایی‌کردن اولین موشک هوا به زمین هایپرسونیک خود را پشت سر گذاشته است. این سلاح با نام ARRW یا «سلاح پاسخ سریع هوا-پرتاب» احتمالاً در فصل پاییز سال آینده برای استفاده در عملیات‌ها آماده خواهد شد.

براساس بیانیه نیروی هوایی ایالات متحده، AGM-۱۸۳ ARRW یک موشک هوا به زمین هایپرسونیک است. بدنه تقویت‌کننده سرعت در این موشک توسط لاکهید مارتین ساخته شده و با نیروی محرکه‌ای که دارد می‌تواند به سرعت ۵ ماخ برسد.

این سلاح هایپرسونیک در آزمایش‌ها روی هواپیمای استراتوفورترس B-۵۲H قرار گرفته و متخصصان با آزمون و خطا به شیوه نصب و حذف آن از روی این پرنده دست یافته‌اند. با توجه به اینکه ARRW با سرعتی پنج برابر سرعت صوت حرکت می‌کند، فرماندهان ارتش می‌توانند به‌راحتی از آن برای هدف قراردادن سوژه‌های خود استفاده کنند.

سلاح هایپرسونیک ARRW برای استفاده در نیروی هوایی آماده می‌شود

«کیلب نولن»، مدیر سیستم‌های تسلیحاتی B-۵۲ می‌گوید قرارگیری این سلاح هایپرسونیک روی B-۵۲ نشان‌دهنده توانایی‌های این هواپیماست و قابلیت‌های مبارزه‌ای آن را بیش از پیش تقویت می‌کند.

AGM-۱۸۳A از مکانیزم سرنده-تقویتی (Boost-glide) بهره می‌برد. در این سازوکار موشک بخش عمده مسیر را با سرعت فراصوت حرکت می‌کند و بعد با سُرخوردن روی هوا به‌سمت هدف می‌رود.

این موشک تا پیش از پایان سال جاری آزمایش‌های عملی را شروع می‌کند و بعد به‌سمت تولید سریع پیش خواهد رفت. ARRW اولین سلاح هایپرسونیک نیروی هوایی است که می‌تواند برای انهدام اهداف حساس در سریع‌ترین زمان استفاده شود. پیش‌بینی می‌شود که این سلاح تا پاییز ۲۰۲۳ برای استفاده در نیروی هوایی آماده گردد.

آمریکا همچنین چند روز پیش از B-۲۱ Raider به‌عنوان پیشرفته‌ترین بمب‌افکن پنهانکار دنیا پرده برداشت و مدعی شد که این جنگنده می‌تواند حتی به پیشرفته‌ترین سامانه‌های دفاعی نفوذ کند و قابلیت‌های آن‌ها را به چالش بکشد.

2 دقیقه

افزودن دیدگاه جدید

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.