خبرگزاری فارس در گزارشی با تیتر ( رونمایی از ۱۲ روش فوق سری براندازی جمهوری اسلامی) توییت و ویدئوهایی منتشر کرده است.
این خبرگزاری نوشته:
روشهای عجیب مبارزه با جمهوری اسلامی بعد انتخابات ۸۸ در ایران باب شد و در وقایع اخیر نیز شاهد ادامه این فرآیند بودیم. روشن کردن چراغ های ماشین در شب(!)، حرکت دنده عقب در خیابان، حضور در پارک به عنوان یک نافرمانی مدنی و خرید فراوان میوه برای ایجاد کمبود کالاى ضرورى در بازار کشور از جمله این راهکارها بود.
در ادامه به برخی از این موارد اشاره شده است:
اتو به برق زدن: این روش در سال ۸۸ ابداع شد. رویه به این صورت بود که معترضان ساعت ۹ شب (اوج مصرف برق) همزمان با آغاز اخبار ساعت ۲۱ یک وسیله برقی پرمصرف (ترجیحاً اتویی که روی درجه آخر هست یا جارو برقی، سشوار، هیتر و ...) برای ۲۴۰ ثانیه (۴ دقیقه) به برق متصل کنند. در تکمله این موضوع آمده است که اگر میخواهید بیشتر تاثیرگذار باشید، همزمان ۲ یا ۳ وسیله را با هم به برق بزنید. محسن سازگار مبدع این روش بود.
یک دقیقه برق را خاموش میکنیم: در وقایع پاییز ۱۴۰۱ شاهد روش معکوس محسن سازگارا بودیم. «کیوان عباسی» مدیر شبکه منوتو مستقر در لندن روز ۱۸ مهر در توئیتی نوشت: «از امشب، هر شب ساعت ۹ همه چراغها را برای ۱ دقیقه خاموش کنیم. #مهسا_امینی»
شبها سوت بزنید: روز چهارم مهر ۱۴۰۱ مصاحبه اختصاصی صدای آمریکا با رضا پهلوی منتشر شد که وی در بخشی از این مصاحبه از روشی نوین برای اعتراض رونمایی کرد. رضا پهلوی درباره انواع روشهای فلج کردن سیستم گفت: «بعضی وقتها با کم کاریه، بعضی وقتها با ماندن در خانه است ... خود بچه ها بهتر میدونند که الان اگر این کار را انجام دهیم موثر است؛ مثلا: روزها در خیابان باشیم و شبها سوت بزنیم!»
ریختن نیم کیلو شکر در باک بنزنین ماشینهای دولتی: در ادامه طرحهای مخالفان جمهوری اسلامی برای اغتشاشات در ایران، طرح «شکر، نمک و پاره کردن صندلی اتوبوسهای شهری» مطرح شده است.
روزنامه را مچاله کنید و در چاه مستراح بریزید: صور اسرافیل در یکی از رهنمودهایش برای براندازی نظام خطاب به مخاطبانش گفته بود: «بنده راه حل خودم را به شما مردم می گویم و به کسان دیگر کاری ندارم. شما هر جور که می توانید، باید دراین رژیم خرابکاری کنید، خرابکاری که فقط با بمب و مسلسل نیست، شما بروید روزنامه های مچاله شده یا اسفنج هایی را که با آن ها ظرف می شویند را درمستراح های ادارات دولتی، دانشگاه ها و مدارس بگذارید تا نتوانند زندگی عادی داشته باشند.» به نقل از مهر، دویدن سراسیمه در پیاده روها از دیگر رهکارهایی است که صور اسرافیل بعضا به آنها اشاره کرده است.