زومیت نوشت: صرفنظر از اینکه بهتازگی کاربر اپل واچ شدهاید یا سالها از آن استفاده میکنید، لازم است نکات و ترفندهایی را دربارهی آن بدانید تا تجربهی کاربری خود را بهبود دهید.
شاید اپلواچ به اندازهی آیفون و آیپد قدرتمند نباشد، اما بازهم بهعنوان گجتی کوچک مزایایی دارد. براساس مدل یا نوع اپلواچی که استفاده میکنید، میتوانید به موسیقی گوش دهید، تمرینهای ورزشی خود را ردیابی کنید، ضربان قلبتان را بسنجید و تصاویرتان را ببینید. اپلواچ مانند آیفون و آیپد مجموعه تنظیماتی دارد که میتوانید بهدلخواه آنها را تغییر دهید.
۱. گوشدادن به موسیقی
با اپلواچ مجهز به watchOS 4.1 یا جدیدتر، میتوانید به آلبومهای موسیقی و پلیلیستهای نمایشیافته در آیفون یا ایستگاههای Apple Radio یا هر نوع موسیقی از Apple Music (درصورت داشتن اشتراک) گوش دهید. همچنین، میتوانید به اپلیکیشنهای صوتی مثل اسپاتیفای و پاندورا و iHeartRadio دسترسی داشته باشید.
در درجهی اول ایربادها، هدفونها یا اسپیکر خود را ازطریق بلوتوث تنظیم کنید. اپلیکیشن Music اپل را باز کنید و به کتابخانهی آلبومها و پلیلیستهای خود بروید. از پلیر میتوانید تنظیماتی مثل Pause ،Resume، جلوزدن، بازگشت به عقب یا کنترل صدا را انجام دهید. با قابلیت رادیوی تعبیهشده میتوانید به اخبار و ایستگاههای موسیقی دسترسی داشته باشید.
برای گوشدادن به سرویسهای پخش موسیقی مثل اسپاتیفای و پاندورا و iHeartRadio باید اپلیکیشنهای آنها را از App Store دانلود کنید. این اپلیکیشنها تفاوتهای کمی با یکدیگر دارند؛ اما فرایند تمام آنها مشابه است و دسترسی به کتابخانه یا ایستگاهها را کاملاً فراهم میکنند. با خرید اشتراک سرویسی مثل پاندورا میتوانید با اپلواچ خود بهصورت آفلاین هم به موسیقی گوش کنید.
۲. گوشدادن به پادکستها
اپل اپلیکیشن منحصربهفردی برای پادکستها در نظر گرفته است که امکان دانلود پادکست روی آیفون و شنیدن آنها در اپلواچ را میدهد. برای شنیدن پادکست به watchOS 5 یا بالاتر نیاز دارید و اگر اپلواچ مجهز به LTE داشته باشید، میتوانید بدون نیاز به شبکهی Wi-Fi نزدیک، به پادکستها گوش کنید.
برای دسترسی به کتابخانهای از پادکستهای اشتراکی یا اپیزودهای تکی، اپلیکیشن پادکست را باز کنید. از پادکست پلیر میتوانید تنظیماتی مثل Pause ،Resume، جلوزدن بهاندازهی سی ثانیه یا بازگشت به عقب بهاندازهی پانزده ثانیه، تغییر سرعت و صدا را انجام دهید. افزونبراین، میتوانید پادکستها را از گوشی به اپلواچ منتقل کنید و اگر تعصب زیادی روی اپلیکیشن Podcasts اپل ندارید، میتوانید اپلیکیشنهای دیگر مثل Downcast و Overcast و Pocket Casts را هم امتحان کنید.
۳. ردیابی تمرینهای ورزشی
اپلواچ به خاطر امکانات و قابلیتهای ورزشی و تناسب اندام میدرخشد. یکی از قابلیتهای برجستهی اپلواچ ردیابی تمرینهای ورزشی است. با استفاده از اپلیکیشن Workouts، میتوانید روند انواع فعالیتهای داخل و خارج از باشگاه ازجمله دوچرخهسواری، پیادهروی، دویدن، قایقرانی، شنا و حتی یوگا را ردیابی کرد.
افزونبراین، میتوانید براساس زمان یا مسافت یا تعداد کالری ورزش کنید. اپلیکیشن با اجرای هر فعالیت، مواردی مثل زمان، کالری، مسافت طیشده و ضربان قلب را نمایش میدهد.پس از پایان تمرین، نتایج به اپلیکیشن Fitness روی آیفون ارسال میشوند. در این اپلیکیشن، میتوانید آخرین وضعیت خود را روی اپلواچ ببینید و تاریخچهی تمرینها را ردیابی کنید.
۴. نظارت بر ضربان قلب
با استفاده از اپلیکیشن تعبیهشدهی Heart Rate میتوانید در هر زمانی، ضربان قلب خود را بررسی کنید. با بازکردن اپلیکیشن، ضربان قلب فعلی شما اندازهگیری و نمایش داده میشود. تا وقتی اپلواچ در حالت صفحهنمایش (display mode) باشد یا به صفحهنمایش نگاه کنید، اپلیکیشن بهصورت دورهای ضربان قلب شما را ضبط میکند.
با لمس فلش در قسمت بالای سمت چپ، اپلیکیشن ضربان قلب فعلی، ضربان قلب در حالت استراحت، ضربان قلب میانگین و ضربان قلب براساس فعالیتهای مختلف را نمایش میدهند. اپلیکیشنهای کاملتر و بهتری هم برای ثبت و نمایش ضربان قلب وجود دارند که در اپلواچ میتوانید از آنها استفاده کنید. اگر اپلیکیشن Heart Rate را دوست ندارید میتوانید از اپلیکیشنهای جایگزین مثل Cardiogram، Heart Analyzer، HeartWatch و Talking Heart Rate استفاده کنید.
۵. ثبت ECG
در اپل واچ سری ۴ به بالا، میتوانید الکتروکاردیوگرام ثبت کنید که ضربان قلب را بررسی میکند و درصورت وجود بینظمی در ریتم قلب و مشکلاتی مثل انقباض دهلیز، هشدارهای لازم را میدهد. این قابلیت شاید نیازی روزمره نباشد؛ مگر اینکه درصورت وجود علائم خاص بخواهید از وضعیت قلب خود باخبر شوید.
البته اگر در قفسهی سینه احساس درد میکنید یا مشکلات مشابهی دارید، نباید وقت خود را با اپلیکیشن ECG هدر دهید و فقط باید با اورژانس تماس بگیرید؛ اما در موقعیتهای خاص، این اپلیکیشن میتواند مشکلات احتمالی را نشانهگذاری کند و سپس میتوانید این اطلاعات را به پزشک خود گزارش دهید.
برای اجرای الکتروکاردیوگرام در اپل واچ، اپلیکیشن ECG را باز کنید و سپس روی OK ضربه بزنید. انگشت خود را روی دکمهی چرخان (دیجیتال کرون) نگهدارید. اپلیکیشن، شمارش معکوس را برای ثبت ECG آغاز میکند. پس از سی ثانیه، نتایج روی صفحهی نمایش ظاهر میشوند که ریتم سینوسی و ضربان قلب را نشان میدهند. برای اطمینان از دقت، مطمئن شوید واچ را روی مچ خود بستهاید و تنظیمات را انجام دادهاید. همچنین میتوانید یادداشتی را دربارهی علائمی که تجربه میکنید در اپلیکیشن بنویسید.
۶. اندازهگیری سطح اکسیژن خون
اگر از اپل واچ سری ۶ به بالا استفاده میکنید، یک اکسیمتر (اکسیژنسنج) تعبیهشده سطح اکسیژن خون شما را اندازهگیری میکند. این اکسیژنسنج نشان میدهد اکسیژن کافی به مغز و دیگر اعضای حیاتی بدنتان میرسد. حالت نرمال اکسیژن خون بین ۹۵ تا ۱۰۰ است. درصد پائین اکسیژن خون میتواند نشانهی مشکل ریوی یا قلبی یا مشکلات مرتبط باشد.
برای تنظیم سنسور اکسیژن خون، اپلیکیشن Watch را روی آیفون باز کنید و روی Blood Oxygen ضربه بزنید. مطمئن شوید Blood Oxygen Measurements فعال است. از اینجا میتوانید زمان قرائتهای پسزمینهی سنسور را با فعالسازی یا غیرفعالسازی In Sleep Mode و In Theater Mode کنترل کنید.
برای خواندن سطح اکسیژن خون، اپلیکیشن Blood Oxygen را روی واچ باز کنید و روی دکمهی Start ضربه بزنید تا اسکن را آغاز کند. سنسور با شمارش معکوس ۱۵ ثانیهای کار را آغاز میکند. اگر اندازهگیریها موفقیتآمیز باشند، صفحهی نمایش درصد سطح اکسیژن خون را نمایش میدهد. برای رسیدن به نتایج بهتر مطمئن شوید که واچ شما زیاد در قسمت پائین مچ قرار ندارد و بند آن محکم و در عین حال راحت است. تا جایی که میتوانید دست و مچ خود را هنگام قرائت، ثابت نگه دارید. با اینکه نباید به این سنسور بهعنوان تنها منبع اطلاعاتی برای اندازهگیری سطح اکسیژن خون اعتماد کنید، این قابلیت میتواند بسیاری از اطلاعات ضروری را ارائه کند که بعدا با پزشک خود در میان بگذارید.
۷. زمانبندی شستن دستها
از زمان اوجگیری کووید ۱۹، شستن دقیق دستها به بخش مهمی از زندگی افراد تبدیل شد. به عقیدهی کارشناسان مدت زمان لازم برای شستن دستها، حداقل ۲۰ ثانیه است بهویژه اگر قبل از آن در مکانهای عمومی رفتوآمد کرده باشید و سطوح کثیف را لمس کرده باشید.
به این منظور watchOS 7 از ابزار شستشوی دست رونمایی کرده است. این ابزار وقتی فعال میشود که دستتان را زیر آب بگیرید و به این صورت شمارش معکوسی ۲۰ ثانیهای شروع میکند. برای فعالسازی یادآوری شستشوی دست به بخش Setting > Handwashing بروید و سپس Handwashing Timer را فعال کنید.
۸. محافظت از شنوایی
صداهای بلند آزاردهنده هستند و میتوانند به شنوایی شما آسیب بزنند. اپلیکیشن Noise که در watchOS 6 معرفی شد میتواند دربارهی صداهای اطراف و آسیب به مشکلات شنوایی به شما هشدار دهد. با تنظیم یک آستانهی دسیبلی مشخص میتوانید از اپلیکیشن نوتیفیکشن دریافت کنید.
برای تنظیم این قابلیت به صورت مستقیم روی واچ، به Settings > Noise بروید سپس روی Environmental Sound Measurements ضربه بزنید و کلید Measure Sounds را فعال کنید. به صفحهی نمایش قبلی بروید و گزینهی Noise Notifications را فعال کنید. در اینجا میتوانید سطح دسیبلی را تنظیم کنید. اگر ساعت شما تشخیص دهد صداهای اطراف بیش ازاندازه بلند هستند، نوتیفیکیشنی روی صفحه ظاهر خواهد شد.
۹. تمرین آگاهی
وقتی درمیان برنامهی سخت روزانهی خود نیاز به استراحتی فوری دارید، اپلیکیشن Mindfulness را اجرا کنید. این اپلیکیشن به شما کمک میکند روی چیزی غیر از استرسها و تنشهای روزمره تمرکز کنید. از حالت Reflect برای فکر کردن دربارهی چیزی مربوط به زندگی مثل یک چالش، مشکل، موفقیت یا خاطره، ایده استفاده کنید و به مدت یک دقیقه یا بیشتر به آن فکر کنید.
حالت Breath از شما میخواهد به مدت یک دقیقه تنفس دم و بازدم را برای آزادسازی ذهن و بدن خود انجام دهید. میتوانید حالت Breath را بهصورت خودکار تنظیم کنید تا تمرین تنفس عمیق را در زمانهای خاصی از روز یادآوری کند.
۱۰. ردیابی خواب
اگر به ردیابی خواب خود نیاز دارید، اپلیکیشنهای ردیابی خواب برای اپل واچ دردسترس هستند اما اپل خود دارای یک ردیاب خواب تعبیهشده در watchOS 7 است. اپلیکیشن Sleep نشان میدهد چه مقدار از روز شما صرف خواب میشود سپس برنامهی شب را برای رسیدن به خواب بهتر تنظیم میکند و الگوی خوابتان را در یک بازهی توسعهیافته ثبت میکند.
برای تنظیم اپلیکیشن Sleep اپلیکیشن Health را روی آیفون خود باز کنید. صفحهی Summary را به پائین بکشید و روی دکمهی Get Started برای تنظیم Sleep ضربه بزنید. همچنین میتوانید تعداد ساعتهای خواب را وارد کنید، زمان خواب و بیداری و برنامهی بیداری هفتگی و همچنین آلارمهایی را متناسب با نیاز خود تنظیم کنید.
میتوانید Sleep Mode را برای فعالسازی خودکار Do Not Disturb در زمان خواب تنظیم کنید. حالت Wind Down هم حواسپرتیهای قبل از خواب را حذف میکند. همچنین میتوانید ردیابی خواب را به صورت مستقیم از اپلیکیشن Sleep روی ساعت خود فعال کنید؛ بنابراین هنگام خواب اپل واچ خود را بپوشید و صبح روز بعد دادههای خواب را روی آیفون بررسی کنید.
۱۱. فعالسازی Do Not Disturb
اپلواچ هم مانند آیفون با گزینهی Do Not Disturb از حالت فوکوس پشتیبانی میکند. با فعالسازی این حالت دیگر تماسهای تلفنی، پیغامهای متنی یا نوتیفیکیشنهای دیگر مزاحمتی برایتان ایجاد نمیکنند. تنظیمات Focus واچ به صورت پیشفرض منطبق با تنظیمات آیفون است.
روی واچ، میتوانید Focus و Do Not Disturb را به شیوههای مختلف فعال کنید. به منوی Settings > Focus بروید. روی دستهبندی Do Not Disturb ضربه بزنید. روی گزینهی Add New ضربه بزنید تا یک زمانبندی مشخص برایتان فعال شود. آیکون نیمه ماه در قسمت بالای صفحهی نمایش برای نمایش حالت Do Not Disturb ظاهر میشود.
همچنین میتوانید از قسمت پائین صفحهی نمایش واچ به Control Center بروید و روی آیکن ماه نیمه ضربه بزنید. در صفحهی بعدی، میتوانید تنظیم کنید Do Not Disturb به مدت یک ساعت تا بعد از ظهر یا تا زمانی که موقعیت فعلی را ترک میکنید، فعال بماند.
۱۲. تماس با اورژانس
اگر مدل سلولی سریهای ۵، ۶ یا سری هفت اپل واچ را دارید میتوانید بهصورت مستقیم از واچ با خدمات اورژانس تماس بگیرید. این قابلیت همچنین صرفنظر از موانع یا محل زندگی، از تماسهای بینالمللی با خدمات اورژانس پشتیبانی میکند. برای مثال اگر یک آمریکایی به لندن برود و نیاز به کمک داشته باشد، واچ او بهجای ۹۱۱ با ۹۹۹ تماس میگیرد.
دکمهی کنار اپلواچ را چند ثانیه فشار دهید تا صفحهنمایش برای Power OFF و Medical ID و Emergency SOS باز شود. همچنین، میتوانید دکمهی Emergency SOS را بهسمت راست جابهجا کنید یا دکمهی کنار اپلواچ را نگه دارید. پس از شمارش معکوسی کوتاه، اپلواچ با خدمات اورژانس تماس میگیرد. اگر بهصورت تصادفی شمارش معکوس را فعال کردید، میتوانید دکمهی کنار اپلواچ را رها کنید یا اگر بهصورت تصادفی با اورژانس تماس گرفتید، دست خود را روی صفحهنمایش نگه دارید و سپس روی End Call بزنید. ناگفته نماند ازطریق صفحهنمایش Medical ID در اپلیکیشن Health آیفون هم میتوانید تماس با اورژانس را اضافه کنید.
۱۳. تنظیم واچ برای یکی از اعضای خانواده
قبلا برای تنظیم و استفاده از اپلواچ به آیفون نیاز بود. بااینحال watchOS 7 قابلیت تنظیم اپلواچ برای یکی از اعضای خانواده را که از آیفون استفاده نمیکند، ترتیب داده است. این شخص میتواند تماسهای تلفنی و پیامهای متنی را دریافت و ارسال کند، از مجموعهی قابلیتهای تعبیهشده استفاده کند و اپلیکیشنهای جانبی را روی واچ خود اجرا کند.
به این منظور به آیفون 6s یا مدلهای بالاتر با iOS 14 به بالا نیاز دارید. اعضای خانواده هم به اپل واچهای سری ۴ به بالا نیاز دارد.
برای تنظیم این قابلیت، واچ را کنار آیفون قرار دهید و اپلیکیشن Watch را باز کنید. روی لینک All Watches در قسمت بالا ضربه بزنید و سپس روی Add Watch بزنید و گزینهی Set Up for a Family Member را انتخاب کنید. از این قسمت مراحل لازم برای فعالسازی یا تغییر تنظیمات ضروری را دنبال کنید. پس از انجام کار، عضو خانوادهتان میتواند از واچ خود بدون نیاز به داشتن آیفون استفاده کند. همچنین میتوانید واچ آنها را از گوشی خود مدیریت کنید.
۱۴. مکالمه با Siri
بهطور معمول میتوانید با سیری روی واچ خود صحبت کنید. با اپل واچ سری ۳ جدیدتر، Siri هم به شما پاسخ خواهد داد. با نگهداشتن دست روی دکمهی چرخان دیجیتال کرون، Siri ظاهر میشود و منتظر دستور یا سؤالهای شما میماند. با watchOS 7 و بالاتر میتوانید درخواستهای متنوعی مثل ترجمهی یک کلمه یا عبارت را از سیری داشته باشید. همچنین میتوانید توجه سیری را به صدایی جلب کنید. در واچ به بخش Settings > General > Siri بروید. با فعالسازی Hey Siri میتوانید به واچ خود «Hey Siri» بگویید. با فعالسازی Raise to Speak میتوانید واچ را به سمت دهان ببرید و برای مکالمه با دستیار صوتی جملهی «Hey Siri» را بگویید.
۱۵. اجرای میانبر Siri
اگر از میانبرهای Siri روی آیفون استفاده میکنید میتوانید آنها را با سرعت بالاتری روی اپلواچ خود هم اجرا کنید. در watchOS 7 و بالاتر، اپل یک اپلیکیشن Shortcuts را به واچ اضافه کرده است. اپلیکیشن را باز کنید تا تمام میانبرهای تحت پشتیبانی را که میتوانید از واچ خود راهاندازی کنید، ببینید. روی یک میانبر مشخص ضربه بزنید تا بتوانید به صورت مستقیم آنها را اجرا و مدیریت کنید.
۱۶. یافتن آیفون
گوشی آیفون خود را گم کردید؟ میتوانید آن را با تماس ازطریق دستگاه دیگری پیدا کنید؛ اما اگر تلفن دیگر دردسترس نباشد، میتوانید از اپلواچ هم استفاده کنید. به بخش Control Center بروید و بهدنبال آیکن تلفن در حال زنگ زدن بگردید. آیکن را لمس کنید و وقتی به رنگ آبی درآمد، گوشی آیفون نویزی را منتشر میکند که با آن میتوانید موقعیت گوشی را پیدا کنید.
۱۷. یافتن یکی از اعضای خانواده
آیا میخواهید موقعیت مکانی یک دوست یا عضوی از خانوادهی خود را پیدا کنید؟ میتوانید موقعیت حدودی شخص موردنظر را ازطریق اپلیکیشن Find People اپل واچ پیدا کنید. پس از باز کردن اپلیکیشن، هر عضوی از خانواده که با اشتراکگذاری موقعیت خود موافقت کند روی صفحهی نمایش شما ظاهر میشود. با لمس آیکن مربوط به آن شخص میتوانید نقشه و آدرس را ببینید. همچنین میتوانید از مسیرهای منتهی به شخص موردنظر و ترک آن محل آگاه شوید.
۱۸. دسترسی به تماسها
اپل بالاخره با انتشار watchOS 8، اپلیکیشن Contacts را به اپلواچ اضافه کرد. حالا میتوانید تماسهای خود را ببینید و آنها را ویرایش و مدیریت کنید. برای نمایش نام، آدرس، شماره تلفن شخص روی کارت مربوط به تماس آن ضربه بزنید. با آیکنهای بالای کارت میتوانید، تماس تلفنی برقرار کنید، پیام متنی ارسال کنید یا به شخص دلخواه ایمیل بزنید. همچنین با ضربه زدن به قسمت پائین میتوانید اطلاعات تماس را با شخص دیگری به اشتراک بگذارید.
۱۹. مرور تصاویر
میتوانید برخی تصاویر آیفون را روی واچ ببینید. بهصورت پیشفرض، اپلواچ تصاویری را نمایش میدهد که در گروه favorites تگ شده باشند؛ اما میتوانید آلبوم را تغییر دهید. برای این کار، اپلیکیشن Watch را روی آیفون باز کنید و به بخش My Watch بروید. کلمهی Photos را جستوجو کنید و Synced Album را به مورد دلخواه خود تغییر دهید.
روی اپلواچ، اپلیکیشن Photos را بازکنید تا بتوانید نمای Thumbnail تصاویر سینکشده را ببینید. برای مرور تصاویر بهسمت چپ یا راست ورق بزنید و تصویر دلخواه را برای دیدن نمای کلوزآپ آن لمس کنید. با چرخاندن دیجیتال کرون، میتوانید روی تصویر بزرگنمایی کنید.
۲۰. دیکته کردن ایمیل یا متن
میتوانید به روشهای مختلف متن را در اپل واچ خود وارد کنید. از سری ۷ به بالا میتوانید از صفحهکلید QuickPath استفاده کنید؛ اما یکی از روشهای سریع تولید متن، دیکته کردن آن است. در اپلیکیشن Mail یا Messages میتوانید روی فیلد Create Message، Add Message یا iMessage ضربه بزنید. روی آیکن میکروفون ضربه بزنید و متن خود را بگویید. سپس روی فیلد و کلید Backspace بزنید تا خطاها تصحیح شوند. پس از تکمیل پیغام آن را ارسال کنید.
۲۱. سازماندهی اپلیکیشنها
صفحهنمایش Home اپلواچ بهدلیل وجود اپلیکیشنهای متعدد، ممکن است نظم خود را از دست بدهد؛ اما میتوانید آیکنها را در قالب دلخواه خود تنظیم کنید. در آیفون، اپلیکیشن Watch را بازکنید و در بخش My Watch به App Layout بروید و آیکنها را به بخشهای مختلف انتقال دهید.
برای جابهجایی آیکنها روی اپلواچ، به صفحهی Home بروید و دست خود را روی یکی از آیکنها نگه دارید تا به حالت نوسان دربیاید. آیکنها را به بخشهای مختلف میتوانید انتقال دهید و با نگهداشتن دست خود روی صفحهی Home و نمایش List View بهجای Grid View، اپلیکیشنهای خود را براساس فهرست الفبایی ببینید.
۲۲. دسترسی به اپلیکیشنها از Dock
در اپل واچ میتوانید ازطریق dock به اپلیکیشنهای پرکاربرد دسترسی پیدا کنید. دکمهی کنار اپلواچ را فشار دهید و در فهرست ظاهرشده اپهای دلخواه را پیدا کنید. اپها را میتوانید به داک اضافه یا درصورت تمایل آنها را حذف کنید. برای این کار بهسمت چپ ورق بزنید و X را فشار دهید.
برای مدیریت بهتر اپلیکیشنهای الصاقشده از آیفون، اپلیکیشن Watch را بازکنید. در بخش My Watch، کلمهی Dock را جستوجو کنید و سپس روی لینک Edit بزنید. سپس با لمس علامت منها، میتوانید اپلیکیشن را حذف کنید یا با لمس علامت بهعلاوه، آن را به Dock اضافه کنید.
۲۳. تنظیم و سفارشیسازی Watch Face
آیا از ظاهر یکنواخت واچ فیس قدیمی خسته شدید؟ بهراحتی میتوانید ظاهر اپلواچ خود را تغییر دهید. برای دیدن ظاهری متفاوت، صفحهی نمایش واچ را به سمت چپ یا راست بلغزانید. برای تنظیم ظاهرهای جدید، اپلیکیشن Watch را روی آیفون بازکنید به بخش Face Gallery بروید و روی یکی از فیسها ضربه بزنید. سپس میتوانید رنگ و سبک دلخواه را تنظیم کنید. بعد از اعمال تنظیمات برای اضافه کردن ظاهر موردنظر به موارد پیشفرض روی Add ضربه بزنید. در قسمت بالای صفحهی نمایش My Watch روی Edit کنار My Faces ضربه بزنید. از این بخش میتوانید فیسهای(ظاهرهای) غیردلخواه را حذف کنید و ترتیب قرارگیری آنها را تغییر دهید.
۲۴. تغییر درخشندگی و اندازهی متن
اگر دیدن متن و صفحهنمایش اپلواچ برایتان مشکل است، میتوانید میزان درخشندگی و اندازهی متن را تغییر دهید. برای این کار به بخش Settings > Brightness & Text Size بروید. برای تغییر میزان درخشندگی نیز، نوار Brightness را بهسمت چپ یا راست جابهجا کنید. علاوهبراین با دکمهی دیجیتال کرون، میتوانید این تنظیمات را انجام دهید. گزینهی Text Size را لمس کنید و برای تغییر اندازهی متن، نوار مربوط به Text Size را جابهجا کنید یا دیجیتال کرون را بچرخانید. درصورت نیاز به وضوح بیشتر، Bold Text را فعال کنید.
۲۵. کنترل واچ با حرکتهای دست
ضربه زدن و فشردن دکمهها برای کنترل واچ همیشه ممکن نیست. اگر نمیتوانید از دست دیگر خود برای کنترل واچ استفاده کنید میتوانید ازطریق حرکتهای مختلف دست این کار را انجام دهید. برای تنظیم این قابلیت به بخش Settings > Accessibility > AssistiveTouch بروید و گزینههای AssistiveTouch و Hang Gestures را فعال کنید. بهصورت پیشفرض با قرار دادن انگشت اشاره و شصت به حالت نیشگون میتوانید به سمت جلو و آیتم بعدی حرکت کنید. با دو بار حرکت نیشگون میتوانید به آیتم قبلی بروید. با مچ کردن دست میتوانید آیتم فعلی را فعال یا باز کنید و با دو بار مچ کردن منوی Action با مجموعهای از دستورها باز میشود.
پرسشهای متداول
چگونه از صفحهی نمایش اپل واچ اسکرینشات بگیریم؟
برای ثبت اسکرینشات از صفحهی نمایش کوچک اپل واچ کافی است دکمهی دیجیتال کرون و دکمهی کنار را همزمان فشار دهید. تصویر در پوشهی Photos آیفون ذخیره میشود. این قابلیت بهطور پیشفرض غیرفعال است. برای فعالسازی آن به اپلیکیشن Settings واچ بروید و سپس روی General > Screenshots برای فعالسازی ضربه بزنید.
چگونه درصد دقیق باتری را هنگام شارج روی اپل واچ ببینیم؟
وقتی اپلواچ در حالت شارج است، یک لوگوی کوچک در حال شارج را نمایش میدهد. با ضربه زدن روی این لوگو میتوانید درصد دقیق باتری خود را ببینید.