پس از اعلام اولیه در ۳۱ اکتبر، فیات-کرایسلر و پژو-سیتروئن رسماً توافقنامهٔ ادغام ۵۰-۵۰ را امضا کردند. این گروه خودروسازی بزرگ حالا با برندهای فیات، جیپ، رم، دوج، آلفارومئو، کرایسلر، مازراتی، پژو، دیاس، سیتروئن، اوپل و واکسهال که تولید سالانهٔ آنها به حدود ۸.۷ میلیون دستگاه میرسد، چهارمین خودروساز بزرگ دنیا لقب خواهد گرفت. درآمدی که برای این گروه پیشبینی میشود نزدیک به ۱۹۰ میلیارد دلار در هرسال با سود عملیاتی بالغبر ۱۲.۲ میلیارد دلار است. همهٔ این اعداد بر اساس نتایج سال ۲۰۱۸ دو خودروساز محاسبه شده است.
همانطور که قبلاً اعلام شده بود، هیئتمدیرهٔ این گروه جدید از یازده عضو تشکیل میشود که پنج نفر آن از FCA و پنج نفر دیگر از PSA خواهند بود. مدیرعامل کنونی PSA، «کارلوس تاوارس» برای پنج سال اول مدیر اجرایی و همینطور عضو هیئتمدیره خواهد بود درحالیکه «جان الکان» از FCA هم ریاست گروه خودروسازی جدید را بر عهده خواهد داشت. البته احتمال دارد این ادغام با ارزیابی نهادهای نظارتی مواجه شود زیرا ممکن است دولتهای ایتالیا و فرانسه و همینطور اتحادیههای مختلف کارگری در مورد ضررهای شغلی نگران باشند.
مدیرعامل پژو-سیتروئن «کارلوس تاوارس» در مورد این ادغام میگوید:
ادغام ما فرصت بزرگی برای اتخاذ موقعیتی قویتر در صنعت خودروسازی است زیرا ما میخواهیم بر حملونقل در دنیایی پاک، ایمن و پایدار تسلط داشته باشیم و محصولات، تکنولوژیها و خدماتی در سطح جهانی را به خریداران ارائه کنیم
مدیرعامل فیات-کرایسلر «مایک منلی» هم در این رابطه گفته است:
این اتحاد دو شرکت با برندهای باورنکردنی و نیروی کار ماهر است. هردو شرکت با سختترین دوران مواجه بودهاند و بهعنوان رقبای چابک، هوشمند و نیرومند ظاهر شدهاند. ما یک ویژگی مشترک داریم که چالشها را فرصتهایی برای بهتر شدن در کاری که انجام میدهیم میدانیم
از طریق این ادغام، FCA به پلتفرمهای مدرنتر PSA دسترسی پیدا میکند که امکان مطابقت با قوانین آلایندگی جدید اروپا را فراهم میآورد. از سوی دیگر، PSA هم از کسبوکار سودآور FCA در ایالاتمتحده خصوصاً با برندهای جیپ و رم بهرهمند خواهد شد. این دو گروه خودروسازی گفتهاند که در آینده بیش از دوسوم مدلهای اصلی خود را فقط بر اساس دو پلتفرم خواهند ساخت و بر اساس هریک از این دو پلتفرم سالانه تقریباً سه میلیون دستگاه خودرو تولید خواهد شد. این پلتفرمها که هردو متعلق به پژو سیتروئن هستند، شامل معماری کوچک CMP و پلتفرم کامپکت یا میان سایز EMP2 میشود. بااینحال، پیکاپهای رم و مدلهای بزرگ جیپ همچنان از پلتفرمهای فیات-کرایسلر استفاده خواهند کرد.
بهطورکلی پلتفرمهای PSA مدرنتر از نمونههای FCA هستند و بنابراین فیات-کرایسلر میتواند از این مزیت برای نوسازی محصولات قدیمی یا ساخت محصولات جدید استفاده کند. پلتفرم CMP با مدل دیاس ۳ کراسبک به بازار معرفی شد و همچنین زیر پوست نسل جدید مدلهای پژو ۲۰۸ و ۲۰۰۸ و اوپل کورسا هم قرار گرفته است. حال ممکن است اولین محصول فیات-کرایسلر که از پلتفرم CMP استفاده میکند، یک کراساوور کوچک برای آلفارومئو باشد که قرار است اواخر سال ۲۰۲۲ معرفی شود. از سوی دیگر، پلتفرم EMP2 در سال ۲۰۱۶ با نسل جدید پژو ۳۰۰۸ معرفی شد و پسازآن در مدلهای پژو ۵۰۰۸، نسل جدید سدان پژو ۵۰۸، دیاس ۷ کراسبک، سیتروئن C5 ایرکراس و اوپل گرندلند مورداستفاده قرار گرفت.