گوگل مپس به قابلیت نمایش شدت شیوع کرونا در مناطق مختلف مجهز می‌شود

گوگل مپس به قابلیت نمایش شدت شیوع کرونا در مناطق مختلف مجهز می‌شود

افشاگری اخیر نشان می‌دهد که گوگل در حال کار روی لایه‌ مخصوص ویروس کرونا برای گوگل مپس است که شدت شیوع این بیماری در مناطق مختلف را نشان می‌دهد.

در دوران شیوع ویروس کرونا، گوگل به دنبال تامین اطلاعات مفید برای کاربران از طریق محصولات محبوب خود بود. حالا به نظر می‌رسد این کمپانی می‌خواهد لایه‌ای به گوگل مپس اضافه کند که کاربر توسط آن می‌تواند به شدت شیوع این بیماری در مناطق مختلف پی ببرد. «جین وانگ» که سابقه طولانی در افشای ویژگی‌های جدید اپ‌ها دارد، اخیرا در توییتر اطلاعاتی در این زمینه منتشر کرده است.

این لایه جدید در کنار گزینه‌های دیگر برای حمل و نقل، ترافیک، دوچرخه‌سواری، سه بعدی و استریت ویو به نمایش گذاشته می‌شود و عنوان «کووید-۱۹» را یدک می‌کشد. در زمان استفاده از این لایه در گوگل مپس، خطوط متمایزتری بین ایالت‌های آمریکا نشان داده می‌شود و سپس با استفاده از رنگ، مناطقی که شیوع در آن‌ها شدت بیشتری دارد، مشخص می‌شود.

در حال حاضر نمی‌دانیم چگونه این مناطق در نقشه مشخص شده و به نمایش گذاشته می‌شوند، اما طبق اسکرین شات منتشر شده، این نقشه مشابه نقشه موجود در سایت مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده آمریکا (CDC) است.

ظاهرا گوگل از «نیویورک تایمز»، ویکی پدیا، دانشگاه «جان هاپکینز» و «Brihanmumbai Municipal Corporation» به عنوان منبع استفاده می‌کند. در حال حاضر به نظر می‌رسد این ویژگی تنها برای ایالات متحده آمریکا و احتمالا کانادا در نظر گرفته می‌شود، با این حال استفاده از اطلاعات مربوط به کشور هند می‌تواند به معنای انتشار اولیه این لایه در مناطق بیشتری باشد.

در حال حاضر نمی‌دانیم این بروزرسانی بزرگ چه زمانی برای گوگل مپس منتشر می‌شود، با این حال این اولین قدم گوگل برای کمک به کاربران در جهت جلوگیری از ابتلا به کرونا محسوب نمی‌شود. برای مثال این کمپانی در سرویس خود به کاربران درباره استفاده از ماسک پیام می‌دهد و همچنین اطلاعاتی درباره رستوران‌ها با امکان ارسال غذا قرار داده است.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
4 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.