گوگل اسیستنت به‌زودی صدای شما را تشخیص می‌دهد

گوگل اسیستنت به‌زودی صدای شما را تشخیص می‌دهد

مارس 2021 بود که گوگل استفاده از ویژگی «یادگیری فدرال» را در اندروید آغاز کرد تا دقت کلمات کلیدی مرتبط با Hey Google را افزایش دهد. اکنون در ادامه این بهینه‌سازی‌ها، دستیار گوگل یا همان گوگل اسیستنت قرار است به ویژگی دیگری تحت عنوان «شناسایی گفتار شخصی‌سازی شده» مجهز شود تا کلمات و نام‌های ادا شده مرسوم را بهتر تشخیص دهد.

طبق گزارش‌ها و با استناد به تازه‌ترین نسخه «گوگل اپ»، ویژگی «شناسایی گفتار شخصی‌سازی شده» در بخش تنظیمات دستیار گوگل از چنین توضیحی برخوردار است: «جهت درک هرچه بهتر دستیار گوگل از گفته‌های شما، فرامین صوتی روی گوشی ذخیره می‌شوند، این فایل‌های صوتی روی دستگاه خواهند ماند و در صورت تمایل می‌توانید با خاموش کردن «شناسایی گفتار شخصی‌سازی شده» آنها را حذف کنید.»

همچنین لازم به ذکر است که این ویژگی تازه دستیار گوگل در پی توسعه آن دسته از بهینه‌سازی‌هایی است که بر مبنای یادگیری ماشینی ایجاد شده‌اند، امری که باعث می‌شود برخی محدودیت‌های «هی گوگل» خصوصا در زمینه نام‌ها و کلمات پرکاربرد از میان برود.

سایر اطلاعات تکمیلی از ویژگی تازه دستیار گوگل

با وجود تمامی این تفاسیر، گوگل هم اکنون روی نسل دوم نست هاب و نست هاب مینی خود از یک تراشه یادگیری ماشینی استفاده می‌کند تا محصولات مذکور مدت پاسخ‌دهی بسیار کمتری داشته باشند، طرحی مفهومی که به نظر می‌رسد حالا از لوازم خانگی هوشمند در حال کوچ کردن به دستگاه‌های اندرویدی باشد.

در ضمن استفاده از عبارت «فرامین صوتی روی گوشی ذخیره می‌شوند» و یا اشاره به امکان حذف آنها در توضیحات ویژگی جدید دستیار گوگل، نشان می‌دهند که غول جستجوی اینترنتی رویکردی امنیتی را در خصوص ویژگی شناسایی گفتار شخصی‌سازی شده در پیش گرفته و استفاده از آن اختیاری است.   

 متاسفانه در حال حاضر تاریخ دقیق به کارگیری یا تاثیرات احتمالی این ویژگی مشخص نیست اما طبق ادعاهای گوگل به نظر می‌رسد در آینده می‌توانیم شاهد دستیارهای صوتی باشیم که تمامی موارد بیان شده توسط انسان، اعم از مکث‌های طبیعی و غیره را درک می‌کنند.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
13 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.