چطور از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟

چطور از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟

طبیعی است در روزهایی که بیشتر از هر زمان دیگری با گوشی‌های هوشمندمان کار می‌کنیم، بیشتر متوجه مشکلاتشان شویم. بُعد نرم‌افزاری را کنار می‌گذاریم و سراغ یکی از شایع‌ترین مشکلاتی می‌رویم که کاربران با آن مواجهند. داغ شدن گوشی های هوشمند از گذشته تا کنون جزء جدایی‌ ناپذیری محسوب می‌شود که گذر زمان روی آن تاثیری نداشته. درواقع هنوز راه‌کاری سخت‌افزاری و موثر برای جلوگیری از داغ شدن باتری گوشی پیدا نشده و روش‌های ثانویه و متفاوتی برای کمتر کردن میزان آن وجود دارد.

در این ویدیو سراغ دو سیستم عامل اندروید و iOS می‌رویم و سعی می‌کنیم تمام روش‌هایی که به شما کمک می‌کنند از داغ شدن گوشی جلوگیری کنید را مرور کنیم. در ادامه نیز به اختصار بخشی از توضیحات ویدیو را تشریح می‌کنیم تا ساده‌تر بتوانید از آن‌ها استفاده کنید. حتما ویدیو را با دوستانتان به اشتراک بگذارید تا اگر آن‌ها نیز با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند، راه‌حلی مناسب برایش پیدا کنند.

برای مشاهده ویدیو با کیفیت بالا از یوتیوب دیجیاتو کلیک کنید

در مرحله اول باید اشاره کنیم که چه شرایطی را به عنوان «داغ شدن» محسوب می‌کنیم؟ به صورت کلی اگر دمای گوشی شما تحت هر شرایطی از ۳۰ الی ۳۵ درجه بالاتر برود، داغ می‌شود و روی عملکردش تاثیر منفی می‌گذارد. گوشی شما به شدت کند می‌شود و در مدت زمان کوتاه‌تری باتری‌اش به اتمام می‌رسد. البته در برخی شرایط مانند قرار گرفتن در هوای گرم تابستانی رسیدن به ۴۰ درجه سانتیگراد نیز طبیعی است و نمی‌توان آن را یک مشکل محسوب کرد.

گوشی‌های هوشمند این قابلیت را دارند تا به صورت خودکار دمای خود را بسنجند. اگر این مقدار از حد مشخصی بالاتر رود، با یک ارور مواجه می‌شوید که برخی فعالیت‌های سیستم عاملتان را محدود می‌کنند و ممکن شما را وادار به ری‌استارت کردن گوشیتان کند. اگر می‌خواهید میزان داغ شدن گوشیتان را بسنجید، نرم‌افزارهای متنوعی این کار را برایتان انجام می‌دهند که می‌توانید آن‌ها را به صورت رایگان از فروشگاه پلی‌استور دانلود و نصب کنید.

از طرفی برخی فعالیت‌های سنگین مانند بازی کردن، استریم کردن ویدیو از طریق سرویس‌هایی مانند یوتیوب یا توییچ، فیلم‌برداری برای مدت زمان طولانی و... نیز باعث داغ شدن گوشی شما می‌شوند. تمام این فعالیت‌ها را در شرایطی تصور می‌کنیم که گوشیتان در حال شارژ نیست. درغیر اینصورت میزان داغ شدن گوشی به صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کند و در مدت زمان کوتاه‌تری متوجه داغ شدن گوشی می‌شوید.

راه‌کارهای زیادی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی وجود دارد. اپلیکیشن‌های اضافه را پاک کنید تا میزان پردازش بکگراندتان کمتر شود. شما می‌توانید هر چند ساعت یک بار تمام اپلیکیشن‌های فعال در بکگراند را ببندید تا از بار سنگینی که روی دوش پردازنده‌تان قرار دارد کاسته شود. همچنین استفاده از کیس‌های چرمی یا کابل شارژهای نامرغوب می‌تواند موجب بالا رفتن حرارت باتری شود و در طولانی مدت آسیب جبران‌ناپذیری به آن وارد کند.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.