چرا بوگاتی از تولید شاسی بلند منصرف شد؟

چرا بوگاتی از تولید شاسی بلند منصرف شد؟

ابرخودروساز فرانسوی، بوگاتی، که نام خود را با مفهوم سرعت و لوکس‌بودن برابر کرده است، چندی پیش تصمیم گرفت تا در آینده یک شاسی‌بلند تمام برقی تولید کند. با گذر زمان، ظاهرا مسئولان این برند و همکار آن‌ها، ریمک، تغییر کرد بنابراین مت ریمک، موسس این برند، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که هیچ شاسی‌بلندی تحت برند بوگاتی روانه بازار نخواهد شد. به‌تازگی گزارش‌هایی منتشر شده‌‌اند که دلیل این تغییرعقیده بوگاتی-ریمک را فاش می‌کنند.

همان‌گونه که می‌دانید بوگاتی به عنوان برندی مصمم شناخته می‌شود که بخش بزرگی از مشتریانش را از راه اعتبار بالای خود پیدا می‌کند؛ پس تصمیم اشتباه در برنامه‌ریزی می‌تواند ضررهای جبران‌ناپذیری را برای این شرکت به‌همرتاه داشته باشد.

نخستین گزارش از مجله «اتوکار» منتشر شده بود. این رسانه در مصاحبه‌ای با سرطراح بوگاتی، «آشیم آنشید»، مدعی شد که بوگاتی قصد دارد تا با ساخت یک شاسی‌بلند خط تولید خود را گسترش دهد. انشید گفته بود:

ما همیشه در فکر این هستیم که خط تولید دوم مربوط به چه خودرویی می‌تواند باشد اما همچنان به این مهم می‌اندیشیم که در این نقطه که در آن حضور داریم، آیا تصمیم به فروش برند را داریم؟ قصد داریم چه کارهایی را با این لوگوی ارزشمند انجام دهیم؟ آیا قدمی اینچنینی خیلی تهوری خواهد بود که لوگوی خود را فدای آماروارقام فروش کنیم؟

تولید در مقایس بالا هیچ‌گاه برای بوگاتی اهمیت خاصی نداشته  است و حال اگر این شرکت تصمیم بر پیمودن این راه را نیز بگیرد، مجبور به تولید خودرویی پرچمدار و بالاتر از سطح رایج بازار خواهد شد. انشید می‌افزاید:

اگر شرکت یک مدل روزمره یا دومی را تولید کند، من هم همیشه طرفدار متعادل کردن این جریان هستم. بگذارید میسر حرکت شرکت و تمایل آن برای تولید خودرویی خاص را فراموش نکنیم؛ بنابراین اگر قرار باشد محصولی را در تعداد بالاتر تولید کنیم، باید از طرف دیگر آن را خاص‌تر کنیم تا این فاکتور به‌عنوان هسته مرکزی محصول و نقطه تعادل آن شناخته شود.

نظرات سرطراح این برند به‌طور مستقیم به بیانیه‌های مدیرعامل سابق، «استفان وینکلمن»، اشاره دارد که هم‌اکنون روزگار خود را به‌عنوان مدیرعامل لامبورگینی سپری می‌کند. وینکلمن در زمان زمامداری بوگاتی و درباره احتمال ساخت یک شاسی‌بلند اعلام کرده بود که چنین تصمیمی باعث ایجاد ماموریتی جدید برای برند فرانسوی می‌شود و باید برای برقی‌کردن خود با شکلی دیگر و از جهت درست وارد عمل شوند.

هرچند در آن زمان عمل به این برنامه برای بوگاتی محتمل به نظر می‌رسید اما با امضای قرارداد پیوستن این برند به ابرخودروسازی برقی ریمک، آب‌ها از آسیاب افتاد. ریمک تصمیم گرفته تا فعلا پیشرانه‌های تمام برقی را وارد بوگاتی نکند و با کنارگذاشتن برنامه ساخت شاسی‌بلند برای سوددهی بیشتر، روی تولید ابرخودروهایی خاص‌تر تمرکز کند.

چنین مسیری بیشتر با شعار قدیمی بوگاتی و ریشه فکری تولید خودروهای آن همخوانی دارد که می‌گوید:

اگر مقایسه‌پذیر است، دیگر بوگاتی نیست.

جدا از آنکه که شاسی‌بلند این برند چقدر خاص و بی‌همتا باشد احتمالا مقایسه آن با رقبا کاری دشوار باشد چراکه در مسیر تولید ابرخودروهای کنونی این برند نیز همین رویه وجود دارد؛ برای نمونه می‌توان به بوگاتی میسترال اشاره کرد که رقیب مستقیمی در بازار خودرو جهان ندارد که یارای رقابت با آن را داشته باشد. نظر شما درباره برنامه بوگاتی و تاکید این برند بر سنت‌ها چیست؟ آیا مدیریت مت ریمک باعث پیشرفت این برند لوکس فرانسوی می‌شود؟!

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
2 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.