هوندا پیشرانهی الکتریکی جدیدی را برای مدلهای هیبریدی خود توسعه داده که برخلاف دیگر نمونههای موجود در بازار، از فلزات سنگین کمیاب برای مگنتهای خود استفاده نمیکند.
بخش عظیمی از پیشرانههای الکتریکی کنونی که خودروسازها عرضه میکنند از دیسپروزیوم و تربیوم در مگنتها سود میبرند. با توجه به تقاضای موجود برای این مواد، بهای آنها اخیراً اوج گرفته است درحالیکه افزایش تقاضا، تنگناهای تأمین مواد را تا حدی دگرگون کرده است. به لطف توسعهی صورت گرفته در شرکت هوندا، این کمپانی میتواند از این تنگناها خلاص شود.
این روش به همراه شرکت ژاپنی تأمین کنندهی فلزات Daido Steel توسعه یافته و در آن از روش تغییر شکل داغ استفاده شده است. به طور ساده این روش کریستالهایی را تولید میکنند که مقاومت بالایی در برابر دما دارند، چیزی که پیشازاین تنها با استفاده از فلزات معینی قابل دستیابی بود.
یکی از مدیران این پروژه به تازگی گفته که:
کاهش استفاده از فلزات کمیاب کرهی زمین یکی از بزرگترین چالشها بوده است.
Automotive News میگوید که تا سال ۲۰۱۹ بازار جهانی فلزات کمیاب میتواند بالغ بر ۹ میلیارد دلار باشد و رشد ۱۴ درصدی در سال را نشان دهد. درحالیکه پیشرانهی الکتریکی هوندا از یک فلز به نام نئودیمیوم استفاده میکند، اما این فلز بسیار در دسترس تر از دیگر فلزاتی است که در این صنعت بکار میروند.