پوروسانگوئه و ورود فراری به بخش پرسودی با فروش سالانه ۱۵ هزار دستگاه

پوروسانگوئه و ورود فراری به بخش پرسودی با فروش سالانه ۱۵ هزار دستگاه

سرانجام یکی از موردانتظارترین خودروهای سال معرفی شد: اولین شاسی‌بلند تاریخ فراری. هرچند مردان مارانلو ادعا می‌کنند که پوروسانگوئه در کلاس اختصاصی خود قرار دارد اما عموم مردم از این خودرو به‌عنوان یک فراری شاسی‌بلند یاد می‌کنند. این ماشین اما برای فراری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از مشخصات فنی و طراحی که بگذریم، پوروسانگوئه فراری را وارد بازار کاملاً متفاوتی خواهد کرد و هرچند برند ایتالیایی این خودرو را یک شاسی‌بلند نمی‌داند اما واضح است که پوروسانگوئه پاسخ فراری به رونق بازار شاسی‌بلندها است که به بخش‌های فوق لوکس بازار هم سرایت کرده است. پیش‌ازاین، رولزرویس، بنتلی، لامبورگینی و آستون‌مارتین هم به این بخش وارد شدند.

بخش شاسی‌بلندهای فوق لوکس

سگمنتی که می‌توان آن را بخش شاسی‌بلندهای فوق لوکس نامید، سال گذشته بیش از ۱۴ هزار خریدار داشته است یعنی کسانی که بنتلی بنتایگا، رولزرویس کولینان، آستون‌مارتین DBX و لامبورگینی اوروس را خریدند. مجموع فروش این خودروها ۴۰ درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ افزایش داشته و انتظار می‌رود طی سال ۲۰۲۲ نیز حتی بیش از این رشد داشته باشد. این چهار خودرو با قیمت و موقعیت بازار متفاوت، همگی افزایش فروش دورقمی داشته‌اند که این افزایش برای آستون‌مارتین بیش از ۴۰۰ درصد بوده است. بخش عمده‌ای از فروش این سوپر شاسی‌بلندها در آمریکای شمالی بوده است یعنی جایی که ۳۱ درصد از کل فروش سال ۲۰۲۱ آن‌ها را به خود اختصاص داده است.

فروش این خودروها در آمریکای شمالی در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۴۶ درصدی به بیش از ۴,۴۰۰ دستگاه رسیده است. دومین بازار بزرگ این سگمنت چین با فروش بیش از ۳,۷۰۰ دستگاهی است که ۲۳ درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ رشد داشته است. اروپا با فروش ۳,۶۲۲ دستگاه و رشد ۳۳ درصدی هم در جایگاه سوم قرار دارد. در بین بازارهای اروپایی، بریتانیا با ۴۰ درصد پیشتاز است و پس از آن آلمان با ۲۶ درصد، سوئیس با ۶.۳ درصد، ایتالیا با ۵.۱ درصد و فرانسه با ۳ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و عربستان سعودی هم از دیگر بازارهای بزرگ این سوپر شاسی‌بلندها هستند.

موقعیت منحصربه‌فرد پوروسانگوئه در بازار

با توجه به اطلاعات و تصاویر رسمی که توسط فراری منتشر شده است، به نظر می‌رسد پوروسانگوئه پتانسیل بالایی برای فروش داشته باشد. اول اینکه پوروسانگوئه بیشتر یک خودروی اسپرت چهاردر و نه یک فراری کاملاً متفاوت است و بنابراین همسویی بیشتری با دیگر محصولات این برند ایتالیایی دارد. علاوه بر این، برخلاف رقبای مستقیم، فراری تصمیم گرفته بیشتر روی پرفورمنس تمرکز کند تا کارایی و به همین دلیل پوروسانگوئه با فضای کابین محدود، داشتن فقط چهار صندلی و توزیع وزن متمرکز بر عقب، بیشتر یک خودروی اسپرت است تا یک کراس‌اوور کاربردی. این یعنی بین پوروسانگوئه و دیگر محصولات فراری شباهت‌هایی بیش از آنچه فکر می‌کنید وجود دارد. به همین دلیل، به اعتقاد ما این فراری جدید باقدرت وارد سگمنت شاسی‌بلندهای فوق لوکس می‌شود و به بازیگری جدی در این بخش محبوب و پرسود تبدیل خواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
8 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.