پرتاب موفق ۳۴ ماهواره جدید وان وب: تلاش برای رقابت با استارلینک اسپیس ایکس

پرتاب موفق ۳۴ ماهواره جدید وان وب: تلاش برای رقابت با استارلینک اسپیس ایکس

وان وب می‌خواهد همانند پروژه استارلینک شرکت اسپیس ایکس، اینترنت ماهواره‌ای را در اختیار کاربران قرار دهد. این کمپانی برای دستیابی به این هدف هرچند وقت یکبار تعدادی ماهواره را روانه مدار می‌کند که در جدیدترین تلاش، ۳۴ ماهواره به فضا ارسال کرده است.

کمپانی بریتانیایی وان وب پرتاب موفق ۳۴ ماهواره اینترنتی به مدار زمین را تایید کرده که تعداد کلی ماهواره‌های آن را به عدد ۲۸۸ می‌رساند. به گفته وان وب، با ارسال این ماهواره‌ها این کمپانی در مسیر ارائه سرویس اینترنت جهانی‌اش در سال ۲۰۲۲ قرار می‌گیرد؛ سرویسی که با ۶۴۸ ماهواره خدمت‌رسانی می‌کند.

وان وب امیدوار است که تا پایان سال جاری میلادی سرویسش را به صورت آزمایشی در برخی مناطق کانادا و آلاسکا آزمایش کند.

ماهواره‌های وان وب توسط راکت سویوز شرکت «آریان اسپیس» از ایستگاه فضایی «بایکونور» قزاقستان پرتاب شدند.

وان وب در بیانیه مربوط به این پرتاب از افزایش علاقه شرکت‌های مخابراتی، ارائه‌کنندگان سرویس‌های اینترنتی و دولت‌ها برای استفاده از سرویس این کمپانی خبر داده. این شرکت می‌خواهد با ماهواره‌هایش اینترنت را با تاخیر پایین و سرعت بالا در اختیار کاربران جهان قرار دهد.

اولین ماهواره‌های وان وب در فوریه ۲۰۱۹ روانه فضا شدند و تقریبا یکسال بعد، دومین محموله از ماهواره‌های این کمپانی در مدار مستقر شدند. از آن زمان تا به امروز، این کمپانی تعداد تقریبا بالایی ماهواره را در مدار مستقر کرده است.

در حالی وان وب می‌خواهد با استارلینک اسپیس ایکس رقابت کند که شرکت ایلان ماسک مدت‌هاست آزمایش عمومی اینترنت ماهواره‌ای خود را در بسیاری از کشورها شروع کرده. این کمپانی ۱۷۰۰ ماهواره در مدار زمین دارد و تعداد کاربران جهانی‌اش هم به ۹۰ هزار نفر رسیده است.

اسپیس ایکس به پرتاب ماهواره‌های استارلینک ادامه می‌دهد و همین موضوع می‌تواند در آینده برای سایر فضاپیماها دردساز شود. طبق گزارشی جدید، مسئول بیش از ۵۰ درصد رویارویی‌هایی نزدیک در مدار زمین، ماهواره‌های استارلینک هستند.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.