هفت سنگ این هفته را با شادو فایت 4 (Shadow Fight) آغاز میکنیم که اندک اندک، دارد از راه میرسد. استودیوی نِکی (Nekki) چند وقت پیش و در توییتر از ساخت بازی پرده برداشت و نکته اینجاست برخلاف همیشه که شادو فایتها شماره دار بودند، شادو فایت بعدی با اسم شادو فایت 4 شناخته نمیشود و جای آن سازنده تصمیم گرفته اسم بازی را Shadow Fight Arena بگذارد.
علتش هم تا اینجا که اطلاعات اولیه منتشر شدهاند، مشخص است. در واقع شادو فایت آرنا بیشتر از اینکه یک بازی جدید باشد، نسخه تکامل یافته شادو فایت 3 است و این بار بازیکنها جای نبردهای تک نفره با هوش مصنوعی، سه به سه و همزمان با یکدیگر مبارزه میکنند.
- نگاهی به بهترین بازیهای موبایل در سال ۲۰۲۰
- هفت سنگ؛ با عجیبترین کال آو دیوتی روی موبایل آشنا شوید
- معرفی بازی Crash Bandicoot Mobile؛ کراش و جهانهای موازی
نِکی در Shadow Fight Arena آمده و سعی کرده یکی از بزرگترین مشکلات شادو فایت 3 (نبود قابلیت رقابت همزمان با بازیکنها) را در شادو فایت آرنا حل کند و حالا اینکه سازنده چهقدر در این مسیر موفق خواهد بود را باید صبر کنیم و با عرضه نسخه نهایی بازی ببینیم.
البته هسته اصلی گیم پلی شادو فایت 3 خودش جذاب است و ویژگی که بازی را از نفس انداخت به سیستم درآمدزایی بد و همین نبود رقابتهای همزمان برمیگشت. اگر نِکی قرار باشد این مشکلات را در آرنا برطرف کند، این بازی را از همین الان میتوانیم یکی از مورد انتظارهای امسال بنامیم.
در کنار نِکی، الکترونیک آرتز هم بالاخره سکوتش نسبت به نسخه موبایل اپکس لجندز (Apex Legends) را شکست و مشخص شد که این بازی اواخر سال قرار است به صورت محدود عرضه شود.
با توجه به اینکه اپکس لجندز شروعی رکوردشکنانه روی پلتفرمهای خانگی داشت و در حال حاضر وضعیت خیلی خوبی را سپری میکند، انتظار میرود نسخه موبایل بازی رقیبی جدی برای فورتنایت و پابجی موبایل باشد.
نکته: اگر در دانلود هر کدام از بازیها مشکلی داشتید، پیشنهاد میشود مطلب «راهنمای روش های دانلود از گوگل پلی؛ چگونه اپ ها را بدون مشکل دریافت کنیم؟» را مطالعه کنید.
Pascal’s Wager
- بازی آفلاین است
عجب ماه خوبی برای اندرویدیها بود. در شروعش که Dead Cells را داشتیم و حالا هم در پایانش نوبت به Pascal’s Wager رسیده است، بازی که به اعتقاد خیلیها با کیفیتترین کلون دارک سولز/بلادبورن بهحساب میآید.
در Pascal’s Wager بازیکن به یک ماجراجویی بیست ساعته قدم میگذارد و همانند بقیه اکشنهای نقش آفرینی با استفاده از اسلحهها و آیتمهای مختلفی که در این راه به دست میآورد، باید سعی کند در دنیای تاریک بازی زنده بماند.
Let's Create! Pottery 2
- بازی آنلاین است
Let's Create! Pottery در دورانی که بازیهای موبایلی تازه داشتند اوج میگرفتند، تجربهای را به وجود آورد که تنها با صفحات لمسی ممکن بود و به همین خاطر هنوز که هنوز است میشود از آن لذت برد.
Let's Create! Pottery 2 به عنوان قسمت دوم این بازی که بعد از هشت سال از راه رسیده، هرچند به اندازه قسمت اولش دیگر منحصر به فرد نیست اما با تغییرات گرافیکیاش سعی کرده یک تجربه بروزتر و البته اجتماعیتر ارائه بدهد.
حالا منظور از اجتماعیتر چیست؟ هسته اصلی گیم پلی بازی مشابه قبل بوده و در اینجا نیز به کمک صفحه لمسی باید سفالگری کنید اما بزرگترین تفاوت بازی اینجاست که در اینجا ساختههای خود را میتوانید با بقیه به اشتراک گذاشته و لایک بگیرید. مثل یک شبکه اجتماعی.
SpongeBob: Krusty Cook-Off
- بازی آنلاین است
راستش را بخواهید SpongeBob: Krusty Cook-Off چیز جدیدی برای ارائه ندارد، همان چیزهایی که در بقیه بازیهایِ مدیریتِ غذاخوری دیده بودیم اینجا هم هستند.
باید با ترکیب مواد مختلف، غذایی که مشتریان میخواهند را بپزید (ظاهرا رستورات خرچنگ دیگر فقط همبرگر درست نمیکند)، سالن رستوران را بزرگتر کنید، صندلیها را آنطور که دوست دارید بچینید و حتی لباس باب اسفنجی را تغییر دهید.
پس با وجود این هسته گیم پلی تکراری را چرا باید به سراغ SpongeBob: Krusty Cook-Off رفت؟ جوابش مشخص است، خود باب اسفنجی و پیاده سازی خوب دنیای این کارتون در بازی.
Johnny Trigger: Sniper
- بازی آفلاین است
Johnny Trigger: Sniper به اندازه قسمت قبلیاش ایده جذابی ندارد ولی همچنان میتواند سرگرمکننده باشد، چون روی یک تجربه اکشن کژوال دست گذاشته است. در بین بازیهای موبایلی که به ایده تک تیراندازی پرداختهاند، کم پیش میآید عناوینی را پیدا کرد که گیم پلی را برپایه صفحه عمودی طراحی کنند.
بازی با دست گذاشتن روی این ویژگی و البته سرعت بالایی که مراحلش دارد، توانسته گلیم خودش را از آب بیرون بکشد. در Johnny Trigger: Sniper هر مرحله چندین هدف به بازیکن داده میشود و بازیکن هم وظیفه دارد تا آنها را از بین ببرد.