نگاهی به هلو؛ اپلیکیشنی برای یادگیری ۱۰ زبان زنده دنیا

نگاهی به هلو؛ اپلیکیشنی برای یادگیری ۱۰ زبان زنده دنیا

گیمیفیکیشن یا به فارسی بازی‌وار‌سازی  اثبات کرده که می‌تواند در تفهیم پیچیده‌ترین موضوعات به زبان ساده موفق باشد. اگر یادگیری یک زبان جدید را هم موضوعی نسبتا سخت در نظر بگیریم، تأثیر گیمیفیکیشن در آسان‌تر شدن این کار بسیار محسوس می‌شود.

اپلیکیشن ایرانی هلو که امروز معرفی می‌کنیم برای آموزش ۱۰ زبان زنده دنیا همین رویه را در پیش گرفته تا از یادگیری زبان تجربه‌ای سرگرم‌‌کننده و شیرین داشته باشید.

محصول جدید تیم ماوی آمده که زبان‌های انگلیسی (?? آمریکایی و ?? بریتانیایی)، ترکی استانبولی، آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، روسی، اسپانیایی، عربی و سوئدی را در قالب درس‌های کوتاه روزانه به شما آموزش بدهد؛ زبان‌هایی که می‌توانید در لحظه دلخواه بین تک تک آن‌ها سوییچ کنید و با هدفگذاری در یادگیری به سطوح بالاتر برسید.

هلو مثل بسیاری از اپلیکیشن‌های مشابهش در آموزش زبان، روی دایره لغات شما کار می‌کند. بنابراین دسته‌بندی‌های گوناگونی در نظر گرفته که با ورود به هر کدام کلمات مختلفی را یاد بگیرید. غذا و نوشیدنی، حمل و نقل، خرید، آب و هوا، اعداد، شهر و ... دسته‌بندی‌های موضوعی هلو هستند که نیازهایتان برای داشتن یک مکالمه معمولی روزمره را پوشش می‌دهند.

هر کدام از این دسته‌بندی‌ها چند سطح مختلف دارند که از آسان‌ترین کلمات شروع شده و به سخت‌ترین‌ها ختم می‌شوند. در واقع مکانیزم پیشرفت در هلو به گونه‌ای طراحی شده که از پایین‌ترین سطح و ابتدایی‌ترین کلمات، به لغات پیچیده‌تر برسید و این گونه دایره لغات‌تان را تقویت کنید. تمام این کلمات را هم به شیوه بازی کردن یاد می‌گیرید تا همیشه برای یادگیری اشتیاق داشته باشید.

اما اگر احساس می‌کنید که این مکانیزم و محیط اپلیکیشن را قبلا جای دیگری دیده بودید، اشتباه نکرده‌اید. الگوی مستقیم هلو در طراحی اپلیکیشن Drops، برترین اپ سال ۲۰۱۸ از نگاه گوگل پلی بوده. این الگوبرداری را در جای جای اپلیکیشن می‌توانید ببینید؛ چه در رابط کاربری، چه در دسته‌بندی‌ها و چه در روندی که برای یادگیری زبان طی می‌کنید.

حتی نحوه یاد دادن لغات که در قالب بازی و سرگرمی انجام می‌شود و صدای تلفظ کلمات هم عینا از روی دراپس برداشته شده و هیچ تفاوتی با نمونه خارجی مشاهده نخواهید کرد و در واقع می‌توان گفت که تیم سازنده در شیوه آموزشی هلو خلاقیت چندانی به خرج نداده است.

اگر چه تقلید محض هیچ وقت موضوع خوشایندی نبوده و نیست، اما نمی‌توان این موضوع را کتمان کرد که هلو در تقلید از دراپس عملکرد قابل قبولی داشته و حتی ارزش‌های افزوده‌ای را هم در این کار برای مخاطبین ایرانی به ارمغان آورده است. به عنوان مثال، یکی از محدودیت‌های دراپس برای استفاده‌کنندگان ایرانی این است که کلمات را به فارسی ترجمه نمی‌کند.

اما این یکی از مزایای هلو است که با آموزش هر کلمه، ترجمه فارسی آن را هم در اختیارتان می‌گذارد. نکته بعدی مشکل بسیار آزاردهنده تبلیغات دراپس است که هر چند دقیقه یک بار نسخه پریمیوم اپلیکیشن را تبلیغ می‌کند. خرید نسخه پریمیوم هم همانطور که می‌دانید، برای بسیاری ممکن نیست یا اگر هست به سختی انجام می‌گیرد.

اپلیکیشن هلو این موضوع را با پرداخت درون برنامه‌ای ریالی برطرف کرده هر چند برای آزادسازی محتوا در اپ شما را به اجبار وادار به پرداخت هزینه نمی‌کند. واحد پول رایج این اپلیکیشن «هلو» است. هر چقدر هلوی بیشتری داشته باشید، زمان بیشتری را می‌توانید در اپلیکیشن بگذرانید و زبان یاد بگیرید. این هلوها را هم می‌توانید به صورت بسته‌های پولی بخرید، یا با پیشرفت روزانه در اپلیکیشن به شکل هدیه بدست آورید.

با همین رویه، هلو در جلب رضایت مخاطبین خود موفق بوده و دریافت امتیاز کامل در کافه بازار هم مؤید همین موضوع است. همچنین به گفته تیم توسعه‌دهنده قرار است در آینده قابلیت‌هایی به اپلیکیشن اضافه شوند تا از حضور در محیط آن رضایت بیشتری داشته باشید.

«علی اسدی» مدیر مجموعه ماوی در گفتگو با دیجیاتو  اعلام کرد که طی چند ماه آینده زبان‌های محلی ایرانی مثل کردی، گیلکی، ترکی آذری و ... هم به فهرست زبان‌های هلو اضافه می‌شوند که در این صورت هلو به یکی از متمایزترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان ایرانی تبدیل خواهد شد. همچنین رقابت‌های آنلاین هم در راهند تا با شرکت در چالش‌ها انگیزه بیشتری برای تقویت زبان خود داشته باشید.

ضمنا هلو تا یک ماه آینده زبان‌های هندی، چینی، ژاپنی، کره‌ای، پرتغالی، نروژی، لهستانی، مجارستانی، دانمارکی، هلندی، عبری، ایسلندی، اندونزیایی، تایلندی و ویتنامی را هم به فهرست ده زبان فعلی اضافه خواهد کرد.

اپلیکیشن هلو به صورت رایگان برای اندروید منتشر شده و به گفته سازنده، نسخه iOS نیز در دست توسعه قرار دارد که انتشار آن از طریق شبکه‌های اجتماعی اپلیکیشن اطلاع‌رسانی می‌شود. اگر قصد تقویت زبان خود را دارید یا دوست دارید زبان‌های جدیدی یاد بگیرید، شاید بد نباشد که نیم نگاهی به اپلیکیشن هلو داشته باشید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.