لندکروزرهای نسل جدید، با بدنهی وانت تولید نمیشوند. این شرایط فرصت خوبی برای یک کارگاه تیونینگ عراقی بوده است تا تویوتا لندکروزر مدل ۲۰۲۰ را با سیستم ۶ چرخ و بدنه پیکاپ عرضه کند.
سایت عرب جیتی (ArabGT.Com) و صفحه یوتیوب آن، پیشگام در معرفی خودروهای خاص و سفارشی مرتبط با کشورهای عربی هستند. این مجموعه، بهتازگی سراغ یک دستگاه لندکروزر تکنمونه رفته که علاوهبر بدنهی پیکاپ، دارای سیستم ۶ چرخ است.
تولید لندکروزر وانت با طراحی کلاسیک نسل J70، هنوز در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله استرالیا ادامه دارد. این مدل، سال ۱۹۸۴ معرفی شد و مورد توجه بازار جهانی، خصوصا ارتشهای مختلف قرار گرفت. نسلهای بعدی تویوتا لندکروزر، شامل J200، J100، J800 و J300 امروزی، با بدنهی وانت پیکاپ عرضه نشدند. از سویی دیگر، نسخههای وانت J70 که هماکنون تولید میشوند؛ باوجود سیستم دو دیفرانسیل و تواناییهای فنی قابل قبول، فاقد امکانات لوکس و اتاق جادار مشابه لندکروزرهای مدرن هستند.
احتمالا مهمترین دلیل تویوتا برای عدم عرضهی لندکروزرهای امروزی با بدنهی پیکاپ، ابعاد و هزینههای این خودرو باشد. باوجود مدلهای مختلف از وانتهای تویوتا، مثل هایلوکس، تاکوما و توندرا در ابعاد متنوع، تولید یک پیکاپ غول آسا با بدنهی لندکروزر، چندان منطقی به نظر نمیرسد. همچنین آستانه قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار دلاری لندکروزر، مانع بزرگی برای فروش نسخهی وانت آن است.
براساس اطلاعات منتشر شده، حسین التمیم سازندهی تنها لندکروزر J200 دنیا، با بدنهی پیکاپ و ۶ چرخ است. این مهندس خوشفکر و البته متمول عراقی در شهر بصره زندگی میکند. نتیجهی پروژه، لندکروزر وانت از سری LC200 با سیستم دو دیفرانسیل استاندارد است که همراه دو چرخ غیرمحرک اضافی، ظاهری منحصر به فرد پیدا کرده است.
شاید از دیدگاه مهندسی با وجود پیشرانه و تجهیزات فنی استاندارد تویوتا، امتیاز خاصی برای تواناییهای حسین التمیم قائل نباشیم؛ اما نباید فراموش کنیم که این مهندس عراقی، تغییراتی گسترده در بدنهی خودرو ایجاد کرده و محصولی تحسین برانگیز برای علاقهمندان طبیعتگردی عرضه کرده است. مثلا گوشههای سپر، خمیده شده تا مانور در شیبهای تند، سادهتر شود. نورافکنهای LED در نزدیکی جلوپنجره هم، برای رانندگی در شب راهگشا هستند. از دیگر تغییرات جالب توجه خودرو، میتوان به خروجی اگزوز ویژه، ورودی هوای بیرون کاپوت با ارتفاع از سطح بدنه، سیستم تعلیق بهینهسازی شده با افزایش ارتفاع همراه چراغ عقب اختصاصی و تمام LED اشاره کرد.
در فضای داخلی هم، لندکروزر وانت حسین التمیم، بسیار لوکس و نزدیک به محصولات شرکتهای تیونینگ طراز اول جهان است. رکاب جمعشونده برقی برای ورود به کابین، نمایشگرهای بزرگ جهت سرگرمی سرنشینان عقب، صندلیهای چرم دستدوز، نمایشگر اضافی روی داشبورد برای سرنشین کنار راننده، فرمان ویژه با LED نشاندهندهی دور موتور، سقف ستارهای (Starlight) الهام گرفته از رولزرویسهای سفارشی و سیستم بستن درها به صورت اتوماتیک بیصدا، امکانات اضافه شده به خودرو هستند.
قیمت و هزینهی ساخت لندکروزر وانت LC200 در عراق، مشخص نیست. هرچند که این خودرو ۶ چرخ، با پیشرانهی ۵/۷ لیتر استاندارد و بدون سیستم سه دیفرانسیل تولید شده؛ اما مورد توجه و تحسین رسانههای خودرویی در کشورهای مختلف قرار گرفته است.