نقاط قوت و ضعف جیپ رانگلر ۲۰۱۸

جیپ رانگلر اسطوره‌ای از دیرباز خودرویی خشن و سرسخت بوده اما نسخه جدید این خودرو که کد JL را با خود همراه دارد پولیش خورده تر از هر زمان دیگری است!

با طراحی منحصربه‌فردی که در طول چندین دهه قابل شناسایی بوده، شاسی‌بلند محبوب آمریکایی بازهم می‌رود که دل خریداران وفادار را برباید؛ اما فیات-کرایسلر با مدرن سازی این خودرو و بهتر کردن دینامیک رانندگی سعی در گسترده کردن دایره خریداران داشته و این را هم باید بگوییم که جیپ بدون قربانی کردن توانایی‌های همیشگی این خودرو بر تجهیزات آن افزوده است. مدل سال ۲۰۱۸ رانگلر دارای بهبودهای فراوانی است که آن را رقابتی‌تر از هر زمان دیگری نشان می‌دهد.

در ادامه مهم‌ترین نقاط قوت و ضعف این خودرو را خدمت شما عزیزان تقدیم می‌کنیم.

 

نقاط قوت

توانایی آفرود بالا:

رانگلر در این بخش اصلاً کمکی نیاز ندارد اما تریم صحرای رانگلر ۲۰۱۸ دارای جعبه انتقال دو سرعته با سیستم چهار چرخ محرک تمام‌وقت است. این سیستم باعث می‌شود حالت “تنظیم کن و فراموش کن!” برای رانندگانی ایجاد شود که ترجیح می‌دهند دنده‌ها را در هر زمانی درگیر نکنند. زاویه حمله نسل جدید این خودرو ۴۴ درجه است که ۲ درجه بهتر از نسل قبلی می‌باشد. زاویه فرار نیز بهبود ۲ درجه‌ای داشته و به ۳۷ درجه رسیده است. ارتفاع خودرو از سطح زمین نیز چند میلی‌متری بیشتر شده است که البته در تریم روبیکان بیشتر از سایر نسخه‌ها هم هست.

قوای محرکه جدید:

پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربوی جدید بخشی از جذابیت‌های نسل جدید رانگلر است. این پیشرانه که از سیستم هیبریدی کمک می‌گیرد قدرت ۲۶۸ اسبی داشته و واحد الکتریکی آن می‌تواند باعث توقف انتقال سوخت به پیشرانه در زمان توقف شود؛ اما اواخر سال جاری نیز پیشرانه ۶ سیلندر ۳ لیتری قدرتمند با ۲۶۰ اسب بخار قدرت نیز به سایر نسخه‌ها ملحق خواهد شد. جیپ همچنین گفته که این خودرو برای اولین بار با پیشرانه پلاگین هیبریدی نیز ارائه خواهد شد. تمامی مدل‌های این خودرو به‌صورت استاندارد از سیستم استارت/استاپ بهره برده و پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۶ لیتری پنتاستار قبلی هم‌اکنون قدرت ۲۸۵ اسبی داشته و به عنوان مدل پایه مطرح است. این پیشرانه می‌تواند به یک گیربکس ۶ سرعته دستی یا ۸ سرعته اتوماتیک جدید متصل شود. دیگر پیشرانه‌ها تنها با گیربکس اتوماتیک ارائه می‌شوند.

فرایند آسان‌تر باز شدن سقف:

سقف نرم رانگلر ۲۰۱۸ هم‌اکنون فاقد زیپ‌های پیچیده مدل قبلی بوده و بسیار سریع‌تر از قبل باز و بسته می‌شود. همچنین گزینه سقف نرم برقی هم در مدل‌های چهار درب روبیکان و صحرا ارائه می‌شود که دید کاملی از آسمان را ارائه می‌کند. جدا کردن شیشه‌های عقب هم‌اکنون بسیار آسان‌تر است.

تجهیزات استاندارد راضی کننده:

دوربین پشتی، استارت دکمه‌ای، کروز کنترل، دستیار شروع به حرکت در سربالایی و ۵ پورت USB تنها بخشی از لیست تجهیزات استاندارد رانگلر پایه هستند. مهندسان جیپ همچنین با تهیه ابزاری استاندارد جدا کردن درب‌ها را بسیار آسان‌تر کرده‌اند. سیستم اطلاعات سرگرمی نیز بسته به تریم انتخابی دارای صفحات نمایش ۷ یا ۸.۴ اینچی است. مدل‌های پایه البته دارای صفحه لمسی ۵ اینچی بوده و در تریم های گوناگون ارتباطات اپل کارپلی و اندروید اتو وجود دارد.

بهبود سواری خودرو در جاده:

یک کارشناس آفرود می‌گوید راندن رانگلر در جاده دیگر خواب‌آور نیست زیرا احتمالاً بزرگ‌ترین تغییر نسل جدید این خودرو به تجربه رانندگی آن مربوط می‌شود. بهبود تنظیمات سیستم تعلیق و بدنه‌ای آئرودینامیک تر باعث شده‌اند رانگلر در اکثر جاده‌ها پایدار باشد و میزان صدای جاده و لاستیک‌ها نیز به‌طور قابل‌توجهی کمتر شده است. همچنین رانگلر جدید کم‌مصرف‌تر از نسل قبلی است.

 

نقاط ضعف

گران‌تر شدن:

همه این بهبودها باعث افزایش قیمت پایه رانگلر ۲۰۱۸ شده‌اند. این خودرو در مقایسه با نسل قبلی ۳ هزار دلار گران‌تر است. نسخه چهار درب روبیکان بدون آپشن ها قیمتی بالاتر از ۴۰ هزار دلار دارد.

قابلیت اطمینان سؤال‌برانگیز فیات-کرایسلر:

این خودروساز از نظر امتیازات میزان قابلیت اطمینان شرایط خوبی ندارد. انتظار نداریم این نسل از رانگلر تغییر قابل‌توجهی نسبت به قبل داشته باشد.

منبع: autoguide

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.