مقایسه نسل جدید و قدیم مزدا ۳

آیا تاکنون متوجه شده‌اید که خودروسازان در تولید نسل‌های جدید هاچبک های جمع‌وجور اسپورت اقدام به ساختارشکنی در بحث طراحی ظاهری نمی‌کنند؟ دلیل این کار حضور خودروها در یک کلاس بسیار مهم است چراکه شما واقعاً نمی‌توانید ریسک‌های طراحی بزرگی را به جان خریده و خریداران سنتی را از خود برانید.

در واقع می‌توان گفت جدای از هوندا سیویک، هیچ خودروی دیگری در این کلاس نیست که ظاهر گیرا و باابهتی داشته باشد، خواه در بازار آمریکا باشد یا در بازار اروپا.

البته بحث ما اکثراً درباره‌ی هاچبک های جمع‌وجور اروپاست جایی که کلاس این خودروها حسابی داغ بوده و البته محصولات لوکسی همچون ب‌ام‌و سری ۱، مرسدس A کلاس، آئودی A3 و ولوو V40 هم عرضه می‌شوند.

محصولات غیر لوکس این کلاس شامل خودروهایی همچون فولکس‌واگن گلف، اوپل آسترا، فورد فوکوس، پژو ۳۰۸، رنو مگان، سئات لئون، کیا سید و هیوندای i30 هستند که همگی روی طراحی یا فضای کابین و بار تمرکز دارد. حتی سئات لئون که دومین نسل آن کاملاً متمایز طراحی شده بود هم‌اکنون از نظر استایل خیلی به چشم نمی‌آید.

به این ترتیب اگر شما خواهان خودرویی خاص‌تر باشید اساساً سیویک را مدنظر خواهید داشت و شاید هم نگاهی به تویوتا کرولا ۲۰۱۹ بیندازید.

اما اگر به دنبال یک هاچبک جدید و اسپورت باشید احتمالاً بهترین روش صبر کردن تا زمان رسیدن مزدا ۳ کاملاً جدید است که کافی است به آن نگاه کنید! در این خودرو از زبان طراحی کودو استفاده شده و وفاداری زیاد خودرو به کانسپت کای را نشان می‌دهد.

نسل جدید مزدا ۳ در مقایسه با نسل قبلی بااحساس‌تر به نظر می‌رسد. شاید چسباندن نشان آلفارومئو روی این خودرو احساس بیشتری ایجاد کند مخصوصاً اگر به خودرو از زاویه‌ی سه‌چهارم عقب نگاه کنید پی به طراحی زیبای مزدا ۳ خواهید برد.

نمای جلوی این خودرو تفاوت زیادی با قبل نداشته اما تمامی خطوط و خیزها تیزتر شده‌اند.

کابین هم ساختارشکنی نکرده است. این خودروساز ژاپنی از روش “به چیزی که خراب نشده دست نزن” استفاده کرده و البته به منظور ایجاد ظاهری لوکس‌تر از متریال بهتر سود برده است. ویژگی‌هایی همچون صفحه‌نمایش ۸.۸ اینچی، غربیلک فرمان جدید، استراحت گاه دست جدید، نگه‌دارنده‌های فنجان تغییر مکان یافته و… از جمله شاخصه‌های کابین می‌باشند.

و به سیستم‌های کمک‌راننده می‌رسیم که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به هشدار ترافیک جلو و سیستم کروز و ترافیک اشاره کرد که اولی خودروهای پیش رو در تقاطع‌ها را تشخیص داده و دومی می‌تواند به‌صورت خودکار عملکردهای گاز، ترمز و فرمان را به دست گیرد.

دو نسخه از نسل جدید مزدا ۳ وجود دارد اما تنها یکی از آن‌ها دارای نمای عقب منحصربه‌فرد بوده و قطعاً این برای مدل چهار درب نیست.

مزدا ۳ سدان جدید اگرچه از نظر فنی مقدم بر نسل پیشین است اما تفاوت قابل‌توجهی با نسل قبل ندارد. حتی با وجود خودروهایی همچون فولکس‌واگن جتا، فورد فوکوس سدان، رنو مگان سدان و اشکودا اوکتاویا، نمی‌توان مزدا ۳ سدان را خیلی برجسته دانست. البته اگر نظرتان مخالف ما باشد باید گفت مزدا ۳ سدان به اندازه‌ی کرولا سدان جدید برجسته نبوده و قطعاً در مقایسه با رنو مگان چهار درب خیلی جلب‌توجه نمی‌کند.

اما آیا مزدا ۳ جدید بهبود قابل‌توجهی نسبت به نسل پیش نشان می‌دهد یا اینکه همچنان به ویژگی‌های اصلی نسل قبل وفادار بوده است؟

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
7 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.