مقایسه سدان‌ های مطرح سری ۳ ب‌ ام‌ و، کلاس C مرسدس و جگوار XE

مقایسه سدان‌های مطرح سری ۳ ب‌ام‌و، کلاس C مرسدس و جگوار XE

نسل جدید ب‌ام‌و سری ۳ با تمام قوا وارد میدان شده و به دنبال شکست مرسدس بنز C کلاس و جگوار XE می‌باشد.

شاید شاسی بلندها جزو عزیزترین محصولات خودروسازان باشند اما کاربران خودروهای سواری هنوز هم به دنبال سدان های اجرایی جمع‌وجوری هستند که سواری خوبی هم داشته باشند و اینجاست که به گل سر سبد بازار یعنی ب‌ام‌و سری ۳ می‌رسیم.

در طول ۴۳ سال و ۶ نسل گذشته، این خودرو به سنگ محک کلاس خود تبدیل شده و حالا هم نسل جدید آن وارد بازار شده است.

این واقعاً خبر بزرگی است زیرا معرفی نسل جدید سری ۳ خیلی زود به زود اتفاق نمی‌افتد بنابراین خودروی جدید پتانسیل دگرگونی این کلاس را دارد. پیشروی فعلی این کلاس مرسدس C کلاس است که سال پیش نونوار شد. این خودرو پیشرفته‌تر از هر زمان دیگری بوده بنابراین ب‌ام‌و با رقیب سرسختی روبروست.

زمانی که جگوار XE در سال ۲۰۱۵ عرضه شد باید به رقابت با سنگ محک دینامیکی این کلاس یعنی سری ۳ می‌پرداخت. جگوار هم هیجان سواری فوق‌العاده‌ای دارد بنابراین سری ۳ در این بخش هم رقیب قدرتمندی دارد.

اما نسل جدید سری ۳ قول داده در همه‌ی بخش‌ها خودروی بهتری باشد و تکنولوژی بیشتر، تجربه‌ی رانندگی بهتر، فضای کابین و بار جادارتر و حتی سواری بهتری را ارائه نماید.

  • ب‌ام‌و سری ۳
مدلب‌ام‌و ۳۲۰d Sport Auto
قیمت (پوند)۳۸۲۰۰
پیشرانه۴ سیلندر ۲ لیتری دیزلی ۱۸۷ اسب بخاری
شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه)۶.۶
مصرف سوخت (لیتر در هر صد کیلومتر)۶
مالیات جاده‌ای سالانه (پوند)۱۴۰

 

نسل هفتم سری ۳ که با کد G20 شناخته می‌شود از پلتفرمی جدید، پیشرانه‌های پیشرفته، شاسی بهبود یافته و حتی سیستم اطلاعات سرگرمی سطح بالا سود می‌برد. بیایید ببینیم این خودرو چه در چنته دارد.

طراحی و مهندسی

همانند تمامی سدان ها و شاسی بلندهای بزرگ ب‌ام‌و، این نسل سری ۳ از معماری CLAR استفاده می‌کند. به عنوان نتیجه، وزن خودرو تا ۵۵ کیلوگرم کاهش یافته و در عین حال استحکام پیچشی آن ۵۰ درصد افزایش یافته است.

این خودرو از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری دیزلی با قدرت ۱۸۷ اسب بخار و گشتاور ۴۰۰ نیوتون متر استفاده می‌کند. یک جفت توربو نیز وجود دارند که یکی از آن‌ها در دورهای پایین به منظور کاهش تأخیر توربو و بهبود پاسخ میدونی گاز وارد مدار می‌شود درحالی‌که توربوی دوم بزرگ‌تر بوده و در دورهای بالاتر باعث ایجاد قدرت بیشتر می‌شود.

قدرت پیشرانه هم از طریق گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک ب‌ام‌و به چرخ‌های عقب فرستاده می‌شود. البته سیستم چهار چرخ محرک هم به‌صورت سفارشی وجود دارد.

اگرچه نسل جدید این سدان آلمانی از پلتفرم CLAR استفاده می‌کند اما برخلاف سری ۵ و ۷، سری ۳ از سیستم تعلیق دوبل جناغی استفاده نکرده بلکه در جلو از تنظیمات ارزان‌تر مک فرسون و در عقب از تنظیمات چند اتصالی سود برده است.

یکی از تکنولوژی‌های جدید این خودرو سیستم تعلیق بسته به ارتفاع است که به وزن خودرو واکنش نشان داده بنابراین زمانی که خودرو پر از سرنشین و وسایل باشد دامپرها عملکرد متفاوتی خواهند داشت و زمانی که راننده تنها باشد دامپرها نرم‌تر خواهند شد. به‌صورت سفارشی هم می‌توان دامپرهای تطبیقی را سفارش داد.

داخل کابین و زیر پوست خودرو هم بهبودهای فراوانی رخ داده است. در کابین شاهد طراحی نوینی هستیم که مدرن‌تر به چشم می‌آید. تکنولوژی‌های پیشرفته‌ی زیادی هم در سری ۳ جدید وجود دارد و البته کیفیت متریال بکار رفته نیز بهتر شده است. در واقع سری ۳ جدید همچون سری ۵ کوچک‌تر جلوه می‌کند.

از جمله تجهیزات استاندارد این خودرو می‌توان به ناوبری، داشبورد دیجیتال، اپل کارپلی، حسگرهای پارک، دوربین دنده‌عقب، چراغ‌های LED، صندلی‌های چرمی گرم شونده، ترمز خودکار، سیستم تعلیق و کیت بدنه‌ی M و سیستم تهویه مطبوع اشاره کرد.

سواری و رانندگی

سه خودروی حاضر در تست از نظر پرفورمنس تقریباً در سطح مشابهی قرار دارند. البته نباید اجازه داد شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۸.۲ ثانیه‌ای جگوار شما را گول بزند زیرا دلیل این کار زمین خیس و گیربکس خودرو بوده است. سری ۳ شتاب ۶.۶ ثانیه‌ای داشته که یک‌دهم ثانیه بیشتر از C کلاس است.

اما تست‌های شتاب بین دنده‌ای نتایج متنوعی در پی داشته‌اند. ب‌ام‌و تقریباً در تمامی تست‌ها بهتر از مرسدس بوده اما در برخی دنده‌ها سریع‌تر از جگوار عمل کرده و در برخی دیگر هم جگوار سریع‌تر بوده است. البته فاصله‌ی بین این سه خودرو کمتر از آن حدی است که بتوان یکی را برتر مطلق دانست.

بنابراین پاسخ خودرو و رفاه آن مهم‌تر خواهد بود و اینجاست که سری ۳ بهتر نشان می‌دهد. تنظیمات توربوی پیشرانه به معنی عدم وجود تأخیر بوده و پاسخ خوبی در برابر فشار میدونی گاز دریافت می‌کنید. گیربکس نیز به بهبود اوضاع کمک می‌کند زیرا به نرمی معکوس داده و هیچ‌گونه تعلل یا ناهنجاری‌ای ندارد. البته در زمان تخت گاز رفتن هنوز هم صدای خاص پیشرانه‌های دیزلی به گوش می‌رسد اما خب کمتر از هر زمان دیگری است. این خودرو در سرعت‌های بزرگراهی آرام و راحت است.

تنظیمات دامپرها هنوز هم سفت هستند و شاید در جاده‌های پرپیچ‌وخم پایداری بیشتری داشته باشند. سری ۳ از نظر پایداری هنوز هم برتر از رقباست. دامپرها احساس نرمی و روانی دارند و به خوبی حرکات بدنه را کنترل می‌کنند.

سری ۳ جدید از نظر چابکی هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. ب‌ام‌و بهترین خودرو برای راننده را در کلاس خود تولید کرده است. فرمان خودرو هنوز هم بی‌روح است اما شاسی توازنی فوق‌العاده بین دینامیک و هیجان برقرار کرده و البته لطمه‌ای به سواری خودرو وارده نشده است.

فضای کابین و بار

فاصله‌ی بین محوری سری ۳ جدید و فاصله‌ی بین چرخ‌های روبرویی آن به ترتیب ۴۱ و ۲۱ میلی‌متر افزایش یافته و بنابراین فضای پا و شانه‌ی بیشتری در کابین وجود دارد. فضای پای این خودرو کمی بهتر از مرسدس بوده و در مقایسه با کابین تنگ جگوار کاملاً بهتر است.

ب‌ام‌و از نظر فضای بار هم بهتر عمل کرده و با ۴۸۰ لیتر برتر از فضای بار ۴۵۵ لیتری مرسدس و جگوار می‌باشد.

در کابین فضای ذخیره‌ای بهتری بکار رفته و فضایی برای نگه‌دارنده‌های فنجان، شارژ بی‌سیم گوشی و… وجود دارد.

مالکیت

ب‌ام‌و در نظرسنجی رضایت مالکان سال ۲۰۱۸ اتو اکسپرس رتبه‌ی ۲۱ را به دست آورده که یک پله پایین‌تر از مرسدس و ۱۱ پله پایین‌تر از جگوار است. البته تکنولوژی ایمنی سری ۳ بسیار بهتر است.

اگرچه این خودرو فعلاً در تست‌های تصادف یورو انکاپ شرکت نکرده اما انتظار داریم نتایج خوبی به دست آورد. سری ۳ جدید به‌صورت استاندارد از ترمز خودکار، هشدار برخورد و هشدار خروج از خط سود می‌برد.

هزینه‌های نگهداری

اکثر خریداران این کلاس از نوع تجاری بوده و اینجاست که مدل ۳۲۰d توجیه‌پذیرتر است. این خودرو از نظر قیمت بین مرسدس و جگوار قرار می‌گیرد اما آلایندگی آن تنها ۱۱۲ گرم در هر کیلومتر است که از نظر مالیاتی تخفیف‌هایی را شامل می‌شود. مالیات این خودرو کمتر از C کلاس و XE می‌باشد.

نظرات آزمایش‌کنندگان: ب‌ام‌و سیستم چهار چرخ محرک را برای این خودرو در نظر گرفته که با قیمت ۱۵۰۰ پوند در دسترس است. این سیستم در مرسدس و جگوار به ترتیب ۱۹۱۰ و ۱۸۰۰ پوند قیمت دارد.

  • مرسدس C کلاس
مدلمرسدس C 220 d AMG Line
قیمت (پوند)۳۹۰۱۶۰
پیشرانه۴ سیلندر ۲ لیتری دیزلی ۱۹۱ اسب بخاری
شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه)۶.۵
مصرف سوخت (لیتر در هر صد کیلومتر)۶.۱
مالیات جاده‌ای سالانه (پوند)۱۴۰

 

نسخه‌ی فیس لیفت C کلاس در برابر جگوار XE و آلفارومئو جیولیا به برتری دست یافته و برترین خودروی کلاس در سال ۲۰۱۸ بوده است. آیا این خودرو همچنان می‌تواند برتری خود را حفظ کند؟

طراحی و مهندسی

اگرچه C کلاس سال پیش به‌روز شده اما هنوز هم از معماری MRA مرسدس استفاده می‌کند. این در حالی است که سری ۳ جدید پلتفرم کاملاً نوینی دارد.

پیشرانه‌ی ۲ لیتری ۱۹۱ اسبی جدید C کلاس جایگزین پیشرانه‌ی ۲.۱ لیتری قبلی شده است. این پیشرانه گشتاور برابری با ب‌ام‌و داشته اما از نظر قدرت دست برتر را دارد.

این خودرو همچنین از گیربکس ۹ سرعته اتوماتیکی استفاده می‌کند که به کاهش مصرف سوخت کمک کرده و همچون دو رقیب دیگر نیز دیفرانسیل عقب است. احتمالاً پیشرانه‌ی دیزلی بهترین گزینه برای خریداران این‌گونه خودروهاست.

یکی از مهم‌ترین تغییرات C کلاس فیس لیفت اضافه شدن سیستم اطلاعات سرگرمی ۱۰.۲۵ اینچی و سیستم ناوبری است. از دیگر تجهیزات استاندارد C کلاس می‌توان به رادیو DAB، صندلی‌های گرم شونده، کروز کنترل، حسگرهای پارک، دوربین دنده‌عقب، سیستم تهویه مطبوع و ترمز خودکار اشاره کرد.

تریم AMG Line همچنین شامل رینگ‌های ۱۸ اینچی آلیاژی، استایل بدنه‌ی اسپورت، ۱۵ میلی‌متر ارتفاع کمتر و صندلی‌های چرمی اسپورت می‌باشد. سیستم تعلیق بادی نیز بخشی از پکیج هندلینگ ۸۹۵ پوندی بوده و باعث انتخاب تنظیمات سواری نرم یا سفت می‌شود.

کابین C کلاس کیفیت ساخت بهتری داشته و طراحی آن یکدست‌تر از جگوار است اما از نظر کیفیت یا ساختار نمی‌تواند با کابین ب‌ام‌و برابری کند. سری ۳ کابین مدرن‌تری داشته و موقعیت راننده در آن بهتر است.

سواری و رانندگی

مرسدس محصولات ریلکس تری تولید می‌کند. هدف جگوار و ب‌ام‌و تولید محصولاتی اسپورت بوده اما C کلاس در عین اینکه سواری خوبی دارد اما می‌خواهد وضعیت راحتی ایجاد نماید.

سیستم تعلیق این خودرو در دست‌اندازها به نرمی عمل کرده هرچند در برخی چاله‌های بزرگ لرزش‌هایی را به کابین وارد می‌کند.

حرکات بدنه‌ی مرسدس بیشتر از رقبا بوده و بنابراین ب‌ام‌و توازن بهتری بین سواری و هندلینگ دارد و حتی راحتی بیشتری از مرسدس داشته و همان زمان سواری هیجان‌انگیزی ارائه می‌کند. مرسدس فرمانی سست و کرخت داشته و وزن مصنوعی آن در حالت‌های اسپورت و اسپورت پلاس هم کمکی به بهبود وضعیت نمی‌کند. موقعیت رانندگی آن هم ارتفاع بالاتری از دو رقیب دیگر دارد.

اما از نظر پرفورمنس خط مستقیم این C کلاس است که بهتر عمل می‌کند. ولی نسبت‌های طولانی‌تر دنده و وزن بیشتر باعث شده مرسدس در شتاب‌های بین دنده‌ای عقب بیفتد.

اگرچه گیربکس ۹ سرعته C کلاس نرم و سریع بوده اما گیربکس ب‌ام‌و دل‌پذیرتر است. نسبت‌های بلند گیربکس مرسدس باعث دور پایین پیشرانه در بزرگراه می‌شود اما هنوز هم از نظر راحتی و آسایش به پای پیشرانه‌ی ب‌ام‌و نمی‌رسد.

فضای کابین و بار

صندوق C کلاس ۴۵۵ لیتر فضا دارد که مشابه جگوار بوده اما کمتر از فضای ۴۸۰ لیتری صندوق سری ۳ است.

داخل کابین هم فضاهای ذخیره‌ای بزرگی وجود دارد. پورت‌های USB هم در کابین دیده می‌شود. کابین C کلاس جادارتر از دو رقیب خود احساس می‌شود. فضای سر و پای زیادی در عقب وجود داشته بنابراین سرنشینان وضعیت راحتی خواهند داشت.

با سفارش پکیج پریمیوم پلاس ۴۹۹۵ پوندی به تجهیزاتی همچون درب صندوق برقی، داشبورد دیجیتال ۱۲.۳ اینچی، شارژ بی‌سیم، سیستم صوتی برمستر و سقف پانورامیک دست خواهید یافت.

مالکیت

اگرچه خریداران از خودروسازانی همچون مرسدس انتظار محصولاتی فوق‌العاده دارند اما این خودرو در نظرسنجی رضایت سال پیش رتبه بیستم را به دست آورد که هنوز هم جا برای کار دارد.

اما با این وجود ایمنی یکی از نقاط قوت C کلاس بوده و ترمز خودکار و حسگر پارک به‌صورت استاندارد وجود دارند. این خودرو ۵ ستاره ایمنی را در سال ۲۰۱۴ به دست آورده است. می‌توانید ۱۶۹۵ پوند برای پکیج دستیار راننده پرداخت کنید که شامل پایش نقاط کور و دستیار حفظ خودرو بین خطوط می‌باشد.

هزینه‌های نگهداری

هر سه خودروی لوکس حاضر در این تست ارزش خود را نسبتاً حفظ می‌کنند. انتظار می‌رود C کلاس پس از سه سال کارکرد ۴۲ درصد ارزش اولیه خود را حفظ کند که جایگاهی بین ب‌ام‌و با حفظ ارزش ۴۳.۳ درصدی و جگوار با حفظ ارزش ۴۱.۷ درصدی می‌باشد.

نظرات آزمایش‌کنندگان: اگرچه کابین C کلاس از تکنولوژی‌های جدیدی بهره‌مند شده اما طراحی آن همچنان به سال ۲۰۱۴ بازمی‌گردد و در مقایسه با سری ۳ از مد افتاده به نظر می‌رسد.

  • جگوار XE
مدلجگوار XE 20d R-Sport auto
قیمت (پوند)۳۶۸۱۵
پیشرانه۴ سیلندر ۲ لیتری دیزلی ۱۷۸ اسب بخاری
شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه)۸.۲
مصرف سوخت (لیتر در هر صد کیلومتر)۶.۲
مالیات جاده‌ای سالانه (پوند)۱۴۰

 

جگوار XE با عرضه در سال ۲۰۱۵ به رتبه‌ی یک این کلاس رسید و تا سال پیش هم این عنوان را در اختیار داشت اما مرسدس C کلاس فیس لیفت بازهم به صدر کلاس بازگشت. این خودرو در برابر سری ۳ جدید دوام می‌آورد؟

طراحی و مهندسی

جگوار سال پیش به‌روزرسانی‌های مختصری را برای این خودرو در نظر گرفت و اگرچه تغییرات صورت گرفته یک فیس لیفت گسترده محسوب نمی‌شد اما خب داخل خودرو صفحه‌نمایش ۱۰ اینچی و سیستم‌های ایمنی بیشتری بکار رفت.

این خودرو از پیشرانه‌ی ۲ لیتری دیزلی استفاده می‌کند که گشتاور ۴۳۰ نیوتون متری آن بیشتر از دو رقیب دیگر بوده اما قدرت ۱۷۸ اسبی آن کمتر می‌باشد. این خودرو نیز همانند سری ۳ دارای گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک بوده و نیرو به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود.

زیر پوست XE معماری آلومینیومی مدولاری قرار دارد که از بخش‌های کلیدی آن از فلزات سبک‌وزن برای کاهش وزن و بهبود مصرف سوخت، پرفورمنس و هندلینگ استفاده شده است.

به منظور ارائه‌ی هندلینگی مناسب، جگوار از سیستم دوبل جناغی در جلو و چند اتصالی در عقب استفاده کرده و این امر توازن دینامیک خاص محصولات جگوار را تضمین کرده است. پاسخ میدونی گاز، تعویض دنده و وزن فرمان را می‌توان از طریق حالت‌های رانندگی تنظیم کرد.

کابین XE نقطه‌ضعف این خودروست چراکه سن بالای خودرو را نشان می‌دهد. البته این خودرو حتی در زمان جدید بودم هم جذاب‌ترین طراحی داشبورد و کابین را نداشت و فضای داخلی آن هم چندان زیاد نبود. کیفیت ساخت کابین هم به پای رقبای آلمانی نمی‌رسد.

مدل‌های R-Sport دارای کیت بدنه و رینگ‌های ۱۸ اینچی، حسگرهای پارک، کروز کنترل، سیستم تهویه مطبوع، رادیو DAB و سرویس‌های ارتباطی می‌باشد.

در این خودرو همچنین صندلی‌های چرمی گرم شونده، وای فای هات اسپات، برنامه‌های ارتباطی و تکنولوژی‌های ایمنی همچون ترمز اضطراری و هشدار خروج از مسیر وجود دارند.

سواری و رانندگی

درحالی‌که سری ۳ به خاطر هندلینگ جذاب و سواری نرم سنگ محک جدید این کلاس است، XE هنوز هم حرف‌هایی برای گفتن دارد. این خودرو به اندازه‌ی مرسدس C کلاس سخاوتمند و بخشنده نیست اما بسیاری از خریداران ورای این موارد را می‌بینند زیرا جگوار سواری هیجان‌انگیزی دارد.

فرمان خودرو وزن مناسبی داشته و دقیق است. در سرعت‌های بالا نیز به خوبی لاین حرکتی را تغییر داده و شاسی هم از این عمل حمایت می‌کند. چسبندگی زیادی هم وجود دارد. سیستم تعلیق نیز پایداری مناسب در مواجهه با دست اندازها داشته و پایداری خود را حفظ می‌کند.

این به معنی سواری خوب در جاده‌های پر از دست‌انداز بوده و در بزرگراه‌ها نیز سواری نرم و خوبی دیده می‌شود.

اما جدای از شتاب ضعیف‌تر در مقایسه با سری ۳ و C کلاس، جگوار XE گیربکس عجیبی دارد که باعث افت شتاب می‌شود. البته پیشرانه تا حدی جبران مافات کرده و در شتاب گیری‌های بین دنده‌ای به خاطر گشتاور بیشتر خود عملکرد مناسبی نشان می‌دهد. متأسفانه پیشرانه‌ی انجینیوم جگوار به اندازه‌ی پیشرانه‌ی رقیبان آرام و خونسرد نبوده و در دورهای بالا صدای بیشتری وارد کابین می‌شود.

فضای کابین و بار

کابین جگوار تنگ‌تر از کابین دو خودروی دیگر بوده و طراحی آن نیز خیلی کاربردی نیست. صندلی‌های عقب نیز به اندازه‌ی مرسدس و ب‌ام‌و جادار نبوده و فضای پا و سر آن کمتر است. البته همه‌ی این‌ها در مقایسه با رقباست وگرنه داخل کابین هنوز هم فضای کافی دیده می‌شود.

با فضای بار ۴۵۵ لیتری، این خودرو با مرسدس برابری می‌کند اما پشت سر سری ۳ قرار می‌گیرد. البته با نگاهی دقیق‌تر تفاوت‌های زیادی نخواهید دید.

موقعیت رانندگی XE هم خوب است اما به راحتی ب‌ام‌و نمی‌باشد.

مالکیت

جگوار در نظرسنجی رضایت سال پیش رتبه‌ی دهم را به دست آورد که بالاتر از مرسدس و ب‌ام‌و بوده است. البته نسل قبل سری ۳ و C کلاس امتیازات لازم برای حضور در بین ۷۵ خودروی اول را داشته‌اند درحالی‌که XE به لیست راه نیافته است.

البته جگوار دارای ترمز خودکار، هشدار خروج از مسیر، تشخیص علائم ترافیکی و شش کیسه هوا می‌باشد. پکیج ایمنی فعال ۲۴۲۵ پوندی این خودرو شامل پایش نقاط کور و هشدار ترافیک، دستیار حفظ خودرو بین خطوط و کروز کنترل تطبیقی است. این خودرو در سال ۲۰۱۵ توانسته ۵ ستاره ایمنی از یورو انکاپ بگیرد.

هزینه‌های نگهداری

از نظر مصرف سوخت جگوار تعریف چندانی در مقایسه با دو رقیب دیگر ندارد. ب‌ام‌و بهترین مصرف سوخت را داشته و پس از آن مرسدس قرار می‌گیرد.

 

  • قضاوت نهایی

رتبه اول: ب‌ام‌و سری ۳

سری ۳ پادشاه کلاس خودروهای اجرایی جمع‌وجور است. این خودرو سنگ محک جدیدی برای هندلینگ وضع کرده و توازن آن با راحتی و آرامش همراه است. این خودرو هزینه‌های کمتر، فضای بار و کابین بیشتر و کابینی مدرن دارد که سری ۳ را لایق قرار گرفتن در صدر این کلاس می‌کند. ب‌ام‌و تقریباً در همه‌ی زمینه‌ها بهتر از رقبا عمل کرده و تکنولوژی‌های پیشرفته‌ی آن نیازهای مشتریان امروزی را برطرف می‌کند.

رتبه دوم: مرسدس C کلاس

C کلاس به رتبه دوم بسنده می‌کند. این خودرو هنوز هم کابینی خوب، تکنولوژی‌های به‌روز زیاد، پرفورمنس برجسته و مصرف سوخت مناسبی داشته اما از نظر سواری، آرامش و چابکی پشت سر سری ۳ قرار می‌گیرد. مرسدس هنوز هم خودرویی راحت و مجهز بوده اما گران‌تر بوده و سواری آن هم به خوبی سری ۳ جدید نبوده و از نظر پیشرفته بودن هم به پای این رقیب باواریایی نمی‌رسد.

رتبه سوم: جگوار XE

رتبه‌ی سوم XE نشان دهنده‌ی وضعیت این خودرو در بازاری به شدت رقابتی است. این خودرو هنوز هم هیجان‌انگیز بوده و سواری نسبتاً خوبی دارد اما هزینه‌های مالکیت آن بالاست. نقطه‌ضعف واقعی این خودرو کابین تنگ و سیستم اطلاعات سرگرمی ضعیف XE است. این خودرو به اندازه‌ی دو رقیب دیگر هم مجهز نیست.

منبع: autoexpress

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
5 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.