معرفی 5 شبیه‌ساز پلی استیشن برای اندروید؛ نوستالژی در دستان شما

معرفی 5 شبیه‌ساز پلی استیشن برای اندروید؛ نوستالژی در دستان شما

بدون شک پلی استیشن 1 یکی از به یاد ماندنی‌ترین کنسول‌هایی است که در تاریخ عرضه شده. خیلی از ما بازی‌های سه بعدی را با این کنسول برای اولین بار تجربه کردیم و کلکسیون پر و پیمان بازی‌های آن باعث می‌شد دل کندن از دنیای بازی برایمان سخت‌تر و سخت‌تر شود.

با اینکه نسل جدید کنسول‌ها و قدرت پردازش اعجاب‌انگیز آن‌ها مرز تخیل و واقعیت را از بین برده‌اند اما گاهی اوقت دلمان برای بازی‌هایی که با گرافیک ابتدایی اما گیم‌پلی به یادماندنی و داستان‌های غنی، روزگاری دلمان را برده بودند تنگ می‌شود.

  • ایستگاه نوستالژی؛ بهترین بازی های پلی استیشن 1 برای تلفن های هوشمند
  • معرفی شبیه ساز PPSSPP؛ خدای جنگ را به اندروید بیاورید
  • معرفی اپ MegaN64؛ شبیه ساز کنسول کلاسیک نینتندو 64 در اندروید

خوشبختانه شبیه‌سازهایی (امولاتور) که امکان اجرای بازی‌های پلی استیشن 1 را فراهم می‌کنند برای اندروید فراوان هستند و می‌توانید با استفاده از آن‌ها نوستالژی این کنسول را روی دستگاه اندرویدی خودتان زنده کنید. در این مقاله 5 شبیه ساز پلی استیشن برای اندروید را به شما معرفی می‌کنیم، پس تا انتهای مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

ClassicBoy

این امولاتور را می‌توانید به عنوان یک شبیه‌ساز برای بیشتر کنسول‌های قدیمی مورد استفاده قرار دهید. مثلا بازی‌های پلی استیشن، گیم بوی، نینتندو 64، NES، سگا و نئو جئو را با ClassicBoy می‌توانید اجرا کنید. علاوه بر این قابلیت‌های خوبی در این امولاتور گنجانده شده که موقع اجرای بازی‌ها به کارتان خواهد آمد؛ مثل امکان پشتیبانی از کنترلر، قابلیت تنظیم کنترل‌های صفحه لمسی، تنظیمات صدا و همچنین قابلیت پایه ذخیره و بارگذاری.

ClassicBoy می‌تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که گاهی هوس اجرای بازی‌های رترو هم به سرشان می‌زند و نمی‌خواهند برای هر کنسول یک امولاتور جداگانه روی دستگاه اندرویدی خود داشته باشند. با این حال این موضوع را هم مد نظر داشته باشید که شبیه ساز پلی استیشن برای اندروید که به صورت اختصاصی فقط بازی‌های این کنسول را اجرا می‌کند قطعا قابلیت‌ها و امکانات بیشتری نسبت به شبیه‌سازهای چند کنسولی در اختیارتان قرار می‌دهد.

EmuBox

EmuBox از شبیه‌سازهای جدید است که مثل ClassicBoy چند کنسول را شبیه‌سازی می‌کند. می‌توانید با این امولاتور بازی‌های SNES، نینتندو دی اس، NES و البته پلی استیشن را اجرا کنید. نکته مهم در امولاتورها پایداری آن‌ها هنگام اجرای بازی است و باید بگوییم EmuBox در این زمینه عملکرد قابل قبولی دارد.

این شبیه‌ساز از قابلیت ذخیره و بارگذاری، کدهای تقلب، مد فست فوروارد و کنترلر پشتیبانی می‌کند. در واقع تقریبا همه امکانات پایه مورد نیاز یک امولاتور در EmuBox گنجانده شده است. به علاوه اینکه کار با این اپ کاملا رایگان بوده و البته به ازای آن باید نمایش تبلیغات را تحمل کنید.

ePSXe

این امولاتور یکی از بهترین اپ‌های شبیه ساز پلی استیشن برای اندروید بوده و کار کردن با آن هم آسانتر است. ePSXe پایداری خوبی هنگام اجرای بازی‌ها داشته و از مد نصف کردن نمایشگر، ذخیره و بارگذاری، کنترل‌های قابل تنظیم و پشتیبانی از کنترلر و همچنین گرافیک بهبود یافته با OpenGL پشتیبانی می‌کند.

برای اضافه کردن قابلیت‌های بیشتر پلاگین‌هایی هم در نظر گرفته شده‌اند که با اضافه کردن آن‌ها می‌توان کنترل بیشتری روی عملکرد امولاتور داشت. تنها عیبی که می‌شود به ePSXe  این است که مد دمو یا همان نسخه رایگان ندارد و رابط کاربری آن هم خیلی قدیمی به نظر می‌رسد. به جز این‌ها اگر با پولی بودن آن هم مشکل نداشته باشید ePSXe می‌تواند کاملا شما را راضی نگه دارد.

FPse

اگر دو امولاتور برتر پلی استیشن برای اندروید وجود داشته باشند یکی ePSXe بوده و دیگری همین FPse است. این امولاتور قابلیت تنظیم پذیری بالایی داشته و علاوه بر اینکه از امکانات پایه مثل سیو و لود، سازگاری مناسب و کنترلر پشتیبانی می‌کند و البته آپشن‌های پیشرفته‌تری را هم در اختیارتان قرار می‌دهد.

مثلا می‌توانید با نصب پلاگین‌ها و اضافات مورد نیاز، گرافیک را با توجه به قدرت دستگاه اندرویدیتان تنظیم کنید. این امولاتور هم مثل ePSXe نسخه رایگان ندارد و علاوه بر این به خاطر امکانات و تنظیمات گسترده‌اش، مدتی طول می‌کشد تا زیر و بم کار با آن دستتان بیاید.

RetroArch

RetroArch یک شبیه ساز پلی استیشن برای اندروید معروف است و یک امولاتور مالتی پلتفرم به شمار می‌رود. احتمالا هر کنسول قدیمی که فکرش را بکنید در این امولاتور پشتیبانی می‌شود. در واقع می‌تونید هر سیستم را به صورت جداگانه و در قالب پلاگین دانلود کنید و راه بیندازید. اما به هر حال همین وسعت، کار با این امولاتور را هم در مقایسه با شبیه‌سازهای مشابه پیچیده‌تر می‌کند.

با این حال اگر کار با این اپ را یاد بگیرید احتمالا تا مدت طولانی به سراغ اپ‌های شبیه‌ساز کنسولی دیگر نخواهید رفت. خوشبختانه پلاگین پلی استیشن RetroArch عملکرد مطلوبی دارد و پایداری مناسبی در اجرای بازی‌ها از خود نشان  می‌دهد. نکته مثبت آخر اینکه RetroArch کاملا رایگان و البته اوپن سورس است.

در ضمن بعد از انتخاب شبیه ساز پلی استیشن برای اندروید می‌توانید ROM یا همان فایل بازی‌های پلی استیشن را از سایت‌های CoolROM، RomsMania و یا RomsMode دانلود کنید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.