برندهای معدودی در دنیا شهرت و اعتبار بوگاتی را دارند. این خودروساز بسیار منحصربهفرد فرانسوی هماکنون زیر چتر حمایتی گروه فولکسواگن قرار دارد. از زمان مالکیت فولکس بر این برند شاهد احیای بوگاتی بودهایم و برخی از سطح بالاترین هایپرکارهای دنیا توسط این شرکت روانه بازار شدهاند.
اما به همان اندازه که محصولات ارزشمندی از بوگاتی تولید شدهاند، محصولاتی هم بودهاند که برای همیشه در آرشیو داخلی شرکت باقی مانده است. تاپ گیر اخیراً نگاهی به این خودروهای کانسپت مرموز داشته، خودروهایی که به اندازه ویرون و شیرون لیاقت رفتن روی پوسترها و نصب روی دیوارها را دارند.
آنچه در این مطلب میخوانید
- بوگاتی آتلانتیک
- بوگاتی ویرون بارچتا
- بوگاتی W16 کوپه رامبراند
بوگاتی آتلانتیک
اولین خودروی این لیست بوگاتی آتلانتیک است که نمونهای مدرن از بوگاتی تایپ ۵۷ آتلانتیک سال ۱۹۳۶ میباشد. این خودرو قرار بود در نمایشگاه پبل بیچ ۲۰۱۵ به نمایش درآید اما به خاطر مشکلاتی که رسوایی دیزل گیت فولکسواگن به وجود آورد تمامی برنامهها به هم خورد.
کار طراحی این خودرو یک و نیم سال کامل طول کشیده و پیشرانه ۸ سیلندر آن با واحدی الکتریکی همراه شده است. در واقع این قوای محرکه تأثیر زیادی از پورشه تایکان گرفته است. از میان تمامی کانسپت های بوگاتی که هرگز تولید نشدهاند، آتلانتیک احتمالاً نزدیکترین نمونه به خط تولید بود هرچند همانگونه که گفته شد، دیزل گیت فولکسواگن همهچیز را به هم ریخت.
بوگاتی ویرون بارچتا
کانسپت دیگر لیست بوگاتی ویرون بارچتا است که سال ۲۰۰۸ ساخته شد و در واقع خبر از آینده میداد زیرا به نوعی الهامبخش خودروهایی همچون فراری مونزا و مک لارن الوا شد.
ویرون بارچتا بر پایه ویرون ۱۶.۴ گرند اسپورت ویسته ساخته شد و از همان پیشرانه ۱۶ سیلندر کواد توربو استفاده میکرد. البته درحالیکه تولید این خودرو محتمل به نظر میرسید، فولکسواگن و بوگاتی تصمیم به عدم تولید آن گرفتند و حسرت بزرگی بر دل ماشین بازها گذاشتند.
بوگاتی W16 کوپه رامبراند
خودروی نهایی بوگاتی رامبراند ۲۰۱۵ بود که به عنوان یک گرند تورر پیشرانه جلو با پیشرانه ۱۶ سیلندر کواد توربوی شیرون شناخته میشد. بیشک این خودرو زیباترین مدل بین سه کانسپت موردبحث بوده و نام آن از نام برادر کوچکتر اتوره بوگاتی گرفته شده است. طراحی جذاب این خودرو باعث بهتر خنک شدن پیشرانه میشود اما همهچیز در این هایپرکار خوشترکیب به طراحی برجستهی آن خلاصه میشود.
رامبراند هم مثل شیرون از سیستم چهار چرخ محرک استفاده میکند اما بیشتر مناسب سفرهای طولانیتر است.
واقعاً عدم تولید این کانسپت ها بسیار ناراحت کننده است هرچند بسیاری از افراد توانایی خرید چنین محصولاتی حتی در صورت تولید را نیز نخواهند داشت؛ اما خب میتوانیم حداقل از تصاویر این مجسمههای زیبا و متحرک لذت ببریم. اینطور نیست؟!