پس از معرفی نسل جدید میتسوبیشی اوتلندر، حالا نوبت به رونمایی از نسخهٔ پلاگینهیبریدی آن رسیده که قدرت، تکنولوژی، راحتی، ایمنی و برد تمام الکتریکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه میکند. مهمترین بهروزرسانی اوتلندر پلاگینهیبریدی جدید باطریهای بزرگتر ۲۰ کیلووات ساعتی آن است که برد تمام الکتریکی ۸۷ کیلومتری را فراهم میکند. این عدد در مقایسه با برد تمام الکتریکی ۴۰ کیلومتری نسل قبلی که از طریق باطریهای ۱۳.۸ کیلووات ساعتی حاصل میشد دو برابر شده است. علاوه بر این، برد کلی خودرو نیز به لطف یک باک بنزین بزرگتر بیشتر شده است.
میتسوبیشی هنوز نوع پیشرانهٔ بنزینی و قدرت و گشتاور قوای محرکهٔ هیبریدی نسل جدید اوتلندر پلاگینهیبریدی را اعلام نکرده اما انتظار میرود در این نسل از همان پیشرانهٔ ۲.۴ لیتری چهار سیلندر نسل قبلی استفاده شده باشد که ۱۲۶ اسب بخار قدرت دارد. درهرحال، به گفتهٔ این شرکت، خروجی موتورهای الکتریکی جلو و عقب خودرو ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است. در اوتلندر پلاگینهیبریدی جدید هفت حالت رانندگی مختلف شامل معمولی، آسفالت، شنی، برفی، گِلی، اقتصادی و قدرت وجود دارد که آخری برای ارائهٔ بهترین شتاب ممکن، بیشترین استفاده را از قوای محرکهٔ پلاگینهیبریدی میکند. همچنین در این خودرو به لطف وجود سیستم احیای انرژی ترمزها، امکان رانندگی با یک میدونی هم وجود دارد.
بهروزرسانی مهم دیگر اوتلندر پلاگینهیبریدی تکامل سیستم کنترل چهارچرخ یا S-AWC است که توزیع نیرو در هردو محور را مدیریت میکند و با سیستم کنترل گشتاور بُرداری جدیدی برای چرخهای عقب همراه است. به لطف این سیستمهای جدید و شاسی مستحکمتر خودرو که با نیسان روگ مشترک است، اوتلندر پلاگینهیبریدی از لحاظ هندلینگ و پرفورمنس نسبت به قبل بسیار بهتر شده است.
اوتلندر پلاگینهیبریدی در ظاهر هیچ تفاوتی با نسخهٔ معمولی ندارد و فقط از طریق نشانهای روی درهای جلو و درب صندوق و همینطور درگاه شارژ در سمت مختلف درب باک بنزین میتواند به قوای محرکهٔ آن پی برد. حتی رینگهای ۲۰ اینچی این نسخه نیز با تیپهای بالایی برادر بنزینی یکسان هستند.
در داخل خودرو هم شاهد همان صفحه آمپر دیجیتالی ۱۲.۳ اینچی و نمایشگر لمسی ۹ اینچی اطلاعاتی-سرگرمی هستیم که البته حالا به صفحهای اضافی برای سیستم پلاگینهیبریدی مجهز شده است. در این نسخه همچنین به لطف طراحی هوشمندانهٔ سیستم پلاگینهیبریدی، هر سه ردیف صندلی حفظ شده است. البته میتسوبیشی فعلاً ظرفیت فضای بار این خودرو را اعلام نکرده تا بدانیم چقدر نسبت به نسخهٔ بنزینی کاهش پیدا کرده است. در صندوق بار خودرو اما یک پریز برق AC تعبیه شده که میتواند برق موردنیاز دستگاههای الکتریکی را تأمین کند.
در بخش ایمنی، در این ماشین نسخهٔ تکاملیافتهٔ تکنولوژی کمکرانندهٔ MI-PILOT با کروز کنترل تطبیقی و دستیار حفظ حرکت میان خطوط ترکیب شده است. این سیستمها، با توجه به محدودیت سرعت جاده یا اطلاعات دریافتی از سیستم ناوبری، سرعت خودرو را بهطور خودکار تنظیم میکنند و پس از ۳۰ ثانیه توقف در ترافیک، بهطور خودکار پیشرانه را خاموش میکنند.
فروش نسل جدید میتسوبیشی اوتلندر پلاگینهیبریدی از ۱۵ دسامبر در ژاپن آغاز میشود و در نیمهٔ اول سال ۲۰۲۲ راهی بازار استرالیا خواهد شد. آمریکاییها اما برای خرید این کراساوور هیبریدی جدید باید تا نیمهٔ دوم سال ۲۰۲۲ صبر کنند. قیمت و تیپهای خودرو برای بازار ایالاتمتحده هم در زمانی نزدیک به عرضه اعلام خواهد شد.