معرفی بازی Man or Vampire؛ ورود به دنیای مردگان، برای احیای سبکی قدیمی

معرفی بازی Man or Vampire؛ ورود به دنیای مردگان، برای احیای سبکی قدیمی

از همین ابتدا بیایید تکلیف‌مان را با Man Or Vampire مشخص کنیم؛ Man Or Vampire بازی فوق‌العاده‌ای نیست ولی به‌خاطر دست گذاشتن روی سبکی که حالا تبدیل به نوستالژی شده، می‌تواند همان عنوانی باشد که طرفداران نقش آفرینی گوشی نیازش دارند؛ اگرچه هر از چند گاهی نقش آفرینی‌های تاکتیکی خوبی از راه می‌رسند ولی کلی بخواهیم نگاه کنیم، این سبک دیگر محبوبیت گذشته را ندارد.

جدا از حضور ویژگی‌های سرگرم‌کننده، مهمترین چیزی که باعث می‌شود مخاطب Man Or Vampire را دانلود کند همین کمبود نقش آفرینی‌های تاکتیکی خوب به‌خصوص روی تلفن‌های هوشمند است. در واقع بازی در کویر نقش آفرینی‌های تاکتیکی، برای مدتی می‌تواند مخاطبینش را سیراب کند.

Man Or Vampire داستان بعد از مرگ را به تصویر می‌کشد. بهشت به پایان خودش نزدیک شده و تنها کسی که می‌تواند روح‌ها را از این فاجعه نجات دهد، فردی است که با عنوان «پادشاه» خانواده می‌شود. با این حال به‌خاطر حضور خون‌آشام‌ها بهشت دیگر پادشاهی ندارد و بنابراین برای پایان یافتن این فاجعه، خودتان باید تبدیل به پادشاه بشوید.

با وجود اینکه بخش داستانی بازی به خوبی مخاطب را سرگرم اتفاقات بهشت و درگیری با خون‌آشام‌ها می‌کند ولی احتمالا بیشترین بخشی که هنگام تجربه Man Or Vampire درگیر آن خواهید شد، «ماجراجویی» (Advenure) و Arena است که هر دو در یک ویژگی مشترک هستند: سیستم مبارزات.

پیش از ورود به نبردهای Man Or Vampire ابتدا باید از بین کاراکترهایی که دارید چهار نفر را انتخاب کنید. بعد از این کار نوبت به مبارزات می‌رسد، جایی که همه حرکت‌ها نوبتی دنبال می‌شوند. به این صورت که اول شما یا بازیکن حریف شخصیت‌هایش را حرکت می‌دهد و سپس دیگری همین کار را تکرار می‌کند. در نهایت هر کسی که سریع‌تر تمام کاراکترهایش بمیرند، برنده خواهد شد.

نکته مثبت در این بخش، تنوع کاراکترها و قدرت‌هایی است که آن‌ها دارند. بازی چند کلاس مبارز مختلف داشته و هر کدام دارای قدرت‌ها، ضعف‌ها و نکات مثبت خودشان هستند. جدا از اینکه با حضور در نبردهای بیشتر، شخصیت‌ها تجربه‌شان افزایش یافته و اصطلاحا Level Up می‌شوند.

این اهمیت سازنده به تنوع کاراکترها و البته جذابیت همیشگی نبردهای نوبتی شاید بهترین بخش گیم‌پلی باشد. بازیکن به نبردها ادامه می‌دهد تا شخصیت‌های جدیدی را آزاد کند و از طرفی چون مبارزات نیازمند استراتژی‌های خودشان هستند، این ادامه دادن نبردها خیلی خسته کننده نخواهد شد.

البته بازی از دو مشکل بزرگ رنج می‌برد و مطمئنا بدون حضور آن‌ها، نکات مثبت بیشتر خودنمایی می‌کردند. یکی از آن‌ها به طراحی مراحل بخش ماجراجویی برمی‌گردد. در این قسمت بازیکن با گروهش به منطقه‌های مختلف سفر کرده و به مصاف دشمنان می‌رود. در نهایت اگر بتوانید زنده از این سفر بیرون بیایید، پاداشی به دست می‌آورید.

نکته اینجاست تعداد زیادی مرحله‌های این بخش شبیه به هم هستند و گشت و گذار در آن‌ها وسوسه برانگیز نیست. از طرفی بازی خیلی دیر چالش‌هایش را به رخ مخاطب می‌کشد و برای سبکی که در آن استراتژی حمله‌ها حرف اول را می‌زند، این سادگی اصلا نکته خوبی به حساب می‌آید.

تا یکی دو ساعت اول بخش ماجراجویی بدون فکر می‌توانید پیش رفته و هر کسی که جلویتان قرار داشت را نابود کنید. اما نقطه ضعف دوم به Arena مربوط می‌شود. در Arena دو بازیکن روبه‌رو یکدیگر قرار می‌گیرند و با همان سیستم مبارزاتی که بالاتر توضیح دادیم با هم می‌جنگند. بخش جذابی است ولی به‌خاطر مچ‌میکینگ اشتباه، نوسانی رفتار می‌کند.

گاهی اوقات بازیکن‌هایی که پیدا می‌شوند، خیلی قوی‌تر هستند و طبیعتا نبرد با آن‌ها غیرممکن خواهد بود. بنابراین بازی در این بخش همان قدر که می‌تواند لذت بخش باشد، به همان اندازه می‌تواند بازیکن را عصبی کند و این در حالی اتفاق می‌افتاد که Arena یکی از سرگرم‌کننده‌ترین حالت‌های Man Or Vampire است.

Man Or Vampire با تمام ضعیف‌هایش می‌تواند عنوان سرگرم‌کننده‌ای باشد. نقش آفرینی‌های تاکتیکی خیلی کمی روی گوشی وجود دارند و بازی به اندازه‌ای محتوا ارائه می‌دهد که بتواند مخاطبش را برای ساعت‌ها به جنگ خون‌آشام‌ها، انسان‌ها و شخصیت‌‌های جهنمی بکشاند.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.