اپلیکیشن آرامیا در حوزه سلامت و سبک زندگی قرار میگیرد و با ارائه روشهای منحصر به فرد خود تلاش دارد تا تجربه زندگی را برای کاربران آسانتر کند. تیم توسعهدهنده آرامیا تلاش دارد تا با ارائه انواع تکنیکها، موجب خواب راحتتر و یا بهبود تمرکز کاربران شود.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا اپلیکیشن آرامیا را به آن دسته از کاربران که به سلامت ذهنی خود اهمیت میدهند، معرفی کنیم.
آشنایی با اپلیکیشن آرامیا
شاید برای آشنایی بیشتر با آرمیا بهتر است تا در ابتدا با مفهوم مدیتیشن آشنا شوییم. مدیتیشن به استفاده از تکنیکهای خاصی مانند تمرکز ذهنی روی یک موضوع گفته میشود که در نهایت موجب آرامش ذهنی خواهد شد. به بیان سادهتر، از مدیتیشن میتوان به عنوان تکنیکها و روشهایی برای تسلط بر ذهن یاد کرد.
شاید بسیار از افراد تصور داشته باشند که استفاده از این روشها برای بهبود زندگی نوعی خرافه محسوب میشود، اما نتایج تحقیقات ثابت مینه که مدیتیشن میتوان باعث کاهش استرس، اضطراب، افسردگی و درد شود و از سویی دیگر آرامش روان، درک و رفاه را افزایش میدهد.
به همین منظور اپلیکیشن آرامیا و تیم تولید آن با استفاده از روشهای خاص خود به دنبال افزایش آرامش، تمرکز، خواب آرام، کنترل درد و مدیریت استرس کاربران هستند.
به طور کلی تیم آرامیا در اپلیکیشن خود دورههای متنوع و بسیار جامعی را تهیه کردهاند که با استفاده از آنها میتواند به انواع تکنیکهای مدیتیشن آشنا شوید. تمام این دورهها به صورت صوتی ارائه شدهاند و با کمک گویندگانی با دو صوت «آقا» و «خانم» ارائه میشوند. همچنین تمام محتواها به شیوه کاملا دلنشین و آرامشدهندهای ارائه شدهاند تا در ارائه این دسته از روشها کاربردی و موثرتر باشند.
حتی اگر با روشهای جامع مدیتیشن آشنایی نداشته باشید، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد زیرا در صفحه اصلی آن به شما توضیح داده میشود که بهتر است با چه دورهای کار خود را آغاز کنید و سپس میتوانید دورههای آن را به شیوه دلخواه خود ادامه دهید.
اپلیکیشن به طور کلی شامل دو بخش اصلی میشود که «مدیتیشن» و «تمرین تنفس» نام دارند. در بخش مدیتیشن تمام دورههای مربوط به این تکنیک قرار گرفتهاند که شامل بیش از 10 دوره میشود که هر کدام از آنها مدت زمان متفاوتی دارند. در تمام این دسته از محتواها به خوبی از موسیقی و صداهای آرامش دهنده مانند آتش، جنگل، باران و پرواز استفاده شده است تا باعث آرامش کاربران شود.
همانطور که احتمالا حدس زده باشید، شاید بهترین زمان استفاده از این اپلیکیشن و محتواهای آن ساعات پیش از خوب شب باشد. البته که در هر زمانی از روز میتوان از آن استفاده کرد اما اگر پیش از خواب به آن مراجعه کنید، شاید خواب راحتتر و آرامتری را تجربه کنید.
بخش دوم به تمرین تنفس مربوط میشود. به طور کلی در اپلیکیشن آرامیا تمرکز ویژهای روی بحث تنفس شده است و تیم توسعه آن در شرایط مختلف (حتی پیامک ارسال رمز یکبار مصرف) کاربران را به انجام تنفس عمیق تشویق میکنند. بخش تمرین تنفس نیز به همین منظور طراحی شده و قصد دارد آموزش صحیح نفس کشیدن را به شما یادآوری کند!
شاید آموزش تنفس برای برخی افراد عجیب به نظر برسد اما همانطور که در این اپلیکیشن نیز اشاره شده، بهتر است بدانید تنفس صحیح الگو خاص مربوط به خود را دارد. به طور کلی روشهای متفاوت تنفس بر اساس زمان دم، بازدم و حبس نفس محاسبه میشود و اپلیکیشن آن را به پنج دسته، تمرین تنفسی ساده، تسکین، توجه، مربع، قلب دستهبندی کرده که در هر یک از آنها زمان دم و بازدم و حبس نفس متفاوت است. همچنین میتوانید در این بخش الگوی تنفس اختصاصی خود را ایجاد کنید.
در مجموع میتوان گفت اپلیکیشن آرامیا در حوزه سلامت ذهن و سبک زندگی، یک گزینه بسیار مناسب محسوب میشود. دنیای امروزه ما شاید از نظر استرس و آرامش نیاز به روشهای فراگیری برای دور کردن این دسته از احساسات دارد و آرامیا به خوبی میتواند در این زمینه به شما کمک کند.
در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که محتوا اختصاصی ارائه شده توسط تیم آرامیا را طبیعتا نمیتوان انتظار داشت که به صورت کاملا رایگان در دسترس قرار بگیرد. پس از ثبت نام در اپلیکیشن به مدت یک هفته میتوانید از تمام محتوا و خدمات آن به طور رایگان استفاده کنید اما پس از گذشت این زمان، باید اشتراک آن را تهیه کنید که هزینه عضویت مادام العمر آن 999 هزار تومان و عضویت ماهانه آن 39 هزار تومان است.
دانلود اپلیکیشن آرامیا
آرامیا برای سیستم عامل اندروید منتشر شده که هم اکنون میتوانید آن را از گوگل پلی و کافه بازار دریافت کنید. همچنین نسخه وب آن تمام خدمات را به کاربران دسکتاپ ارائه میکند. در گوگل پلی تاکنون بیش از 50 هزار بار و در کافه بازار بیش از 20 هزار بار نصب شده است و امتیاز آن در پلتفرم داخلی بر اساس نظر 37 کاربر، 4.8 است.
باید به این نکته مهم اشاره کرد که آرامیا طراحی و اپلیکیشن بسیار خوبی نیز دارد و بدون شک با وجود پشتیبانی و حمایت بسیار خوب کاربران، میتوان پیشرفت بیشتری داشته باشد.