مصاف شاسی‌ بلندهای مدرن چینی: لی شیانگ وان در برابر NIO ES8

مصاف شاسی‌بلندهای مدرن چینی: لی شیانگ وان در برابر NIO ES8

تا همین چند سال پیش افراد زیادی به خودروهای چینی به چشم محصولاتی بی‌کیفیت نگاه می‌کردند اما همه‌چیز تغییر کرده است. در واقع این روزها می‌توانید شاسی بلندهای مدرن و الکتریکی‌ای را ببینید که توسط چینی‌ها ساخته شده و البته ادعای زیادی نیز دارند.

در این نوشتار قصد داریم دو نمونه از برجسته‌ترین محصولات چینی یعنی لی شیانگ وان پلاگین هیبریدی و NIO ES8 تمام الکتریکی را باهم مقایسه کنیم. هر دو خودرو از نظر ابعاد مشابه یکدیگر بوده و از کابین‌هایی پیشرفته با متریالی لوکسی و استایلی آینده‌نگرانه بهره می‌برند.

لی شیانگ وان جدای از نوار نورانی موجود در بخش جلویی از طراحی مرسوم‌تری برخوردار بوده و یک شاسی‌بلند بزرگ است که احتمالاً با حذف لوگوی لی از روی کاپوت آن را به محصولات هیوندای یا لینکلن تشبیه خواهید کرد. به عبارت بهتر می‌توان این خودرو را یک جنسیس شاسی‌بلند دانست.

اما ES8 کمی متفاوت بوده و اگرچه نمی‌توان ظاهر آن را مدرن دانست اما به لطف خط شانه‌ی متمایز و زوایای تیز و نمای جلوی برجسته خودرویی متفاوت نشان می‌دهد. این خودرو طول ۴۹۷۸ میلی‌متری داشته درحالی‌که طول لی شیانگ وان به ۵۰۰۳ میلی‌متر می‌رسد. این دو خودرو تنها چند میلی‌متر کوتاه‌تر از آئودی Q7 می‌باشند.

سری هم به داخل این دو شاسی‌بلند جدید چینی بزنیم. چشمانتان اشتباه نمی‌کنند! لی شیانگ وان واقعاً دارای چهار صفحه‌نمایش در داشبورد و کنسول مرکزی است. در جلوی راننده پشت آمپرهای دیجیتالی بزرگی قرار دارد که دو صفحه‌نمایش دیگر با آن هماهنگ شده‌اند. چهارمین صفحه‌نمایش نیز درست زیر این مجموعه قرار داشته و عملکرد سیستم‌های اصلی همچون سیستم تهویه مطبوع را کنترل می‌کند.

از نظر کیفیت باید گفت پوشش چرم تأمین‌کننده‌ی محصولات ب ام و در این شاسی‌بلند نیز دیده می‌شود. اگرچه اطلاعات زیادی از تکنولوژی‌های داخل کابین لی شیانگ وان به بیرون درز نکرده اما می‌دانیم که این خودرو دارای تکنولوژی خودران سطح ۲ می‌باشد.

اما NIO ES8 طراحی داشبورد ساده‌تری داشته و از پشت آمپرهای دیجیتال و صفحه‌نمایش تبلت مانندی سود می‌برد که کمی به سمت راننده متمایل شده است. این خودرو هم از پوشش چرم ناپای زیادی برخوردار بوده و دارای سیستم کمک‌راننده‌ای است که از ۲۳ حسگر شامل دوربین دید جلو، چهار دوربین اطراف بدنه، رادارهای مختلف، دوربین پایش راننده و ۱۲ حسگر اولتراسونیک می‌باشد. این تکنولوژی باعث ترمز اضطراری، کمک به راننده در ترافیک و بزرگراه و تشخیص نقاط کور، علائم ترافیکی و… می‌شود.

لی شیانگ وان جدید از سیستم پلاگین هیبریدی برخوردار است. پیشرانه‌ی ۱.۲ لیتری توربوی بنزینی این خودرو به عنوان افزاینده‌ی محدوده حرکتی عمل کرده و قدرت را به چرخ‌ها منتقل نمی‌کند. کل قدرت این مجموعه به ۳۲۶ اسب بخار و گشتاور آن به ۵۳۰ نیوتون متر رسیده و برد آن نیز ۷۰۰ کیلومتر می‌باشد.

اما در NIO ES8 مجموعه باتری ۷۰ کیلووات ساعتی وجود دارد که تنها برد ۳۵۵ کیلومتری را ارائه می‌کند. دو پیشرانه‌ی الکتریکی این شاسی‌بلند قدرت قابل‌توجه ۶۴۳ اسب بخاری و گشتاور ۸۴۰ نیوتون متری ایجاد می‌کنند. این خودرو شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ۴.۴ ثانیه‌ای دارد.

اما ES8 خودرویی گران‌تری است زیرا از تکنولوژی‌های بیشتر سود برده و قدرت بسیار زیادی دارد. این خودرو با ۶۷۷۱۵ دلاری در دسترس است درحالی‌که لی شیانگ وان حدود ۶۰ هزار دلار قیمت خواهد داشت.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
3 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.