توییتر به تازگی اعلام کرده که ویژگی جستجوی بخش دایرکت این شبکه اجتماعی شاهد آپدیت بزرگی خواهد بود و اکنون میتواند در میان محتوای مکالمات نیز به جستجو بپردازد. اگر کلیدواژه وارد شده در محتوای یک چت پیدا شود، اپلیکیشن میتواند آن را برای کاربر علامتگذاری کند.
در گذشته قابلیت جستجوی دایرکت مسیج توییتر تنها میتوانست نام افراد و گروهها در چتها را درنظر بگیرد؛ اما حالا قادر است به محتوای درون آنها هم دسترسی داشته باشد. البته هنوز هم حالت قدیمی در اختیار کاربران قرار دارد و افراد میتوانند فیلتر مورد نظر برای نمایش نتایج جستجو مثل نامها، گروهها و پیامها را انتخاب کنند. این ویژگی در زمانی که کلیدواژه مورد جستجو نام فرد دیگری هم در لیست باشد، بسیار کاربردی خواهد بود.
امکانات جستجوی دایرکت مسیج توییتر
بسیاری از کاربران منتظر ارائه قابلیت جستجو در میان محتوای چتها برای مدت زمان طولانی بودند؛ زیرا توییتر پس از انتشار ویژگی جستجو در سال گذشته برای نسخه مخصوص اندروید اپلیکیشن خود، اعلام کرد که در همان سال امکان بررسی محتوای مکالمات هم در دسترس قرار میگیرد. اما به نظر میرسد مهندسین و مدیران توییتر وعده خود را فراموش کردند و یا با مشکلات فنی در طی اجرای آن برخورد نمودند. اکنون با وجود تاخیر در عرضه قابلیت گفته شده، میتوان خرسند بود که شاهد حضور آن در تمامی پلتفرمها از جمله اپلیکیشنهای اندروید و iOS در کنار نسخه تحت وب هستیم. البته باید اشاره کرد که قابلیت اصلی جستجو حدود دو سال پیش از اندروید به برنامه iOS اضافه شده است.
به نظر میرسد که ویژگی جستجوی محتوای پیامها میتواند پیامهای بسیار قدیمی را هم مورد پشتیبانی قرار دهد؛ اما در هنگام نمایش نتایج، همه آنها را نشان نخواهد داد و پیامهای دریافتی یا ارسالی از سال ۲۰۲۰ به بعد بیشتر مدنظر خواهند بود. حتی ممکن است برخی کاربران نتوانند هیچگونه نتیجهای برای پیامهای سال ۲۰۱۹ یا قبل از آن دریافت کنند.
توییتر طی هفتههای اخیر تغییرات متعددی را درون اپلیکیشن خود ایجاد کرده که از میان مهمترین آنها میتوان به ضبط مستقیم تصاویر متحرک گیف با دوربین آیفون، امکان پین کردن پیامها در دایرکت و پرداخت کمک مالی به صورت اتریوم اشاره کرد.