فراری در مسابقات فرمول ۱ سال ۲۰۱۵

فراری در مسابقات فرمول ۱ سال ۲۰۱۵

با نزدیک شدن به زمان آغاز مسابقات فرمول یک سال ۲۰۱۵ میلادی در تاریخ ۲۴ اسفندماه سال جاری، اکنون تیم‌ها در تکاپوی تست‌های نهایی اتومبیل‌های خود و درنهایت معرفی عمومی آن‌ها هستند. تاکنون تیم‌های فراری و مرسدس AMG و شماری دیگر از کمپانی‌ها اتومبیل‌های خود را معرفی کرده‌اند و ما در این مطلب به‌صورت مختصر مهم‌ترین ویژگی‌های اتومبیل تیم فراری را مرور خواهیم کرد.

مسابقات فرمول ۱ فصل ۲۰۱۴ برای تیم فراری یک فاجعه به‌تمام‌معنا بود چراکه در طول ۱۹ گرندپری برگزار شده حتی یک برد هم برای این تیم ثبت نشد با این حال فراری با تغییراتی که در رأس مدیریتی کمپانی انجام داده و هم‌چنین جانشینی سباستین فتل به‌جای فرناندو آلونسو، امسال امید زیادی برای موفقیت دارد.

سباستین فتل آلمانی و کیمی رایکونن فنلاندی که هر دو سابقه قهرمانی فصل را در کارنامه را دارند، رانندگان تیم فراری در فصل ۲۰۱۵ هستند و سوار بر خودروی SF15-T با رانندگان دیگر تیم‌ها به رقابت خواهند پرداخت. حروف sf در نام خودرو سال ۲۰۱۵ فراری، مخفف کلمات scuderia Ferrari هستند. عدد ۱۵ هم اشاره به فصل ۲۰۱۵ دارد و t نشانگر توربو بودن موتور اتومبیل است. اتومبیل sf15-t تاکنون شصت و یکمین اتومبیلی است که تیم فراری مخصوصاً برای مسابقات فرمول یک ساخته است. اتومبیل SF15-T با حضور رانندگان این تیم در موطن فراری یعنی مارانللو رونمائی شده است.

به گفته آقای جیمز الیسون که مدیر فنی تیم فراری هستند بیش‌ترین تلاش مهندسان و تکنسین‌های فراری در ساخت خودرو sf15-t بهبود عملکرد اتومبیل در سه مقوله نیروی دان فورس، قدرت موتور و قابلیت رانندگی بوده است.

ظهور موتورهای توربوچارجر هیبریدی در مسابقات سال گذشته چالش جدی برای تیم فراری به وجود آورد اما فراری درس‌هایی را که از مسابقات سال قبل گرفته را به‌خوبی در SF15-T پیاده کرده و درواقع SF15-T از هر لحاظ یک گام رو به جلو است.

مهم‌ترین تفاوت میان SF15-T با اتومبیل سال قبل یعنی F14T، کاسته شدن از قسمت جلویی اتومبیل به منظور مطابقت با قوانینی است که برای مسابقات امسال تصویب شده‌اند. طراحی بال عقب هم برای تولید نیروی دان فورس بیشتر تغییر کرده وهم چنین تغییراتی در مجاری ترمز برای کمک کردن بیشتر هوا به سیستم خنک‌کننده ترمز انجام گرفته است.

برای مسابقات فصل ۲۰۱۵ تغییر قابل‌ذکری در مقررات پیشرانه‌ها شاهد نیستیم به این معنی که پیشرانه اتومبیل‌ها هم چنان یک نمونه ۱.۶ لیتری v6 توربوچارجر خواهد بود که در ترکیب با دو موتور ژنراتور کار خواهد کرد یکی از ژنراتورها (mgu-k) بر روی قوای محرکه نصب شده و دیگری (mgu-h) به‌صورت یکپارچه با توربوچارجر کار می‌کند. در نهایت قدرت خروجی موتور در حدود ۷۵۰ اسب بخار خواهد بود.

در مورد وظیفه و کارکرد ژنراتورهای (mgu-k) و (mgu-h) باید گفت که وظیفه ژنراتور اول که بر روی سیستم قوای محرکه نصب می‌شود، افزایش قدرت موتور در هنگام نیاز و هم‌چنین ذخیره کردن انرژی هدر رفته هنگام ترمزگیری در باتری لیتیم یونی است. وظیفه (mgu-h) هم کمک به توربوچاجر برای کاهش تأخیر توربو و بازپس‌گیری انرژی خروجی از اگزوزهاست.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.