عجیب اما واقعی! بررسی سیتروئن C1 Furio

عجیب اما واقعی! بررسی سیتروئن C1 Furio

سیتروئن C1 Furio هزینه‌ی سواری کم و ظاهر خوبی دارد اما فاقد توانایی‌های رقبا است.

اجازه ندهید که نوارهای مسابقه‌ای، اسپویلر سقف و خروجی اگزوز قرار گرفته در وسط شما را گول بزنند. سیتروئن C1 Furio هاچبک داغی نیست. این خودرو از همان پیشرانه‌ی سه سیلندر ۱.۲ لیتری ۸۱ اسب بخاری موجود در دیگر نسخه‌های C1 سود می‌برد و البته گزینه‌ی کوچک‌تر ۱ لیتری ۶۷ اسب بخاری نیز وجود دارد.

C1 Furio تلاش دارد تا خریداران جوان‌تر را که خواهان خودرویی با ظاهر اسپورت تر هستند اما هزینه‌های زیاد بیمه‌ای مربوط به پیشرانه‌های قدرتمندتر را نمی‌خواهند به خود جذب کند. قطعاً دراین‌باره صرفه‌جویی‌های هزینه‌ای وجود دارد و مدل حاضر در تست در هر صد کیلومتر مصرف سوخت ۴.۳ لیتری دارد.

بنابراین هزینه‌های سواری این خودرو با توجه به مصرف و آلایندگی کم پایین است. اخبار خوب این است که خرید این خودرو نیز ارزان درمی‌آید. خودرویی که ما تست کردیم ۱۱۲۰۵ پوند قیمت دارد اما با پرداخت ۲ هزار پوند پیش‌پرداخت و ماهانه ۱۴۵ پوند می‌توانید صاحب این خودرو شوید. با وجود تجهیزات استانداردی چون ظاهر اسپورت تر به همراه رینگ‌های آلیاژی ۱۵ اینچی، دورشمار پیشرانه، سیستم تهویه مطبوع، شیشه‌های برقی و سیستم اطلاعات سرگرمی لمسی شاهد ارزش کاملاً خوبی هستیم.

سیتروئن C1 نیز همانند بسیاری از خودروهای شهری فرز و سبک سواری خوبی دارد اما وقتی آن را در برابر رقبایی چون اشکودا سیتی گو قرار می‌دهید جذابیت این خودرو کمی از دست می‌رود. فرمان خودرو سبک است و باعث راحتی رانندگی در شهر می‌شود اما همین امر در بزرگراه به نقطه‌ضعف تبدیل می‌شود. سواری خودرو در راه‌های ناهموار کاملاً خوب است اما معنی حرفمان این نیست که C1 Furio در پیچ‌ها نیز خوب عمل کند. در عبور از پیچ‌ها شاهد تکان‌های زیادی در بدنه هستیم.

تعویض‌های دنده‌ی گیربکس ۵ سرعته دستی کمی با فاصله است اما هنوز هم در هنگام ترکیب با پیشرانه‌ی ۱.۲ لیتری راضی‌کننده نشان می‌دهد. این خودرو سریع‌ترین نمونه نیست اما در سرعت‌های پایین سرزنده احساس شده و البته پیشرانه صدای خوبی نیز دارد. ۱۰.۹ ثانیه طول می‌کشد تا خودرو از سکون خود را به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برساند. گشتاور ۱۱۶ نیوتون متری آن نیز در دور ۲۷۵۰ پیشرانه در دسترس بوده و برای فرار از ترافیک نیروی بیش‌ازحد نیاز محسوب می‌شود.

کابین خودرو کمی پر سروصدا است اما خب در خودروهای کوچک‌تر و ارزانی چون C1 این موارد قابل‌انتظار است. در سرعت‌های بالا صدای باد و جاده به گوش می‌رسد و شما باید صدای رادیو را بالاتر ببرید.

دوباره در مصاف با اشکودا سیتی گو این خودرو عقب می‌افتد چرا که اشکودا استایل اسپورت تر به همراه هیجان رانندگی بیشتری دارد و کابین آن بلوغ بیشتری نشان می‌دهد. کابین سیتروئن طراحی خوبی دارد اما احساس گران‌بها بودن برخی رقبا را ارائه نمی‌کند.

C1 Furio تنها به‌صورت ۳ سیلندر در دسترس است و بنابراین برای حمل افراد خیلی مناسب نیست و دسترسی به بخش عقبی برای افراد قدبلند با سختی صورت می‌پذیرد. این خودرو برای سفرهای کوتاه مناسب است اما فضای پای عقب نقطه قوت این خودرو نیست. به همین ترتیب فضای صندوق ۱۹۶ لیتری نیز به ویژه از نظر اندازه یا شکل کاربردی نیست اما می‌توانید با تا کردن صندلی‌های پشتی شاهد افزایش فضا به ۷۸۰ لیتر باشید.

سیتروئن C1 Furio شاید یک هاچبک داغ نباشد اما برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و خرید یک خودروی شهری نسبتاً اسپورت ارزش نگاه کردن را دارد. ظاهر خودرو خوب بوده و پیشرانه نیز کم‌مصرف است و تجهیزات بسیار خوب نیز دارد. هرچند C1 در اکثر زمینه‌ها مغلوب اشکودا سیتی گو می‌شود. اشکودا سواری بهتری داشته، جادارتر و ارزان‌تر است و کابین گران‌بهاتری نیز دارد.

مشخصات سیتروئن C1 Furio PureTech 82

قیمت: ۱۱۲۰۵ پوند پیشرانه: ۳ سیلندر ۱.۲ لیتری بنزینی قدرت/گشتاور: ۸۱ اسب بخار/۱۱۶ نیوتون متر گیربکس: ۵ سرعته ی دستی، دیفرانسیل جلو شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت: ۱۰.۹ ثانیه حداکثر سرعت: ۱۷۰ کیلومتر در ساعت مصرف سوخت: ۴.۳ لیتر در هر صد کیلومتر

منبع: autoexpress

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.