خودروهای تسلا ارزان نیستند. قیمت ارزانترین تسلا مدل ۳ از ۴۰ هزار دلار شروع میشود؛ اما زمانی که مالکان محصولات تسلا از این خودروساز به خاطر چیزی که هرگز نخریدهاند شکایت میکنند مشکل بزرگی به وجود میآید. این مشکل در واقع رخ داده است. یکی از مالکان خودروهای تسلا با نام نسیم طالب میگوید وقتی گوشیاش در جیبش بوده با خریدی با مبلغ بیش از ۴ هزار دلار روبرو شده است.
او زمانی که با پاسخ مناسبی از بخش تماس با مشتریان تسلا روبرو نشده عصبانیت خود را در توئیتر به نمایش گذاشته است. مدیران تسلا ادعا کردهاند سیاست شرکت این است که تمامی آپگریدهای خریداری شده از طریق برنامههای موبایلی بهصورت نهایی بوده و قابل بازگشت نیست. مشکل این است که طالب هرگز این آپگریدها را نخریده است!
بعداً ایلان ماسک بهصورت شخصی وارد ماجرا شده و گفته که قطعاً این مشکل حل میشود و مبلغ پرداختی مشتری هم به او بازگردانده خواهد شد. در حقیقت این موضوع چندان مشکلی نیست؛ اما داستان همینجا به پایان نمیرسد.
طالب که نویسنده نسبتاً مشهوری است تحت تأثیر پاسخ ماسک قرار نگرفته و گفته که اگرچه از توجه مدیرعامل تسلا به این موضوع تشکر میکند اما درعینحال اعلام نموده تعداد زیاد فالوورها نباید باعث رفتار خاص و جلبتوجه شود. او گفته است: “اگر با دیگر مالکان محصولات تسلا هم رفتاری عادلانه نشود من علاقهای به دریافت مبلغ پرداختی خود نخواهم داشت.”
برخی رسانههای دیگر نمونههای مشابهی را گزارش کردهاند. برای مثال یکی از مالکان خودروهای تسلا گفته که آپگرید ناخواسته رانندگی خودران کامل و افزایش شتاب خودرو برای او هزینه ۹۷۰۰ دلاری در پی داشته است. مشخص نیست که آیا این مبلغ هم قابلبرگشت است یا خیر اما از آنجایی که مالک خودرو فرد مشهوری نبوده بنابراین ماسک وارد ماجرا نشده است.
تا زمانی که تسلا تغییرات امنیتی و خرید مربوط به برنامههای موبایلی را اعلام نکرده مالکان باید در زمان استفاده از آن دقت بکنند. یک منو وجود دارد که آپشن های آپگرید متنوعی را نشان میدهد بنابراین بهتر است فعلاً از آن دوری کرد.