سرویس اینترنت ماهوارهای استارلینک اعلام کرده که ارائه خدمات را در برخی مناطق از طریق ماهوارههای لیزری انجام خواهد داد. این سرویس حالا در مناطقی مثل استرالیا، کانادا و جنوبگان عرضه میشود و مزایای مختلفی مثل افزایش کیفیت ارتباط و سرویسدهی در مناطق دورافتادهتر را به همراه دارد.
از زمان آغاز عرضه سرویس بتای اینترنت استارلینک در سال 2020، اسپیس ایکس به یکی از بازیگران اصلی این بازار تبدیل شده و همواره به دنبال توسعه شبکه خود بوده است. این شرکت حالا استفاده از ماهوارههای لیزری را آغاز کرده که بخشی از نیاز به ایستگاههای زمینی را برطرف میکند. بهعلاوه، این سرویس جدید میتواند تاخیر را کاهش دهد چون مسیر حرکت دادهها را عوض میکند.
گزارش امروز بر اساس ایمیل یکی از نمایندگان اسپیس ایکس به کاربری در کانادا تنظیم شده است. این ایمیل نشان میدهد که این شرکت با استفاده از ماهوارههای لیزری خود پوشش مناطق دورافتاده را آغاز کرده است. اسپیس ایکس از چند وقت پیش بهطور مرتب در حال پرتاب این ماهوارهها بوده و آنها را نسخه بهینهتر ماهوارههای نسل قبلی میداند. کاربران ردیت همچنین از دریافت ایمیل مشابهی در آلاسکا و جنوبگان خبر دادهاند.
سرویس استارلینک در دورافتادهترین نقاط عرضه میشود
این شرکت همچنین نقشه پوشش سرویس استارلینک را در وبسایت خود بهروز کرده است. این نقشه حالا نشان میدهد که اکثر بخشهای اروپا، قسمتی از آمریکای جنوبی، ژاپن و استرالیا تحت پوشش این سرویس قرار دارند. سوالبار نروژ به عنوان یکی از دوردستترین مناطق دنیا که در آن خورشید گاهاً تا چند روز غروب نمیکند یا شبها چند ماه طول میکشد هم تحت پوشش اینترنت ماهوارهای قرار گرفته است.
کمپانی ایلان ماسک در نظر دارد سال آینده اینترنت ماهوارهای خود را به کشورهایی مثل عربستان سعودی، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، مصر و باهاماس بیاورد. مدیرعامل اسپیس ایکس قبلا اعلام کرده بود که سرویس استارلینک به دنبال رفع تحریمهای آمریکا برای کشور ایران نیز فعال است.