شارژر ۱۲۰ واتی پرچمدار شیائومی در عمل ۸۰ واتی از آب درآمد

شارژر ۱۲۰ واتی پرچمدار شیائومی در عمل ۸۰ واتی از آب درآمد

شیائومی در معرفی پرچمدار می ۱۰ الترا روی پشتیبانی این گوشی از شارژ ۱۲۰ واتی مانور بسیار زیادی داد اما تست‌های عملی نشان داده باتری دستگاه با توانی به مراتب کمتر از رقم اعلام شده شارژ می‌شود.

می ۱۰ الترا یکی از نخستین موبایل‌هایی است که با پشتیبانی از فناوری Quick Charge 5 و شارژر ۱۲۰ واتی GaN معرفی شد. از آنجا که این توان به مراتب بیشتر از اغلب پرچمدارهای گرانقیمت بازار است، Android Authority برای تست عملی آن دست بکار شده و نتایج آن نشان می‌دهد شارژ گوشی در عمل با توان ۸۰ درصد انجام می‌شود که ۳۳ درصد از ادعای سازنده کمتر است.

بر این اساس شارژر از همان ابتدا ۹۲.۳ وات توان دریافت می‌کند اما این میزان به سرعت تا ۸۶.۴ وات کاهش پیدا می‌کند؛ شارژ دریافتی باتری دستگاه اما ۸۰.۱ وات فراتر نمی‌رود.

افزایش توان شارژر به معنی بالا رفتن دمای باتری است که می‌تواند خطرناک باشد. شارژ می ۱۰ الترا با توان ۸۰ وات دمای باتری را به ۴۳.۸ درجه سانتیگراد می‌رساند که از حد ایده‌آل ۴۰ درجه‌ای فراتر می‌رود. البته با نزدیک شدن به پایان فرایند شارژ و رسیدن ظرفیت باتری به ۷۰ درصد دمای باتری نیز کاهش پیدا می‌کند.

اگر به جای این آداپتور از شارژر ۱۸ واتی استفاده کنید پر شدن باتری ۶۸ دقیقه طول می‌کشد. این در حالی است که در صورت استفاده از شارژر ۵۰ واتی شارژ کامل در ۲۹ دقیقه انجام می‌شود که تفاوت چشمگیری با توان به اصطلاح ۱۲۰ واتی ندارد اما با حفظ دمای باتری زیر ۴۰ درجه و نرخ C منطقی‌تر باعث دوام بیشتر باتری در طولانی مدت می‌شود.

با توجه به نتایج این آزمایش به نظر می‌رسد شارژ ۱۲۰ واتی بیش از آنکه کاربردی یا حتی واقعی باشد، یک استراتژی تبلیغاتی برای جذب خریداران بیشتر است.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.