سورن پلاس جدید با آپشن مالتی مدیا

سورن پلاس جدید با آپشن مالتی مدیا

شرکت ایران‌خودرو تیپ جدیدی از سورن پلاس را با کد کلاس متفاوت جایگزین سورن پلاس فعلی کرده است. طبق بخشنامه اعلام‌شده، حواله داران سورن پلاس در صورت تمایل می‌توانند خودروی خود را با پرداخت ۶ میلیون تومان وجه بیشتر نسبت به قیمت پایه، همراه با مانیتور لمسی تحویل بگیرند.

حدود دو سال است که خودروی سورن پلاس به‌عنوان نسخه فیس‌لیفت شده سورن ELX روانه بازار شده و اخیراً نیز با حذف کامل سمند از خط تولید، این خودرو به‌عنوان جایگزین سمند معرفی شده است. سورن که از سال ۱۳۸۵ بر روی خط تولید قرار دارد، از همان ابتدای تولید قرار بود تا به‌عنوان نمونه پیشرفته‌تر سمند جایگزین آن شود، امری که تحقق آن تا به امروز به تعویق افتاده است.

پس از عرضه موفق سورن پلاس و استقبال خوب مشتریان از این خودرو، ایران‌خودرو قصد دارد تا تیپ‌های جدیدی از این خودرو را روانه بازار کند. در اولین گام نسخه جدید این محصول مجهز به مانیتور شده و به‌جای سیستم پخش صوتی از نمایشگر چندرسانه‌ای بهره می‌برد.

این تیپ جدید در دو کد کلاس تعریف شده؛ کد کلاس ۵۷۵۲۲ مجهز به مانیتور و دوربین دید عقب می‌باشد اما پاور ویندوز آن حذف شده و کد کلاس ۵۷۵۲۳ که مجهز به مانیتور است اما دوربین دید عقب ندارد و پاور ویندوز آن حذف نشده است. تیپ فعلی و قدیمی سورن پلاس با کد کلاس ۵۷۵۱۹ مجهز به یک رادیو پخش بوده و امکان پاور ویندوز و آنتی ترپ بر روی آن فعال می‌باشد.

طبق تصاویر منتشر شده از تیپ جدید سورن پلاس، با تغییر سیستم پخش، پنل تهویه اتوماتیک تغییر کرده و مشابه پژو پارس شده است. بنابر مشخصات اعلام‌شده در دفترچه راهنمای محصول، قابلیت میرور لینک (نمایش تصویر تلفن همراه بر روی نمایشگر) بر روی نمایشگر فعال بوده و همچنین مجهز به مسیریابی و برقراری تماس تلفنی می‌باشد؛ نکته مهم مانیتور سورن جدید همانند خودروهای تارا و پژو ۲۰۷، برخورداری از ویژگی کاربردی اندروید اتو و اپل کار پلی بوده و این آپشن از طریق اتصال کابل تلفن همراه به نمایشگر راه اندازی می‌شود.

علاوه بر نسخه مانیتور دار سورن پلاس، به‌زودی تیپ جدید دیگری از این خودرو با تغییر مشخصات فنی بر روی خط تولید قرار خواهد گرفت. این نسخه با موتور جدید EF7+ و گیربکس شش دنده مشابه رانا پلاس سقف شیشه‌ای عرضه خواهد شد. موتور ارتقاءیافته ‌ای اف سون پلاس با قدرت ۱۱۵ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتون متر، پروژه‌ای مشابه موتور تی یو ۵ پلاس بوده که با هدف کم شدن استهلاک، کاهش مصرف سوخت و ارتقای بازدهی موتور تعریف شده است. همچنین نصب گیربکس شش سرعته دستی باعث شده در سرعتهای بالا مصرف خودرو کاهش پیدا کند. انتظار می‌رفت که علاوه بر دو تغییر فوق، سیستم فرمان خودرو از هیدرولیکی به برقی تغییر کند اما طبق تصاویر موجود از این تیپ، کماکان شاهد استفاده از جعبه فرمان هیدرولیکی در سورن پلاس هستیم.

در حال حاضر تولید این دو نسخه جدید از سورن پلاس قطعی شده و طبق برنامه شرکت، تولید آزمایشی آن‌ها در سایت تولیدی تبریز آغاز شده است. علاوه بر نسخه‌های عنوان شده، تولید سورن پلاس تمام گازسوز و سورن پلاس توربوشارژ نیز در دستور مطالعه قرار داشته و احتمالاً تا پایان سال آینده به بازار عرضه شوند.

تصاویر: پیچ اینستاگرام سورن سواران – sorencar

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.