ساخت نسخهٔ هیدروژنی شورولت کلرادو برای ارتش ایالات‌متحده

ساخت نسخهٔ هیدروژنی شورولت کلرادو برای ارتش ایالات‌متحده

ارتش آمریکا معتقد است پیشرانه‌های سلول سوختی هیدروژنی بخاطر عملکرد بسیار ساکت و بی‌صدا برای میادین جنگی مناسب‌اند

ارتش ایالات‌متحده قصد دارد بداند عملکرد سلول‌های سوختی هیدروژنی در میادین جنگی چگونه خواهد بود و جنرال موتورز هم در این زمینه به ارتش کمک می‌کند. این خودروساز یک نسخهٔ خاص با توانایی‌های آفرود بالاتر از وانت شورلت کلرادو را بدین منظور ساخته است که کلرادو ZH2 لقب گرفته است. در این وانتِ متوسط، پیشرانهٔ درون‌سوزی معمولی جای خود را به یک نمونهٔ هیدروژنی پیل سوختی داده است. آزمایش این وانت هیدروژنی سال آینده انجام خواهد گرفت.

جنرال موتورز برای توسعهٔ ZH2 در کمتر یک سال، در حال همکاری با مرکز تحقیق، توسعه و مهندسی وسایل نقلیهٔ ارتش آمریکا است که این یعنی کلرادو ZH2 کاملاً برای جنگ آماده خواهد شد. برای ساخت این خودرو از نسخهٔ کشیدهٔ پلت‌فرم شورلت کلرادو استفاده شده، سیستم تعلیق مورد ارتقاء و به‌روزرسانی قرار گرفته که موجب بهبود قابلیت حرکت وسیله در مسیرهای سنگلاخی می‌شود و به رینگ‌های ۳۷ اینچی مجهز شده باعث می‌شود ZH2 بتواند به‌آسانی از هر سطحی بالا رود.

جالب‌ترین بخش این تراک نظامی قابلیت جداسازی سیستم سلول سوختی آن است به‌گونه‌ای که سربازان می‌توانند با ZH2 به بیابان رفته و در آنجا سیستم پیشرانهٔ سلول سوختی آن‌را جهت تأمین برق برای مصارف دیگر جدا کنند. چراکه معمولاً در آن مناطق برق در دسترس نیست.

آزمایش و بررسی ZH2 تا اوایل سال ۲۰۱۷ انجام خواهد گرفت و پس آن خدمت و فعالیت اصلی آن آغاز خواهد شد. مدیر اجرایی فعالیت‌های جهانی سلول سوختی جنرال موتورز دراین‌باره گفته است:

«در طول سال آینده وقتی ZH2 واقعاً به آزمایش گذاشته شد، به ارتش نشان داده خواهد شد که سیستم پیشران سلول سوختی چه کارهایی می‌تواند انجام دهد».

ارتش قصد دارد مزایای وسایل نقلیهٔ الکتریکی سلول سوختی هیدروژنی (FCEV) را در میادین جنگی مورد ارزیابی قرار دهد. یکی از مزایای خاص این نوع قوای محرکه عدم تولید سروصدا در مقایسه با موتورهای احتراق داخلی است که آن‌را به گزینه‌ای ایده آل جهت استفاده در مقاصد اکتشافی و سرّی تبدیل می‌کند. همچنین این وسایل حرارت کمتری تولید می‌کنند که موجب عدم شناسایی آن‌ها در میدان جنگ می‌شود.

علاوه بر این‌ها، موتورهای الکتریکی به دلیل برخورداری از گشتاور بالایی که به‌طور کامل از همان ابتدای حرکت در دسترس است، جهت بالا رفتن از مسیرهای صخره‌ای بسیار مناسب هستند و نهایتاً این وسایل نقلیه هنگام کار کردن آب تولید می‌کنند و سربازان می‌توانند از این آب استفاده کنند.

GM همچنین با نیروی دریایی ایالات‌متحده نیز در حال کار بر روی ساخت یک زیردریایی بدون سرنشین با پیشرانهٔ سلول سوختی است. هدف نهایی از ساخت چنین وسیله‌ای این است بتواند بدون نیاز به سوخت‌گیری مجدد بیش از ۶۰ روز در دریا فعالیت کند. به گفتهٔ جنرال موتورز، این وسیله هم‌اکنون در یک استخر در حال آزمایش است و نهایتاً در اقیانوس مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.