رقیب استارلینک؛ آمازون مجوز پرتاب ۳۲۳۶ ماهواره برای ارائه اینترنت فضایی را دریافت کرد

رقیب استارلینک؛ آمازون مجوز پرتاب ۳۲۳۶ ماهواره برای ارائه اینترنت فضایی را دریافت کرد

طبق گزارش‌ها کمپانی آمازون موفق شده تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات ایالات متحده (FCC) را در جهت پرتاب ماهواره‌های مدارگرد و تامین اینترنت سراسری با نام پروژه Kuiper را دریافت کند. گفته می‌شود آنها ۱۰ میلیارد دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

بر اساس اعلام رسمی بلاگ آمازون، پروژه Kuiper که پرتاب ۳۲۳۶ ماهواره مدارگرد را در دستور کار دارد، مورد تایید FCC قرار گرفته است. در حقیقت کمپانی تحت مدیریت جف بزوس حدودا یک سال پیش درخواست دریافت مجوز پرتاب هزاران ماهواره را (تقریبا چند ماه پس از رونمایی از پروژه) ارسال کرده بوده است.

مشابه با پروژه استارلینک اسپیس اکس، هدف Kuiper این است که خدمات اینترنتی را به صورت ماهواره‌ای و سراسری برای تمام مردم جهان، خصوصا مناطقی که در حال حاضر تحت پوشش نبوده یا از پوشش مناسبی بهره‌مند نیستند، با سرعت بالایی در دسترس قرار دهد.

این کمپانی قصد دارد ۱۰ میلیارد دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری کند، که طی پنج فاز مختلف به مرحله عملیاتی خواهد رسید. طبق اطلاعات مندرج در اسناد کمیسیون فدرال ارتباطات، آمازون تا سال ۲۰۲۶ میلادی فرآیند پرتاب و استقرار ماهواره‌ها را به اتمام خواهد رساند و کل ساختار و شبکه جهانی آن هم تا پایان روز ۳۰ ژولای سال ۲۰۲۹ به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

«رجیو بادیال» معاون واحد تکنولوژی پروژه Kuiper در بیانیه‌ای در این رابطه توضیح می‌دهد: «ما نوآوری‌های بی‌شماری خواهیم داشت تا شبکه‌ای پرسرعت، پایدار و فراگیر از اینترنت را با قیمتی معقول در اختیار مشتریان قرار دهیم. سیستم‌های ماهواره محور اینترنتی مانند پروژه Kuiper دشواری‌ها و چالش‌های زیادی در زمینه توسعه دارند، اما ما تیمی حرفه‌ای مهندسین و محققان را گرد هم جمع کرده‌ایم که تعهد و رویکرد ما را درباره پروژه Kuiper یدک می‌کشند. همراهی آنها با زیرساخت‌های باتجربه آمازون در زمینه شبکه و امکان سرمایه‌گذاری عمده، به ما این اطمینان خاطر را می‌دهد که بتوانیم در آینده به مردم و مناطق محروم خدمت رسانی کنیم».

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.