بنا به تحقیقات، استون هنج ارمنستان، کاراهونج یا زوراتس کارر ممکن است دارای نشانههایی مرموز از وجود بیگانهها یا آدم فضاییهای خاکستری باشد.
ارمنستان محل یک دسته مگالیتیک یا خرسنگی باستانی تحت عنوان «استون هنج ارمنی» بود. باستانشناسان بر پایه تجزیه و تحلیل خود به این نتیجه رسیدهاند که ساخت این دسته خرسنگی به هزاران سال قبل بر میگردد.
باستانشناسان موجوداتی عجیب و غریب با سرهای دراز و چشمهای بزرگ روی این دسته مگالیتیک را کشف کردهاند که خیلی شبیه به بیگانههای خاکستری به نظر میرسند. این مجموعه همچنین با عناوین «زوراتس کارر» (Zorats Karer) و «کاراهونج» (Karahunj) شناخته میشود و ظاهراً نشانههایی از اولین تمدن حاکم در چند هزار سال قبل آشکار شدهاند.
دانشمندان «پاریس هرونی» (Paris Herouni) و «الما پاراسامیان» (Elma Parasamyan) گستردهترین پروژه تحقیقاتی روی استون هنج ارمنستان را کلید زدهاند. دانشمندان دریافتهاند که زوراتس کارر، هم معبد باستانی و هم دانشگاه بود. با توجه به بررسیهای محققان، همان نقشه آسمانی که نمایانگر ریشه این بیگانههای خاکستری است، یکی از نشانههای مرموز فراوان زوراتس کارر بود.
این نشانه دنب (Deneb)، قطورترین ستاره صورت فلکی ماکیان (Cygnus) است. این ستاره که به رنگ سفید-آبی است، در فاصله حدود 2620 سال نوری از زمین قرار دارد. جای تعجب دارد که کارشناسان حتی شباهتهایی بین استون هنج ارمنستان و گوبکلیتپه، محل مگالیتیک موجود در ترکیه پیدا کردهاند. در واقع هر دو محل نقشه آسمان شب ماکیان را نشان میدهند.
نتیجهگیری اولیه این است که انگار در دوران باستان نژادی پیشرفته از آدم فضاییها یا موجودات بیگانه از ستاره دنب یا حوالی آن به کره زمین راه پیدا کردهاند.
منبع :NewsInstact