دوئل هوندا WR-V و فولکس‌واگن کراس‌فاکس

هوندا WR-V

قسمت امروزی دور سیزدهم مرحلهٔ مقدماتی سری رقابت‌های خودرویی میدونی به گروه کراس‌اوورهای کوچک اختصاص دارد. در دومین دوئل این گروه داچیا ساندرو استپ‌وی و فورد کا اکتیو در برابر یکدیگر قرار گرفتند. در این دوئل اما نتایج نظرسنجی‌های سایت و کانال تلگرام عکس یکدیگر هستند به‌نحوی‌که در سایت ساندرو استپ‌وی و در تلگرام کا اکتیو آراء بیشتری را به خود اختصاص داده است؛ اما با احتساب مجموع آراء هردو نظرسنجی مشخص شد که آراء هردو ماشین دقیقاً با یکدیگر مساوی و برابر با ۶۰۱ رأی است؛ بنابراین فعلاً امکان تعیین برندهٔ این دوئل وجود ندارد. به همین دلیل تا پایان دور مقدماتی رقابت‌ها صبر خواهیم کرد تا شاید تغییراتی در آراء ایجاد شده و بتوانیم خودروی برنده را تعیین کنیم. امروز اما در چهارمین و آخرین دوئل گروه کراس‌اوورهای کوچک، هوندا WR-V و فولکس‌واگن کراس‌فاکس باهم به رقابت خواهند پرداخت.

سوزوکی ایگنس فیات پاندا کراس هوندا WR-V فولکس‌واگن کراس فاکس
سوزوکی ایگنس ؟
داچیا ساندرو استپ‌وی فورد کا اکتیو سوزوکی XBee رنو کوئید
؟ سوزوکی XBee

فولکس‌واگن کراس‌فاکس

فولکس‌واگن برای اولین بار از نام فاکس برای یک سدان ساب‌کامپکت استفاده کرد که بین سال‌های ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۳ به تولید رسید. سپس خبری از این نام در سبد محصولات فولکس‌واگن نبود تا اینکه در سال ۲۰۰۳ فاکس در قالب یک هاچ‌بک کوچک سگمنت A بازگشت. این ماشین در ابتدا در آمریکای جنوبی عرضه شد و سپس از سال ۲۰۰۵ در بازار اروپا هم به‌عنوان جایگزین مدل لوپو به بازار آمد؛ اما پس از معرفی هاچ‌بک جدید آپ، عرضهٔ فاکس در سال ۲۰۱۱ در اروپا خاتمه یافته و آپ جایگزین آن شد. ولی تولید و عرضهٔ این هاچ‌بک کوچک آلمانی همچنان در کشورهای آمریکای جنوبی ادامه دارد. فاکس کماکان در یک نسل در این منطقه در حال تولید است ولی فولکس‌واگن چند بار آن‌را مورد فیس‌لیفت و به‌روزرسانی قرار داده است. این خودرو قبلاً در دو نسخهٔ سه‌در و پنج‌در تولید می‌شد اما هم‌اکنون تنها به‌صورت پنج‌در ارائه می‌شود. همچنین نسخهٔ استیشن فاکس نیز با نام Suran به تولید می‌رسد. علاوه بر این، فولکس‌واگن برای بازارهای آمریکای جنوبی نسخهٔ کراس این ماشین را هم با نام کراس‌فاکس ارائه کرده است. این مدل مجهز به پوشش‌های پلاستیکی روی بدنه و ریل‌های روی سقف شده، ارتفاع آن افزایش یافته و چرخ زاپاس نیز روی درِ صندوق بار نصب شده است تا ظاهر خودرو به کراس‌اوورها شبیه گردد. کراس‌فاکس تنها با یک پیشرانهٔ ۱.۶ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی بنزینی عرضه می‌شود که ۱۱۰ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور دارد. این نیرو صرفاً توسط یک گیربکس پنج سرعتهٔ دستی به چرخ‌های جلو انتقال پیدا می‌کند.

هوندا W-RV

هوندا در نمایشگاه خودروی سائوپائولو ۲۰۱۲ برای اولین بار نسخهٔ کراسی از هاچ‌بک ساب‌کامپکت فیت را با نام Twist رونمایی کرد. این کراس هاچ‌بک که بر اساس نسل دوم فیت ساخته شده بود، صرفاً برای بازار آمریکای جنوبی در نظر گرفته شده بود. سپس هم‌زمان با خاتمهٔ تولید نسل دوم فیت در سال ۲۰۱۴، تولید مدل Twist هم به پایان رسید و هرچند از همان سال نسل سوم فیت به بازار آمد اما در این نسل خبری از نسخهٔ Twist نبود؛ اما در نمایشگاه خودروی سائوپائولو ۲۰۱۶ هوندا کراس‌اوور کوچک جدیدی بنام WR-V را به‌عنوان جایگزینی برای فیت Twist رونمایی کرد. این کراس‌اوور کوچک بر اساس نسل سوم فیت ساخته شده و حتی ساختار بدنه و پروفیل جانبی آن نیز با فیت یکسان است اما با تغییراتی در جلو و عقب از برادر هاچ‌بکش متمایز شده است. WR-V همانند فیت Twist خودرویی جهانی نیست اما برخلاف قبل، این کراس‌اوور جدید علاوه بر آمریکای جنوبی در بازار هند هم عرضه می‌گردد. عرضهٔ WR-V از ماه مارس ۲۰۱۷ در این دو کشور آغاز شد. هوندا این ماشین را با دو پیشرانهٔ مختلف عرضه می‌کند که یکی دیزلی و دیگری بنزینی است. در این دوئل ما به جهت هماهنگی با رقیب آلمانی، پیشرانهٔ بنزینی WR-V را انتخاب کرده‌ایم که از نوع ۱.۲ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی است. این موتور ۹۰ اسب بخار قدرت و ۱۱۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. انتقال این نیرو به چرخ‌های جلو توسط یک گیربکس پنج سرعتهٔ دستی صورت می‌گیرد درحالی‌که در موتور دیزلی این وظیفه بر عهدهٔ یک گیربکس شش سرعتهٔ دستی است.

مقایسه مشخصات فنی

 فولکس‌واگن کراس‌فاکسهوندا WR-V
پیشرانه۱.۶ لیتری ۴ سیلندر۱.۲ لیتری ۴ سیلندر
تنفسطبیعیطبیعی
قدرت۱۱۰ اسب بخار۹۰ اسب بخار
گشتاور۱۵۵ نیوتن متر۱۱۰ نیوتن متر
گیربکس۵ سرعته دستی۵ سرعته دستی
محور محرکجلوجلو
حداکثر سرعت۱۸۰ کیلومتر/ساعت
شتاب صفرتاصد۱۰.۷ ثانیه۱۳.۶ ثانیه
مصرف سوخت۷.۴ لیتر (ترکیبی)۵.۷ لیتر (ترکیبی)
ظرفیت باک۵۰ لیتر۴۰ لیتر
وزن۱۱۳۷ کیلوگرم۱۰۸۷ کیلوگرم
طول۴.۰۵ متر۴.۰۰ متر
فاصلهٔ محوری۲.۴۶ متر۲.۵۵ متر
حجم صندوق بار۲۶۰ لیتر۳۶۰ لیتر
قیمت پایه۱۲,۶۰۰ دلار۱۱,۶۵۰ دلار

 

این دوئل‌ها، مقایسه‌هایی برای دریافت و شناخت خودروهای برتر نیستند بلکه نظرسنجی برای شناخت خودروهای محبوب‌تر بین شما کاربران ایرانی می‌باشند؛ بنابراین با توجه به جمیع جهات، جذابیت، طراحی بدنه و کابین، برند، ویژگی‌های فنی، قیمت و مقرون‌به‌صرفه بودن و حتی تجربه کاربری، کدام خودرو را ترجیح می‌دهید؟ دلایل و معیارهای انتخاب خود را نیز لطفاً در بخش نظرات بیان فرمایید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.