دور دوم آزمونهای تصادف یورو انکپ در سال ۲۰۲۲ شامل سه خودرو میشود. در این آزمونها، هوندا HR-V (نسخهٔ اروپایی) و دیاس ۴ رتبهٔ قابلاحترام چهار ستاره را کسب کردهاند اما داچیا جاگر نتوانسته بیش از یک ستاره دریافت کند. این در حالی است که برادر پنجنفرهٔ جاگر یعنی ساندرو از یورو انکپ دو ستاره گرفته است. البته درواقع، جاگر توسط یورو انکپ بهطور مجزا آزمایش نشده است زیرا این خودرو پلتفرم یکسانی با ساندرو دارد و اکثر پانلهای بدنه و اجزای ساختاری آن با ساندرو استپوی که سال گذشته مورد آزمایش قرار گرفت مشترک است.
بنابراین، جاگر علیرغم اینکه طول بیشتر و دو صندلی اضافی دارد، همان نتایج آزمونهای لوگان و ساندرو را به ارث میبرد. بااینحال، هرچند این خودرو در مقاومت در تصادفات با برادران خود یکسان است اما به خاطر فقدان هشدار کمربند ایمنی ردیف سوم، امتیاز از دست داده و به رتبهٔ ناامیدکنندهٔ یک ستاره سقوط کرده است. جاگر همان حفاظت ۷۰ درصدی ساندرو از بزرگسالان و حفاظت ۴۱ درصدی از عابرین پیاده را حفظ کرده است اما حفاظت آن از کودکان از ۷۲ درصد به ۶۹ درصد کاهش یافته و امتیاز سیستمهای آنهم از ۴۲ درصد به ۳۹ درصد رسیده است. به همین دلیل، امتیاز کلی جاگر به ۲۶.۶ کاهش یافته درحالیکه امتیاز ساندرو ۲۶.۹ است.
از سوی دیگر، هوندا HR-V در آزمونهای تصادف یورو انکپ عملکرد خوبی داشته است. بااینحال، این کراساوور ژاپنی که صرفاً بهصورت هیبریدی در اروپا عرضه میشود، به دلیل عملکرد نهچندان ایدهآل در مهار سرنشینان خصوصاً برای کودکان در صندلی عقب، نتوانست به رتبهٔ پنج ستاره دست پیدا کند. HR-V در حفاظت از بزرگسالان رتبهٔ ۸۲ درصد، در کودکان ۷۵ درصد، در عابرین پیاده ۷۲ درصد و در سیستمهای ایمنی ۷۸ درصد را کسب و امتیاز کلی آن ۳۱.۳ بوده است.
دیاس ۴ هم با تجهیزات ایمنی استاندارد چهار ستاره و با پکیج ایمنی سفارشی Safety Pack Plus که یک سنسور راداری را به خودرو اضافه میکند، پنج ستارهٔ کامل را کسب کرده است. این نشان میدهد که سیستمهای کمکراننده چقدر روی امتیازات یورو انکپ تأثیر دارند. این هاچبک فرانسوی در حفاظت از بزرگسالان رتبهٔ ۸۵ درصد، در کودکان ۸۶ درصد، در عابرین پیاده ۷۴ درصد و در سیستمهای ایمنی بسته به تجهیزات استاندارد یا سفارشی ۶۵ یا ۸۲ درصد را کسب کرده است. امتیاز کلی دیاس ۴ هم ۳۲.۶ اعلام شده است.