[این مقاله در تاریخ 25 شهریور 99 بهروزرسانی شده است]
مهم نیست که سرویسهای استریم موسیقی چقدر پیشرفت کردهاند؛ موزیک پلیر آفلاین همچنان جایگاه خودش را در گوشیهای ما دارد. برای گوش دادن به آرشیو آهنگهای شخصی و قدیمی، دسترسی داشتن به تنظیمات پیشرفته صدا، اکولایزرهای چند کاناله و کاهش مصرف اینترنت موزیک پلیر آفلاین بهترین گزینه ممکن است و ما در این مقاله 8 مورد از بهترین آنها را به شما معرفی میکنیم.
توجه داشته باشید که همه موزیک پلیرهای آفلاینی که در این مقاله معرفی شده تماما رایگان نیستند و بعضی از آنها به صورت پولی عرضه شدهاند.
AIMP
قدرت موزیک پلیر آفلاین AIMP بر هر کسی که تا حالا از آن استفاده کرده پوشیده نیست. تقریبا تمام فرمتهای موسیقی رایج (از جمله FLAC) در آن پشتیبانی میشود، و تنظیمات تم و شخصیسازی آن زیاد و متنوعند.
رابط کاربری AIMP بر اساس مبانی طراحی متریال طراحی شده، بنابراین با محیط ساده و مینیمالی مواجه هستید که کار کردن در آن راحت و لذت بخش است. اکولایزر فوقالعاده، لایو استریم HTTP و نرمالیزاسیون صدا (برای افزایش کیفیت پخش) هم جزو امکانات فنی خوب این موزیک پلیر آفلاین به شمار میآیند.
راستی بد نیست بدانید که AIMP نسخه دسکتاپ هم دارد که بد نیست نگاهی به آن داشته باشید.
BlackPlayer EX
بلک پلیر موزیک پلیر سادهای است، ولی کیفیت بسیار بالایی از خدمات را ارائه میکند. ساختار رابط کاربری این اپ بر روی تبهای مجزا استوار شده، به این معنا که میتوانید روی این تبها کاملا مسلط باشید و هر کدام را که نخواستید از میان بقیه تبها بردارید.
اکولایزر پنج کاناله، ویجتهای متنوع صفحه هوم، قابلیت Scroble برای ثبت فعالیتها، پشتیبانی از تمهای متنوع و ادیتور دستی تگهای موسیقی از جمله ویژگیهای فنی خوب BlackPlayer EX هستند.
نسخه رایگان بلک پلیر خیلی کاربردی نیست، بنابراین پیشنهاد میکنم حتما به سراغش نسخه Pro بروید.
jetAudio HD
زمانی که اسپاتیفای و اپل میوزیک وجود نداشتند، جت اودیو جزو محبوبترین موزیک پلیرهای دنیا بود که تقریبا در هر رایانه ویندوزی یافت میشد. خوشبختانه اپلیکیشن موبایل این موزیک پلیر هم به واسطه اسم و رسم برادر بزرگترش این محبوبیت را به ارث برده و همچنان جزو پخشکنندههای موسیقی برتری است که میتوانید از آن استفاده کنید.
نکته قوت جت اودیو، پلاگینهای ارتقای صدای متنوعی هستند که تجربه شنیدن موسیقی را برایتان شیرین و دلچسبتر میکنند. اکولایزر پیشرفته (با 32 حالت پیشفرض)، افکت تقویت باس، تگ ادیتور، ویجتها و پخش فایلهای صدای کم حجم MIDI از جمله ویژگیهای ممتاز این موزیک پلیر آفلاین هستند.
جت اودیو دو نسخه رایگان و پولی دارد که تفاوت آنها، صرفا در نبود تبلیغات و دسترسی به تمهای متنوع در نسخه پولیست.
Musicolet
Musicolet از آن موزیکپلیرهایی است که در ارائه امکانات اصلا خساست به خرج نداده و تقریبا هر ویژگی خوبی که فکرش را بکنید را در آن مییابید. قابلیتهای این موزیک پلیر آفلاین آنقدر زیادند که تقریبا در هیچ موزیک پلیر مشابهی پیدا نمیکنید.
رابط کاربری ساده و دلنشین، حجم کم اپلیکیشن، ساخت چندین Queue برای داشتن فهرستهای پخش مجزا، اکولایزر پیشرفته، تگ ادیتور، پشتیبانی از لیریکس (متن ترانهها)، ویجتهای صفحه خانه و جستجوی موسیقی در پوشهها از ویژگیهای خوب Musicolet به شمار میآیند.
و از همه بهتر، چون با یک موزیک پلیر آفلاینِ رایگان مواجه هستید اثری از تبلیغات در آن نمیبینید.
Neutron Player
موزیک پلیر نوترون مخصوص حرفهای هاست، و کسانی که دوست دارند برای شنیدن موسیقی با کیفیت کمی از جیبشان هزینه کنند. نوترون پلیر به یک انجین اختصاصی 32/64-بیتی پخش موسیقی مجهز شده که ادعا میشود کاملا مستقل از سیستم عامل عمل میکند.
با این حساب باید انتظار کیفیت پخش بهتری از آن داشته باشید. ضمنا نوترون پلیر نسبت به سایر رقبایش از فرمتهای کمتر رایج بیشتری پشتیبانی میکند (شامل flac و MPC و ...) و ویژگیهای زیادی برای تغییر و ارتقای کیفیت پخش صدا دارد.
اما قیمتش نسبتا گران است (نسخه کرک شده را در سرچ فارسی گوگل میتوانید پیدا کنید) و اینکه رابط کاربری آن برای سال 2020 قدیمی و از مُد افتاده است و چنگی به دل نمیزند.
Poweramp
هر موزیک پلیر آفلاین این مقاله به خاطر ویژگی خاصی انتخاب شده. در مورد Poweramp، این ویژگی خاص و استثنایی پشتیبانی معرکه این اپ از تمها و پوستههای شخصیسازی بوده است.
اگر عاشق شخصیسازی اپها هستید و به اصطلاح خودمانی تِم باز، Poweramp راست کار شماست. فقط عبارت Poweramp themes را در گوگل پلی جستجو کنید و ببینید که چه دریایی از تمهای زیبا و وسوسهکننده پیش چشمتان پدیدار میشود.
البته که Poweramp فقط یک موزیک پلیر جذاب پر زرق و برق نیست و از نظر فنی هم لیست خوبی از امکانات دارد. پخش بیوقفه (Gapless Playback)، کراس فِید، پشتیبانی از Android Auto، ویجتهای متنوع، تگ ادیتور و پشتیبانی از انواع پلیلیست از دیگر خصوصیات خوب این موزیک پلیر اندرویدی به شمار میآیند.
Pulsar
اگر دوستدار طراحی متریال هستید و دنبال یک موزیک پلیر آفلاین ناب اندرویدی میگردید، حتما Pulsar را امتحان کنید. پولسار لیست چندان پر و پیمانی از قابلیتهای ویژه ندارد، بلکه بالعکس برای افرادی طراحی شده که از یک موزیک پلیر حداقلها را میخواهند.
تگ ادیتور، پخش بیوقفه، پلیلیستهای هوشمند و امکان زمانبندی پخش از ویژگیهای خوب این موزیک پلیر اندرویدی به شمار میآیند. پولسار هم در دو نسخه رایگان و پولی برای کاربر ارائه شده که خوشبختانه هر دو عاری از تبلیغاتند.
USB Audio Player Pro
هشت دلار (آن هم دلار 26 هزار تومانی) برای یک اپ موزیک پلیر؟ بله، اگر یک محصول همه چیز تمام میخواهید واقعا ارزشش را دارد. USB Audio Player Pro هشت دلاری در اصل برای پخش موزیک از فلش یو اس بی طراحی شده (به واسطه کابل OTG) اما آنقدر امکانات در خودش جمعآوری کرده که با یک موزیکپلیر حرفهای دسکتاپ برابری میکند.
اکولایزر 10 کاناله، پشتیبانی از تمام فرمتهای صوتی رایج و غیر مرسوم (از جمله FLAC, MQA, DSD, SACD)، امکان استریم موسیقی و طیف گستردهای از امکانات دیگر که همهشان در پلیاستور لیست شده باعث شده که USB Audio Player یکی از کاملترین موزیک پلیرهای گوشیهای موبایل باشد.