یکی از ویژگیهای عجیب (و البته بسیار مفید) اندروید این است که گاهی یک ویجت چند مگابایتی، از یک اپلیکیشن کامل کاربردیتر ظاهر میشود. نمونههای این موضوع بسیار زیادند، به عنوان مثال ویجتهای همین مقاله که دارید میخوانید.
در ادامه ده ویجت اندروید را به شما معرفی میکنیم که هم به میزان زیادی قابل شخصیسازیاند و هم کاربرد و آزادی عمل بالایی برایتان به ارمغان میآورند. پس تا پایان با ما همراه باشید.
KWGT Kustom Widget Maker
اگر سر و کارتان به ویجتهای اندروید زیاد میافتد شاید بدتان نیاید که خودتان بتوانید آنها را بسازید. درست خواندید، اپلیکیشن KWGT یک برنامه ویجتساز است که اجازه میدهد انواع و اقسام ویجتها (ساعت، تقویم، موزیک پلیر، خبرخوان و ...) را به سبک و سیاق خودتان طراحی کرده و روی صفحه هوم بنشانید.
اپلیکیشن رایگان است اما بعضی ویژگیهای زینتی و زیباییبخشی آن را باید با پرداخت هزینه آزاد کنید. جالب است بدانید به غیر از مواردی که گفتیم امکان ساخت ویجت نقشه و پیامرسانی هم از ویژگیهای خوبیست که KWGT به شما میدهد.
Overdrop
تا حالا به این فکر کردهاید که چرا اینقدر ویجت هواشناسی در گوگل پلی وجود دارد؟ دلیل این است که چنین ویجتهایی بسیار مفید و کاربردی هستند و از طرف دیگر تنوع در طراحی آنها هرگز پایانی ندارد.
Overdrop یکی از بهترین ویجتهای هواشناسی است که میتوانید روی گوشی داشته باشید. این ویجت خوب اندروید هم از نظر ظاهری زیباست و هم اطلاعات هواشناسی را خیلی مختصر و مفید به شما ارائه میکند. اپلیکیشن رایگان است اما بعضی از ویجتهایی که در آن میبینید برای استفاده نیازمند پرداخت هزینه هستند.
Battery Widget Reborn
آگاهی از میزان درصد باتری کار خیلی سختی نیست. اما بعضیها بدشان نمیآید که درصد باتری را به شکل یک ویجت روی صفحه خانگی مشاهده کنند. اگر شما هم جزو همین افراد هستید توصیه میکنیم حتما نگاهی به ویجت Battery Widget Reborn بیندازید.
این ویجت اندرویدی آنقدر دستتان را در ساخت ویجت باتری باز گذاشته که میتوانید دقیقا همان طرحی که در ذهن دارید را پیاده کنید. این ویجت هم برای دانلود رایگان است ولی برای دسترسی به امکانات شخصیسازی بیشتر لازم است نسخه پرو را خریداری کنید.
Data Counter Widget
حالا که بستههای اینترنتی مدام گران و گرانتر میشوند، چه چیزی بهتر از یک ویجت نمایشگر مصرف دیتا میتواند جلوی استفاده بیش از حد شما از اینترنت را بگیرد؟ Data Counter Widget به نحو احسن از پس این کار بر میآید.
این ویجت خوب اندروید دادههای مصرف وای فای و دیتا را از هم تفکیک میکند، و فونت نوشته و رنگ آن و پسزمینهاش قابل شخصیسازی هستند. اگر روی خود ویجت هم اشاره کنید میتوانید جزئیات بیشتری (مثل این که کدام اپلیکیشن بیشترین دیتا را میخورد) را هم مشاهده کنید.
Musicolet
موزیکولت یکی از بهترین موزیکپلیرهای شخص ثالث اندرویدی است که ویجتش این موضوع را به خوبی اثبات میکند. با قرار دادن این ویجت روی صفحه خانگی به غیر از کنترلهای روتین پخش موزیک، میتوانید به آهنگهای در صف انتظار پخش هم دسترسی داشته باشید.
ویجت موزیکولت به میزان قابل توجهی هم شخصیسازی میشود که جزو نکات مثبتش به شمار میآید. البته یک نکته منفی هم وجود دارد: این موزیک پلیر فقط آهنگهایی که روی دیوایس ذخیره شده را پخش میکند و به هیچ سرویس استریمینگی دسترسی ندارد.
SeriesGuide
سریال بازها عاشق این ویجت میشوند. SeriesGuide برای این طراحی شده که همیشه آمار فیلمها و سریالهایی که دیدهاید، دارید میبینید و در انتظار دیدنشان هستید را داشته باشید.
یکی از بهترین ویژگیهای SeriesGuide این است که به شما میگوید که فصل یا قسمت بعدی سریال محبوبتان چند روز دیگر و از کدام شبکه منتشر میشود. ضمنا با پرداخت درونبرنامهای میتوانید به ویجتهای بهتر و کاربردیتری هم دسترسی پیدا کنید.
Quotes Widget
میگویند بعضی جملهها را باید با آب طلا نوشت. Quotes Widget هر روز جمله زیبایی از بزرگان را روی صفحه خانه گوشی شما مینویسد تا از خواندنش عبرت بگیرید و آن را سرلوحه زندگیتان قرار دهید.
فونت نوشتهها و رنگ آنها قابل شخصیسازی است ضمن این که میتوانید جملههای مورد علاقه خودتان را هم به ویجت اضافه کنید که هر از گاهی لا به لای سخنان ویکتور هوگو و آلبرت اینشتین و تسلا به نمایش دربیایند.
Google News
گوگل نیوز که معرف حضورتان هست؟ اگر عادت دارید که موقع کار با گوشی مدام اخبار را چک کنید، شاید بد نباشد که استفاده از ویجت گوگل نیوز را در دستور کار قرار دهید. ویجت گوگل نیوز اخبار را بر اساس اهمیت اولویتبندی میکند.
اگر تیتر خبری نظرتان را جلب کرد، میتوانید با یک اشاره مقاله کاملش را بخوانید ضمن این که با نگاهی به گوشه ویجت از وضعیت آب و هوایی هم با خبر باشید.
CPU Monitor
CPU Monitor یکی از فنیترین ویجتهای این مقاله است. چرا که به لطف آن میتوانید هم اپلیکیشنهای پرمصرف را تشخیص دهید و هم با پایش کارکرد سی پی یو بدانید که چه وقتی زمان تعویض گوشی فرا رسیده است.
این ویجت دمای باتری را هم نشان میدهد، با این حساب میتوانید از چک کردن دما به فعالیتهای مشکوک هم پی ببرید.
Sectograph
سکتوگراف یکی از جالبترین ویجتهایی است که میتوانید در گوشی داشته باشید. این ویجت تقویم روزانه شما را در یک محیط دایرهای شکل (مثل ساعتهای جیبی) به نمایش گذاشته تا با یک نگاه، هر روز بتوانید برنامههای 24 ساعت آینده خود را مشاهده کنید.
شاید در نگاه اول کمی گیجکننده به نظر برسد ولی کمی که با سکتوگراف کار کنید و به آن عادت کنید متوجه کارایی بسیار بالای آن خواهید شد.