جعبه ابزار: هشت سرویس رایگان برای ساخت تصاویر اینفوگرافیک

جعبه ابزار: هشت سرویس رایگان برای ساخت تصاویر اینفوگرافیک

همه ما عاشق تصاویر اینفوگرافیک هستیم چون عصاره‌ای قابل هضم از آمار و مفاهیم بزرگ‌اند؛ مفاهیمی که به شکلی هنرمندانه و دلنشین به تصویر کشیده‌ شده‌اند. ساخت اینفوگرافیک مثل هر کار تصویرسازی دیگر یک مهارت هنری است که ذوق و سلیقه و مهم‌تر از آن، زمان می‌خواهد.

اگر برای انتقال بهتر یک مفهوم نیاز به ساخت تصاویر اینفوگرافیک دارید اما زمان به شما اجاره این کار را نمی‌دهد، اصلا جای نگرانی نیست. در این مقاله هشت سرویس رایگان (با پرداخت حق اشتراک) را به شما معرفی می‌کنیم که با داشتن قالب‌های آماده زمان ساخت اینفوگرافیک‌ها را به نصف می‌رسانند.

در ادامه با ما همراه باشید تا با این هشت سرویس بیشتر آشنا شویم.

1. Adobe Spark

اگر به ابزاری احتیاج دارید که خیلی سریع و راحت برایتان اینفوگرافیک‌ بسازد، ادوبی اسپارک گزینه خوبی برای شماست. این سرویس تحت وب حداقل 10 هزار قالب آماده دارد تا بتوانید آن‌ها را به اینفوگرافیک‌های شخصی تبدیل کنید.

بیشترین کاری که در ادیتور ادوبی اسپارک انجام می‌دهید، درگ و دراپ است. فقط کافیست قالب دلخواهتان را پیدا کنید و بعد انواع و اقسام المان را داخل آن بریزید؛ از تصویر پس‌زمینه گرفته تا متن و عکس و لوگو و آیتم‌های تزئینی. در نهایت می‌توانید پیش از گرفتن خروجی، اینفوگرافیک را برای پلتفرم مد نظرتان (اینستاگرام، فیسبوک، توییتر و...) از نظر ابعاد مناسب سازی کنید و بعدا آن را با حداکثر کیفیت تحویل بگیرید.

2. Piktochart

اگر تا حالا اینفوگرافیک نساخته‌اید، شاید Piktochart برای شروع بتواند گزینه‌ای عالی برایتان باشد چرا که بیشتر از همه چیز «سادگی» را مبنای کار قرار داده. با ورود به پیکتوچارت ده‌ها قالب آسان برای شخصی‌سازی پیش رویتان قرار می‌گیرد که بتوانید کار را با آن‌ها آغاز کنید.

این سرویس اکثر امکاناتش را به رایگان ارائه می‌کند ولی در صورت داشتن اکانت رایگان فقط قادر به ساخت 5 پروژه هستید که در گوشه خود واترمارک پیکتوچارت را دارند.

3. DesignCap

DesignCap هم جزو اینفوگرافیک سازهای خوب دیگر است که طیف متنوعی از قالب‌های آماده را در خودش گنجانده که تعداد قابل توجهی از آن‌ها رایگان هستند. اما اگر بخواهید به زیباترین قالب‌ها دسترسی داشته باشید ناچار به پرداخت حق اشتراک خواهید بود.

با اکانت رایگان می‌توانید انواع آیکن، وکتور و تصاویر استاک را به اینفوگرافیک‌هایتان اضافه کنید، اما در این حالت خروجی‌ها فقط در فرمت JPEG هستند و اگر خواستار خروجی‌های PDF و PNG هستید باید حق اشتراک بپردازید که ماهیانه 5 دلار برایتان هزینه در پی دارد.

4. Visme

سرویس Visme در اصل برای ساخت ارائه‌های جذاب و انیمیشنی طراحی شده اما یک بخش ویژه هم برای تصاویر اینفوگرافیک دارد. Visme بیش از 100 فونت جذاب لاتین، چند میلیون تصویر رایگان و عاری از کپی رایت و انواع و اقسام آیکن دارد که از ادیتور بتوانید به اینفوگرافیک‌هایتان اضافه کنید.

به غیر از این در Visme قادر به ساخت اینفوگرافیک‌های زنده هم هستید، به معنای دقیق‌تر اینفوگرافیک‌هایی که ویدیویی هستند و دوبله شده‌اند. استفاده از Visme رایگان است اما برای گرفتن خروجی‌ها با نهایت کیفیت و استفاده نامحدود از المان‌های گرافیکی باید حق اشتراک بپردازید.

5. Biteable

سبک کاری Biteable با بقیه گزینه‌های این فهرست کمی متفاوت است. این سرویس به طور تخصصی روی ساخت اینفوگرافیک‌های ویدیویی تمرکز کرده که مناسب اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی هستند.

سرویس Biteable ساندترک‌های بسیار خوب و باکیفیتی هم دارد که به اینفوگرافیک‌هایتان جلوه محشری می‌دهند. همچنین چندین انیمیشن آماده و صحنه از پیش ساخته شده هم در اختیارتان قرار می‌گیرد تا لازم نباشد ساخت ویدیو را از صفر انجام بدهید.

در Biteable می‌توانید تا سقف 10 ویدیوی اینفوگرافیک را به رایگان بسازید. البته خروجی‌هایتان در این حالت دارای واترمارک هستند.

6. Canva

Canva یک ویرایشگر آنلاین دوست‌داشتنی است که تقریبا از پس هر کاری برمی‌آید: ساخت بروشور، پرزنتیشن، پست برای شبکه‌های اجتماعی، و تصاویر اینفوگرافیک. بزرگترین نقطه قوت این سرویس دایره عظیم تصاویر استاک، آیکن و فونت‌هایی است که می‌توانید در طراحی‌هایتان به کار ببرید.

کانوا یک بخش ویژه برای ساخت تصاویر اینفوگرافیک دارد که آیتم‌های رایگانش نسبت به سایر سرویس‌ها بیشترند. هر چند بعضی المان‌ها هستند که به صورت پولی قابل دسترسند اما فقط 1 دلار (یا کمی بیشتر) هزینه برایتان در پی دارند.

7. Google Charts

سرویس Google Charts تنها گزینه این مقاله است که صد درصد رایگان است. با استفاده از این سرویس می‌توانید به انواع و اقسام نمودار دسترسی پیدا کنید که برای ساخت اینفوگرافیک‌های تجاری بسیار مناسب هستند.

گوگل چارت با سایر سرویس‌های آفیس گوگل ارتباط دارد، بنابراین می‌توانید به طور همزمان دیتای خود را ویرایش کنید تا نتیجه در نمودارهایتان نمایان شود. طراحان وبسایت و صاحبان کسب و کار مشتری‌های عمده Google Charts هستند.

8. Easel.ly

سرویس Easel.ly از همان ابتدای کار، آرشیوی عظیم از قالب‌های آماده در اختیارتان قرار می‌دهد که به میزان زیادی قابل شخصی‌سازی هستند. بعد از آن می‌توانید به انواع و اقسام نشان‌ها و سمبل‌ها، اشکال هندسی و خطوط اتصال گرافیکی دسترسی پیدا کنید که اسکلت‌بندی اینفوگرافیک شما را می‌سازند.

Easel.ly تنوع خوبی در فونت‌ها دارد و دستتان را برای ویرایش آن‌ها بسیار باز گذاشته. همچنین اگر دلتان بخواهد می‌توانید المان‌های گرافیکی خودتان را هم در سرویس بارگذاری و از آن در اینفوگرافیک‌ها استفاده کنید. Easel.ly اجازه می‌دهد که از 60 تصویر و 10 فونت به رایگان استفاده کنید.


ترجیح می‌دهید اینفوگرافیک‌ها را خودتان از صفر طراحی کنید، یا از قالب‌های آماده کمک بگیرید؟ تا حالا از وبسایت‌هایی که نام بردیم استفاده کرده‌اید؟ حتما نظرات و تجربیات ارزشمندتان را با ما به اشتراک بگذارید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.