گوشیهای هوشمند نه تنها منجر به کاهش چشمگیر استفاده از تلفنهای ثابت شدهاند، بلکه بهبود اتصال اینترنت در آنها موجب شده تا بسیاری از کاربران دیگر علاقهای به استفاده از قابلیت تماس عادی با سیمکارت نیز نداشته باشند و از اپلیکیشنها برای برقراری تماسهای صوتی و تصویری بهره بگیرند. در همین راستا در این مطلب بهترین برنامهها برای تماسهای صوتی و تصویری آنلاین را معرفی میکنیم.
- با این ترفندها بطور حرفهای از واتساپ استفاده کنید
- با این سه ترفند مصرف اینترنت واتساپ را کاهش دهید
- با این ترفندها مشکل از کار افتادن واتساپ دسکتاپ را برطرف کنید
اپلیکیشنهای بسیاری برای برقراری تماس صوتی یا تصویری توسعه یافتهاند که معمولاً به شکل پیامرسان، دارای امکانات متعدد دیگری هم هستند. البته برخی از عناوین نیز به صورت انحصاری تنها روی قابلیت تماس تمرکز داشتهاند و سایر ویژگیهای جانبی در آنها کمتر دیده میشود. در ادامه این مطلب تعدادی از بهترین برنامههای کنونی برای تماس اینترنتی را معرفی خواهیم کرد.
واتساپ
واتساپ یکی از اپلیکیشنهای فیسبوک در این لیست است که در میان کاربران ایرانی از محبوبیت بالایی جهت برقراری تماس صوتی و ویدیویی اینترنتی برخوردار است. اگرچه واتساپ در ابتدا تنها امکان ارسال پیامهای متنی را برای کاربران فراهم میکرد؛ اما در گذر زمان توانست قابلیتهای بیشتری از جمله تماس ویدیویی رایگان را نیز به خدمات خود اضافه کند. واتساپ محبوبترین پیامرسان در جهان است، بنابراین اکثر افراد روی گوشی هوشمندشان آن را نصب کردهاند و میتوانید به راحتی با اعضای خانواده و دوستانتان تماس بگیرید.
گوگل Duo
اپلیکیشن Duo برای برقراری تماس ویدیویی اینترنتی توسط گوگل توسعه یافته و یکی از بهترین برنامههای رایگان در این زمینه شناخته میشود. برای کار با آن تنها کافیست آن را دانلود و نصب کنید و شماره خود را درون آن وارد کنید تا با دیگران تماس بگیرید. قابلیت مولتی پلتفرم این برنامه خبر بسیار خوبی برای کاربران سیستم عاملهای مختلف است. تماسهای ویدیویی در Duo از کیفیت مناسبی برخوردارند و در آپدیتهای اخیر امکان تماس صوتی نیز به آن اضافه شده است.
اسکایپ
مایکروسافت نیز سعی کرده است از رقبای خود عقب نماند و با ارائه امکانات مختلف در اسکایپ، به عنوان از مدعیان اصلی در زمینه تماس اینترنتی شناخته شود. امکان استفاده از اسکایپ در موبایلهای هوشمند، تبلتها، رایانهها و بسیاری دیگر از دستگاههای سازگار وجود دارد و به آسانی میتوان با آن تماس صوتی یا تصویری برقرار کرد. همچنین برخی امکانات پیامرسانهای دیگر نیز در محصول مایکروسافت دیده میشوند.
کاربران برای تماس با شمارههای واقعی، باید هزینه پرداخت کنند و این قابلیت رایگان نیست. البته تماس با سایر کاربران اسکایپ رایگان است و هزینهای در پی نخواهد داشت. امکان افزودن چندین نفر به یک تماس صوتی یا تصویری و برقراری کنفرانس یا جلسه مجازی نیز در اسکایپ وجود دارد.
زوم
پس از همهگیری کرونا در سراسر جهان، اپلیکیشن زوم توانست با بازخورد مثبت کاربران مواجه شود. اگرچه زوم بیشتر برای ایجاد نشستها و جلسههای مجازی مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما میتوان از آن برای برقراری تماس اینترنتی نیز استفاده کرد. تا سقف ۱۰۰ نفر میتوانند به تماسهای تصویری افزوده شوند و پشتیبانی مناسب از سیستم عاملهای مختلف نیز صورت میگیرد. قابلیتهای پایه پیامرسانی و اشتراکگذاری فایل نیز در زوم وجود دارند.
تلگرام
بدون شک کمتر پیامرسانی توانسته به سطح امکانات ارائه شده توسط تلگرام نزدیک شود. تلگرام نه تنها برای ارسال پیامهای متنی ایدهال است؛ بلکه گزینه مناسبی برای برقراری تماس اینترنتی رمزگذاری شده هم محسوب میشود. همچنین برنامه آن برای سیستم عاملهای موبایل و دسکتاپ مختلف در کنار نسخه تحت وب در دسترس قرار دارد. در حال حاضر کاربران اندروید، آیفون، آیپد، ویندوز فون، مک، ویندوز و لینوکس میتوانند از اپ اختصاصی تلگرام استفاده کنند.
فیس تایم
فیس تایم محصولی از اپل است که جهت برقراری تماس صوتی و تصویری اینترنتی برای کاربران iOS منتشر شده است. خوشبختانه در iOS 15 امکان اشتراکگذاری لینک تماس فیس تایم با کاربران سایر پلتفرمها از جمله اندروید و ویندوز وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به مطلب آموزش کامل استفاده از فیس تایم در اندروید و ویندوز مراجعه کنید.
اپلیکیشن فیس تایم قابلیتهای جالبی مانند تار کردن پس زمینه و افزودن افکت بوکه به صورت زنده را درون خود جای داده است. همچنین به کمک امکانات مختلف برای میکروفن، میتوان صدایی واضح و رسا را در تماسها ارائه داد. در هر گروه فیس تایم تا سقف ۳۲ نفر امکان عضویت خواهند داشت و گزینهای مناسب برای دارندگان محصولات اپل از جمله آیفون 6s به بعد محسوب میشود.