جعبه ابزار؛ معرفی ۷ اپلیکیشن برای تقویت صدای گوشی‌های اندرویدی

جعبه ابزار؛ معرفی ۷ اپلیکیشن برای تقویت صدای گوشی‌های اندرویدی

اگر تا به حال برای پیدا کردن یک برنامه تقویت صدای گوشی اندرویدی به گوگل پلی سر زده باشید، حتما با حجم بالایی از برنامه‌های مختلف روبه رو شدید. از آنجا که کاربرد این اپ‌ها زیاد است و افراد بسیاری هستند که برای کنترل و تقویت صدای گوشی خودشان از این برنامه‌ها استفاده می‌کنند، پس طبیعی است که اکثر این اپ‌ها تعداد دانلود بالایی داشته و امتیازات خوبی هم از کاربران دریافت کرده باشند.

اما سوال اینجاست که آیا واقعا همه این اپ‌ها درست کار می‌کنند؟ باید بگویم که نه. به دلیل اینکه دسته برنامه‌های تقویت صدای گوشی ، اپ‌های جعلی و تبلیغاتی زیادی را در خود جای داده شاید برخی از اپ‌های مذکور روی گوشی من یا هر کدام از شما درست عمل کنند اما احتمالا بسیاری دیگر در استفاده از آن‌ها به مشکل بر می‌خورند. برای همین در این مطلب ۷ اپ که واقعا کار می‌کنند را به شما معرفی خواهم کرد.

Equalizer

برنامه‌های اکولایزر عموما بهترین انتخاب برای تقویت صدای گوشی هستند و علاوه بر اینکه صدای گوشی شما را بلندتر می‌کنند، با استفاده از اسلایدرهای فرکانسی که در آن‌ها تعبیه شده، می‌توانید نویز و اغتشاشاتی که بر اثر بلندی صدا ظاهر می‌شوند را کنترل کنید. اپ Equalizer هم یکی از بهترین و ساده‌ترین‌هاست که می‌شود پیدا کرد.

با این برنامه می‌توانید از بین ۱۱ پروفایل صوتی پیش‌فرض یکی را انتخاب کنید. اگر مایل به خرج کردن باشید و ورژن پولی برنامه را تهیه کنید برنامه امکان ساخت پروفایل را برایتان آزاد می‌کند. برای تقویت صدای گوشی از گزینه Sound Amplifier استفاده کنید و اگر مایل به برجسته کردن فرکانس‌های بم هستید فعال کردن Bass Boost را هم فراموش نکنید.

Equalizer FX

این اپ هم مشابه اپ Equalizer عمل می کند با تفاوتی که آن را کمی متمایز می‌کند: پشتیبانی از گوگل پلی موزیک. بیشتر سرویس‌های صوتی شخص ثالث از سرویس‌های استریم موسیقی پشتیبانی نمی‌کنند و یا در بسیاری از موارد برای فعال کردن این قابلیت از شما پول می‌گیرند. خوبی Equalizer FX این است که چنین محدودیتی برایتان نمی گذارد و به رایگان این سرویس را به شما ارائه می‌دهد.

در زبانه Effects برنامه می توانید گزینه‌های Bass Boost و Loudness Enhancer را فعال کرده که صدای اسپیکر گوشی شما را بلندتر می‌کنند.

Precise Volume

برنامه‌ای که برای همه یک گزینه کاربردی در چنته دارد. برنامه به یک اکولایزر به همراه تقویت کننده صدا مجهز شده و علاوه بر این تنظیمات پیش‌فرضی دارد که با اتصال هدفون فعال می‌شود. می توانید برای هر اپ هم یک سطح صدای مجزا تعیین کنید.

این اپ در واقع دقیقا همان عملکردی را دارد که از اسمش بر می‌آید و می تواند با قابلیت تنظیم صدای 100 سطحی خود به سرعت برایتان جایگزین تنظیم صدای 15 سطحی اندروید شود.

VLC for Android

اگر مشکلی که با کم بودن صدا دارید فقط به زمان‌های تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی خلاصه می‌شود یکی از گزینه‌های مناسب برای شما نصب VLC است. با این برنامه محبوب می‌توانید صدا را تا 200 درصد افزایش دهید.

بر خلاف برنامه دسکتاپ VLC، اپ اندروید آن در زمان پخش موسیقی هم به خوبی پخش ویدیو عمل می‌کند. اگر مدیای زیادی در گوشی ذخیره دارید نصب این برنامه می‌تواند کارتان را کاملا راه بیاندازد.

MX Player

همانطور که احتمالا به این برنامه آشنایی دارید، کاربرد آن به پخش ویدیو محدود می‌شود اما می‌تواند صدای ویدیو را تا 200 درصد بیشتر از حدنهایی مجاز در گوشی افزایش دهد. بعد از فعال کردن قابلیت تقویت صدا، در هنگام پخش ویدیو می‌توانید با لمس صفحه به سمت بالا، صدا را افزایش دهید. بعد از اینکه از اپ خارج شوید هم سطح صدای کل دستگاه به حالت عادی برمی‌گردد.

Podcast Addict

صدای کم پادکست‌ها می‌تواند حتی برای گوشی‌هایی که اسپیکرهای قدرتمندی دارند هم مشکل‌زا باشد چرا که بسیاری از آن‌ها به صورت حرفه‌ای ضبط نمی‌شوند و بنابراین کیفیت صدای خوبی ندارند.

Podcast Addict یکی از اپ‌های خوب برای گوش دادن به پادکست است که علاوه بر داشتن تنظیمات تقویت صدا، یک اکولایزر داخلی هم دارد و به شما امکان این را می‌دهد که با دستکاری صدای پادکست‌های محبوبتان، به همان محدوده صدای مورد نظر برسید.

Viper4Android

این اپ یک گزینه مناسب برای افرادی است که گوشی یا تبلت اندرویدی خود را روت کرده و می‌خواهند از امکاناتی که این تغییر در اختیارشان قرار می‌دهد استفاده کنند. با اینکه یک نسخه غیر رسمی این اپ برای دستگاه‌های روت نشده هم در پلی استور وجود دارد اما برای گرفتن بهترین عملکرد بهتر است نسخه مختص دستگاه‌های روت شده را استفاده کنید.

قابلیت eXtra Loud که بازه Slight تا Extreme را در بر می‌گیرد برای تنظیم صدای دستگاه و گزینه Speaker Optimization هم برای گرفتن بهترین صدای ممکن از اسپیکرهای دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این می‌توانید با تنظیم حالت‌های مختلف برای اسپیکر بلوتوثی یا هدفون، یک تنظیمات خاص برای هریک از آن‌ها تعیین کنید.

با استفاده از این اپ‌ها احتمالا نتیجه دلخواهتان را برای تقویت صدای گوشی بگیرید اما به خاطر داشته باشید که به هرحال اسپیکر اسمارت‌فون‌ها قدرت محدودی دارند و نمی‌توان از آن‌ها انتظار صدایی در حد اسپیکر بلوتوثی داشت. شما هم از تجربه خودتان در کار با برنامه‌های تقویت صدای گوشی بگویید و اگر اپ مناسبی می‌شناسید برای تکمیل این مطلب با ما در میان بگذارید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.