جعبه ابزار؛ معرفی بهترین اپلیکیشن‌های نقاشی و طراحی برای موبایل

جعبه ابزار؛ معرفی بهترین اپلیکیشن‌های نقاشی و طراحی برای موبایل

نقاشی و طراحی هنری بوده که بشر از ابتدای تاریخ حضورش روی کره خاکی برای به تصویر کشیدن فرهنگ و روش زندگی خود از آن استفاده کرده است. این هنر نه تنها با گذر زمان از بین نرفته بلکه فرم‌های مختلف و پیشرفته‌تری به خود گرفته و حالا ما به عنوان نوادگان متمدن بشر اولیه، از ابزار دیجیتال مثل کامپیوتر و گوشی‌های همراهمان برای ثبت افکارمان در قالب نقاشی و طراحی استفاده می‌کنیم.

ممکن است این میل دیرینه برای به نقش در آوردن افکار، گاهی اوقات شما را هم درگیر خود کند و شاید راحت‌ترین راه برای کشیدن و طراحی کردن استفاده از گوشی‌های همراه باشد. در این مطلب قصد داریم به معرفی تعدادی اپلیکیشن نقاشی و طراحی برای اندروید بپردازیم پس تا انتهای مقاله با دیجیاتو همراه باشید.

Adobe Illustrator Draw

این اپلیکیشن نقاشی به همراه Photoshop Sketch دو اپ طراحی و نقاشی شرکت ادوبی هستند. در Illustrator Draw امکاناتی از قبیل لایه‌های مختلف و 5 نوع قلم متفاوت با قابلیت‌های شخصی سازی متعدد وجود دارند. در این برنامه حتی می‌توانید تا 64 برابر حالت عادی روی نقاشیتان زوم کنید تا به بهترین نحو قادر به اعمال جزئیات مدنظرتان باشید.

پس از اتمام کار هم این امکان را خواهید داشت تا اثری که خلق کرده‌اید روی دستگاهتان ذخیره کرده، به اشتراک بگذارید و یا برای اعمال تغییرات بیشتر از طریق برنامه‌های دسکتاپ ادوبی آن را به کامپیوترتان منتقل کنید. همچنین می‌توانید طراحی‌هایتان را بین دو برنامه فتوشاپ اسکچ و Illustrator Draw ایمپورت و اکسپورت کرده و با هر کدام ویرایش‌های دلخواهتان را روی آن‌ها انجام دهید.

این برنامه رایگان است و علاوه بر نسخه اندروید، می‌توانید نسخه iOS آن را نیز دانلود کنید.

ArtFlow

اگر به دنبال اپلیکیشنی می‌گردید که عمق و امکانات بیشتری برای نقاشی و طراحی در اختیارتان قرار بدهد ArtFlow را به عنوان یک گزینه خوب مدنظر قرار بدهید. ادعای اصلی اپلیکیشن مذکور این است که تعداد زیادی قلم موی متفاوت که تعداد آن‌ها به بیش از 100 می‌رسد در اختیارتان قرار می‌دهد. علاوه بر این برای زیباتر کردن نقاشیتان می‌توانید از ابزارهای متعدد برنامه نیز استفاده کنید.

از آنجایی که شاید بخواهید بعدا دستی به سر و روی نقاشیتان در فتوشاپ بکشید، ArtFlow علاوه بر امکان ذخیره کردن نقاشی با فرمت JPEG و PNG امکان سیو آن با فرمت PSD را نیز در اختیارتان قرار می‌دهد. در انتها این نکته را هم اضافه کنیم که ArtFlow علاوه بر اینکه برای بزرگسالان کاربردی است، می‌تواند به عنوان ابزاری خوب و مناسب برای نقاشی کودکان هم مورد استفاده قرار بگیرد.

Ibis Paint

برای کسانی که به مانگا آرت یا هنر نقاشی به سبک انیمه‌های ژاپنی علاقه‌مند هستند و آن را دنبال می‌کنند Ibis Paint گزینه مناسبی به شمار می‌آید. در این برنامه که قابلیت‌های جالب و جذاب زیادی در خود جای داده، بیش از 140 نوع قلم موی مختلف در اختیار خواهید داشت که امکان نقاشی به سبک‌ها و فرم‌های مختلف را برایتان فراهم می‌کند.

علاوه بر این در حین نقاشی می‌توانید از روند نقاشیتان فیلم بگیرید و آن را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. Ibis Paint از لایه‌ها هم پشتیبانی می‌کند و تا جایی که دستگاهتان کشش داشته باشد امکان استفاده از هر تعداد لایه‌ای که مدنظرتان است را خواهید داشت. مشخصه خوب دیگر Ibis Paint هم این است که از چند سبک نقاشی خاص مثل مانگا نیز پشتیبانی می‌کند.

PaperColor

این برنامه که قبلا با نام PaperDraw شناخته می‌شد از آن دست اپ‌هاییست که تلاش می‌کند نقاشی روی نمایشگر دیجیتال را به بهترین نحو به نقاشی از طریق قلم و کاغذ نزدیک کند. در این اپ مقدمات مورد نیاز برای طراحی و نقاشی همچون انواع مختلف قلم موها را خواهید یافت، اما خصیصه‌ای که PaperColor را متمایز می‌کند قابلیت ردیابی یا همان tracing آن است.

در واقع با این قابلیت، شما می‌توانید عکسی را به دلخواه در برنامه ایمپورت کرده و آن را روی مد نیمه شفاف تنظیم کنید تا در ادامه از روی آن عکس نقاشی کنید. این روش علاوه بر اینکه می‌تواند در یادگیری نقاشی و طراحی به شما کمک کند، روش خوبی برای تمرین نقاشی در اختیار افراد تازه وارد قرار خواهد داد.

SketchBook

Autodesk را همه ما با نرم‌افزار نقشه‌کشی و طراحی سه بعدی معروفش یعنی AutoCAD می‌شناسیم. اپلیکیشن نقاشی Sketchbook هم توسط همین توسعه دهنده ساخته شده و جزو اپلیکیشن‌های قدیمی و با سابقه‌تر این لیست به شمار می‌آید. این برنامه قابلیت‌های مناسبی را در خود جای داده که از جمله آن‌ها می‌توان به 10 نوع قلم قابل شخصی‌سازی اشاره کرد.

علاوه بر این در Sketchbook قابلیت استفاده تا سقف سه لایه، 6 حالت ترکیب‌سازی (blending)، زوم 2500 درصدی و حساسیت به فشار قلم هم گنجانده شده است. تمام این امکانات در نسخه رایگان وجود دارند و در صورتی که به تنوع بیشتری در هر کدام از قابلیت‌های ذکر شده نیاز دارید امکان در اختیار داشتن آن‌ها با نسخه پرو امکان‌پذیر است.

هاشور

با اینکه اپلیکیشن هاشور (بررسی دیجیاتو) را نمی‌توان در رده اپ‌های کشیدن نقاشی و طراحی به شمار آورد اما اگر به دنبال یادگیری طراحی هستید می‌توانیم آن را به عنوان یک نمونه خوب ایرانی به شما پیشنهاد کنیم. در واقع هاشور یک برنامه خودآموز است که طراحی را به صورت قدم به قدم و با درس‌های موضوعی و سطح‌بندی شده به شما آموزش می‌دهد.

برای اینکه بدانید هر درس را چند بار مشاهده و یا تمرین کرده‌اید هم نواری در کنار نام آن درس تعبیه شده تا شما را از آمار و ارقام روند یادگیریتان مطلع کند. اگر هم علاقه‌مند هستید مبانی تئوری طراحی را یاد بگیرید، امکانی در هاشور برای شما گنجانده شده تا به صورت درس به درس با این مفاهیم آشنا شوید.

dotpict

تمام برنامه‌هایی که تا به اینجا به شما معرفی کردیم دید تقریبا جدی و عمیقی به مقوله طراحی و نقاشی دارند، بنابراین شاید بد نباشد در لیستمان نگاهی هم به یک اپ مفرح این حوزه داشته باشیم. dotpict یک اپلیکیشن نقاشی است که به شما اجازه می‌دهد تا پیکسل آرت خودتان را خلق کنید و به همین دلیل است که می‌تواند از سایر اپ‌های بالا متمایز باشد.

در این برنامه یک صفحه شطرنجی به شما ارائه می‌شود که در آن زوم کرده و می‌توانید با رنگی کردن هر بلوک یا پیکسل، تصویر مورد نظرتان را نقاشی کنید. در انتها کافیست از حالت زوم در بیایید تا نتیجه نهایی کارتان را مشاهده کنید. dotpict به قابلیت ذخیره خودکار، undo و redo و همچنین اکسپورت کردن نقاشی نهایی مجهز شده است. بنابراین اگر به سبک نقاشی‌های پیکسل آرت علاقه‌مند هستید حتما نگاهی به dotpict داشته باشید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
16 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.