جعبه ابزار؛ بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست برای موبایل

جعبه ابزار؛ بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست برای موبایل

دنیای ما طی چند دهه اخیر تغییر و تحولات زیادی به خود دیده که بخش اعظم آن‌ها ناشی از رشد سرسام آور تکنولوژی و اثر آن روی زندگی انسان‌هاست. علاوه بر جنبه‌های مختلف روزمرگی‌های ما، دنیای رسانه هم تحت تأثیر تکنولوژی فرم‌های جدیدی به خود گرفته تا بتواند همچنان همگام با سبک زندگی نوین به بقای خود ادامه دهد. مثلا متولد شدن نشریات و خبرگزاری‌های دیجیتال، برنامه‌های ویدیویی مستقل اینترنتی، شبکه‌های پخش تصویری و شنیداری مستقل اینترنتی و... را می‌توان به همین تغییر و تحول نسبت داد.

شاید «پادکست» را بتوان یکی از نوپاترین روش‌های مستقل تولید و ارائه محتوا به مخاطبان امروزی به شمار آورد. پادکست در واقع نمونه صوتی همان محتوایی است که هر روز به عنوان مطلب، مقاله و گفتگو در اینترنت می‌بینیم و می‌خوانیم. از آنجایی که شاید خیلی وقت‌ها گوش دادن راحت‌تر از خواندن باشد، تولید کنندگان پادکست حرف‌هایشان را در قالب صدا و از طریق سرویس‌های میزبانی پادکست در اختیار شنوندگان قرار می‌دهند. خوبی پادکست این است که برای تولید آن نیازی به تجهیزات تخصصی تهیه برنامه‌های رادیویی نیست و هرکسی می‌تواند با وجود محتوای درست، در هرجایی دست به تولید و پخش پادکست بزند.

سرویس‌های پخش پادکست هم برای این به وجود آمده‌اند تا بستری برای فراگیر کردن صدای این رسانه مستقل باشند. این سرویس‌ها طی چند سال گذشته با میزبانی پادکست‌های متنوع و جذاب، مخاطبان زیادی را به سمت این پلتفرم جذب کرده‌اند. حالا پادکست‌ها تا جایی فراگیر شده‌اند که از چند سال پیش روز 30 سپتامبر (8 مهر) به عنوان روز جهانی پادکست نامگذاری شده است. فکر کردیم شاید بد نباشد به همین مناسبت تعدادی از اپلیکیشن های پخش پادکست برای موبایل را به شما معرفی کنیم تا اگر به این فرم از رسانه مستقل علاقه‌مند هستید با بهترین سرویس‌های آن آشنا شوید. با دیجیاتو همراه باشید.

Stitcher

به استیچر فقط نباید به عنوان سرویس پخش پادکست نگاه کرد بلکه در واقع با نوعی شبکه پادکستی طرف هستیم. همانطور که خلی از سریال‌ها و برنامه‌ها فقط از شبکه خاصی پخش می‌شوند، استیچر هم میزبان پادکست‌هایی است که احتمالا در هیچ سرویس دیگری پیدایشان نخواهید کرد. اما به هر حال از این کانال‌های اختصاصی که بگذریم، استیچر هم مثل سایر سرویس‌های این لیست، کلکسیون کاملی از پادکست‌ها در اختیارتان قرار می‌دهد تا کم و کسری از این جهت حس نکنید. البته شاید رابط کاربری و پلیر این سرویس در مقایسه با سایر اپ‌های این لیست چندان به مذاق خیلی‌ها خوش نیاید، اما بد نیست کمی کار با آن را تجربه کنید، شاید نهایتا مزایای آن را به معایبش ترجیح دهید.

Castbox

با CastBox ترکیبی از یک رابط کاربری تر و تمیز و کاربردی در کنار کتابخانه‌ای کامل در اختیارتان قرار می‌گیرد. استقبال پادکست‌سازان فارسی زبان هم از این سرویس بسیار خوب بوده و این یعنی احتمال اینکه تمام برنامه‌های فارسی مورد علاقه‌تان را در CastBox پیدا کنید بسیار زیاد است. می‌توانید با اکانت جیمیل، فیسبوک یا توییترتان وارد CastBox شده و سپس جستجو در سیل بی پایان پادکست‌ها را آغاز کنید. قابلیت دانلود و گوش دادن به صورت آفلاین هم فراهم شده و بعلاوه می‌توانید اشتراکتان در کانال‌ها را روی دستگاه‌های مختلف همگام سازی کنید.

ناملیک

با توجه به رشد پادکست در ایران و استقبال مخاطبان فارسی‌زبان از این رسانه مستقل، چند سرویس خوب میزبانی و پخش پادکست فارسی در کشورمان توسعه داده شده‌اند که می‌توان از آن‌ها به عنوان مرجعی خوب برای دسترسی به تعداد نسبتا زیاد پاکست‌های فارسی استفاده کرد. ناملیک یکی از همین سرویس‌هاست که علاقه‌مندان به پادکست حتما اسم آن را شنیده و از آن استفاده می‌کنند. در ناملیک به بیش از 100 پادکست فارسی دسترسی خواهید داشت و امکان دنبال کردن کانال آن‌ها و همچنین دانلود اپیزودها برایتان فراهم شده است.

شنوتو

شنوتو هم به عنوان یکی از سرویس‌های پخش پادکست ایرانی عملکرد خوبی از خود نشان داده و با کلکسیون کاملی از پادکست‌ها و امکانات مختلف می‌تواند نظرتان را جلب کند. این سرویس پادکست‌ها را در دسته‌بندی‌های مختلف به شما ارائه می‌کند و می‌توانید اپیزودها را دانلود کرده و در حالت آفلاین هم گوش کنید. اگر هم اهل پلی لیست ساختن هستید تا اپیزودها را به سلیقه خودتان دسته‌بندی کنید شنوتو این امکان را در اختیارتان قرار می‌دهد. با اینکه سرویس‌های ایرانی  در این بخش هنوز جای کار دارند تا به نمونه‌های خارجی برسند اما تا به اینجا عملکرد شنوتو و ناملیک را می‌توان قابل قبول قلمداد کرد.

Podbean

پادبین یکی دیگر از سرویس‌های معروف و شناخته شده برای گوش دادن به پادکست‌هاست که البته این موضوع را مدیون عملکرد خوبش است. این سرویس میزبان هزاران پادکست مختلف بوده و با دسته‌بندی‌های مختلف آن‌ها در اختیار شنوندگان قرار می‌دهد. با پادبین می‌توانید مشترک برنامه‌های مختلف شوید، اپیزودها را دانلود کرده و یا به صورت آنلاین به آن‌ها گوش کنید. علاوه بر این قابلیت کنترل پخش از روی صفحه قفل گوشی، افکت‌های صوتی مختلف، پشتیبانی از کروم کست و الکسا برای آن در نظر گرفته شده است. بسیاری از پادکست‌های خوب فارسی هم در این سرویس حضور دارند که علاوه بر پادکست‌های انگلیسی به آن‌ها هم دسترسی خواهید داشت.

Overcast

این پلتفرم پخش پادکست که به عنوان یک سرویس قدرتمند اما ساده شناخته می‌شود را می‌توان یکی از بهترین پلتفرم‌های میزبانی و مدیریت پادکست‌ها برای iOS به شمار آورد. Overcast با رابط کاربری ساده‌اش کار مدیریت و مرتب کردن پادکست‌هایی که دنبال می‌کنید را برایتان آسان می‌کند. با این اپلیکیشن می‌توانید اپیزودهای مورد علاقه‌تان را دانلود و بعدا به آن‌ها گوش کنید، از انتشار قسمت‌های جدید برنامه‌های مورد نظرتان از طریق اعلانات اپ آگاه شوید و برنامه‌ها را به صورت آفلاین یا پخش آنلاین گوش کنید. علاوه بر این قابلیت‌های صوتی مثل Voice Boost با افزایش خودکار صداهای کوتاه و کمتر کردن سطح صداهای بلند، صدای هر اپیزود را برایتان تنظیم می‌کند تا تجربه بهتری از گوش دادن به پادکست‌ها داشته باشید.

در این لیست تعدادی از بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست برای موبایل را به شما معرفی کردیم. البته سرویس‌های دیگری مثل ساوندکلاود و اسپاتیفای هم علاوه بر پخش موسیقی میزبان پادکست‌های زیادی هستند. از آن طرف سرویس‌های دیگری مثل Apple Podcasts برای دارندگان دیوایس‌های اپل و Google Podcasts برای اندرویدی‌ها هم در دسترس هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

اگر شما هم به گوش دادن پادکست علاقه‌مندید، تجربه خودتان را از کار با این اپلیکیشن های پخش پادکست یا هر اپ دیگری که به این منظور از آن استفاده می‌کنید با ما در میان بگذارید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.