اگر به هر دلیلی فکر میکنید فراری ۴۸۸ GTB نرم است (!)، این برند ایتالیایی ظاهراً در حال کار برای حل این مشکل است. خبر جدیدی که از سوی اتوکار منتشر شده نشان میدهد نام GTO در حال بازگشت است. این خودرو اساساً نسخهی متمرکز روی پیست ۴۸۸ GTB خواهد بود و این خودروی پرفورمنس از هر نظر ارتقا خواهد یافت. تصاویر جاسوسی ثبت شده نشان دهندهی پروتوتایپ مرموزی بودهاند که شاید نشانی از تولید این خودرو باشد.
اولین موضوع تیون دوبارهی پیشرانهی ۸ سیلندر ۳.۹ لیتری پشت راننده برای تولید قدرت حدود ۷۰۰ اسب بخار خواهد بود. اگر شایعات منتشره درست از آب دربیایند بدین ترتیب مهندسان فراری خواهند توانست ۳۰ اسب بخار بیشتر نسبت به خروجی استاندارد ۴۸۸ GTB به دست آورند. هنوز حرفی دربارهی گشتاور این پیشرانه به میان نیامده اما به احتمال زیاد گشتاور ۷۶۰ نیوتون متری کنونی افزایش خواهد یافت.
۴۸۸ GTB تنها با افزایش خروجی مواجه نخواهد شد بلکه از وزن خود نیز خواهد کاست. اعتقاد بر این است که در خودروی جدید از ترمزهای سرامیکی سبکتر، رینگهای فورج کاری شده و شیشههای نازکتر استفاده خواهد شد تا وزن خودرو به زیر ۱۴۰۰ کیلوگرم برسد. با حذف برخی مواد خفهکنندهی صدا و دیگر قطعات غیرضروری داخل کابین احتمالاً شاهد کاهش وزن ۷۵ کیلوگرمی خواهیم بود.
ارتقاهای خودرو تنها به این قطعات محدود نخواهد شد بلکه به لطف بدنهی گیراتر و نصب سیستم کنترل زاویهی لغزشی جانبی، آئرودینامیک مدل جدید نیز بهبود خواهد یافت. این سیستم در ۴۵۸ اسپچیاله معرفی شده و به الگوریتم بسیار رضایت بخشی اشاره دارد که زاویهی سیستم فرمان، شتاب جانبی و سرعت خودرو را در نظر گرفته و زاویهی لغزشی را محاسبه و بدین ترتیب کنترل کشش را تنظیم میکند. این سیستم به شتاب بهتر و چسبندگی بیشتر در زمان عبور از پیچها کمک شایانی میکند.
۴۸۸ GTB تنها به ۳ ثانیه زمان نیاز دارد تا از سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد بنابراین GTO همین وظیفه را در حدود ۲.۸ ثانیه انجام خواهد داد. این نسخهی قدرتمندتر خواهد توانست در زمانی کمتر از ۸.۳ ثانیهی موردنیاز GTB از حالت ایستا به سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.
از آنجایی که تمرکز فراری روی بهبود شتاب گیری خودرو بوده، شاید حداکثر سرعت خودرو همان ۳۳۰ کیلومتر در ساعت مدل استاندارد باقی بماند.
بنا به خبر یاد شده این خودرو سال آینده و با بهای بسیار بیشتری معرفی خواهد شد تا بتواند ارتقاهای صورت گرفته و تولید محدود آن را توجیه کند.